הנה סירטון של המחבל האיראני ...
אני מבקש ממכם לתת לייק + להגיב משהו נגד איראן
http://www.youtube.com/verify_contro...%3DjhK0xtyfskg
הנה סירטון של המחבל האיראני ...
אני מבקש ממכם לתת לייק + להגיב משהו נגד איראן
http://www.youtube.com/verify_contro...%3DjhK0xtyfskg
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 15-02-2012 בשעה 20:36.
|
|
חחחח אידיוט
חחחחחחחחחחחחחח העיקר הג'ינס של המניאק שלם
מגיע לו חתיכת חרא
חחחחחחחח הוא פשוט עקום
הוא זרק את הרימון והרימון חזר אליו XDDDD
קוראים לי חומוס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל זה ממש מגעיל !![]()
לא. לא מגיע לו. הוא חווה שיעור שהנשמה שלו בחרה ללמוד ואני חושב שהוא היה יכול לבחור בדרך אחרת אני לא אומר את זה מניסיון בקיצור אחים שלי אנשים יקרים וחביבים אתם חייבים להבין, שאנחנו בני האדם חייבים להתעורר!.
כולנו אחד, כולנו בני אדם יש לנו את אותו הבסיס כולנו דומים לכולנו יש פנים לב ריאות נשמה שלומדת, תבינו, אנחנו לא סתם מתים והולכים, אנחנו חוזרים לגלגול חדש ועוד אחד ועוד אחד עד שהנשמה התפתחה ולמדה, בדרך סבל או בדרך האושר, אנחנו בוחרים את השיעורים שלנו, אנחנו יוצרים את המציאות שאנחנו מתעוררים אליה כל בוקר מחדש, אנחנו חייבים לנצל כל שניה בחיינו כדי ליצור ולעזור לאנשים להבין ולהתעורר אל האמת המדהימה, שאנחנו הדמיון שלנו, שאנחנו חיים את המחשבות שאנחנו חושבים עליהן במשך היום, תשמעו שירים שמחים תראו סטנדאפ תנצלו כל שניה כדי לצחוק ולהינות מהחיים.
אנחנו כולנו אחד, אנחנו שייכים לאותו מקור נשכח שנגלה לעיתים רחוקות ורק לאחר המוות, כולנו אלוהים ואנחנו יכולים לבחור בטוב
בגלל זה הוא לא היה חייב לסבול כאב פיזי כל כך כבד, כאב שהנשמה שלו הייתה במקום אפל ביותר מקום שאף אחד ואחד מאיתנו לא רוצה להתעורר אליו ולשנות אותו ולעזור לו כי אנחנו פוחדים ומעדיפים להעלים עין. צריך להתעורר אל מציאות טובה יותר, אני לא אומר שאני רוצה להגיע למקומות אפלים כדי לשנות אותם אני אומר שאנחנו צריכים לעזור ולעשות כל שביכולתינו כדי לשאוף לשלום ולא למלחמות.
תנסו להתנהג לכל אחד, כאילו הוא מלאך, גם ליפה ביותר וגם למכוער ביותר, כי כולנו אחד ויכול להיות שבסופו של דבר זה יגמול לכם.
תבינו, מה שאנחנו נותנים, זה בדיוק מה שאנחנו מקבלים.
תחשבו על זה, שכשאתה מקבל משהו טוב אפילו בלי סיבה ממישהו, אתה תמיד תרצה לחבק אותו ולהגיד לו תודה מהלב, אתה תרצה לתת לו משהו טוב בתמורה.
אנחנו כולנו אותו הדבר אנחנו כולנו אחד
נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 15-02-2012 בשעה 20:40.