נכתב במקור על ידי Heracles כל אחד והמחשבות שלו.. 8.. דידייה דרוגבה 8.4 דזקו
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos 8.4 דזקו 8 כריסטיאנו רונאלדו
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles 8 כריסטיאנו רונאלדו 9.4 איקר קסיאס
נכתב במקור על ידי Blancos 9.4 איקר קסיאס 9.5 בופון
נכתב במקור על ידי Heracles 9.5 בופון 9 פינטו
נכתב במקור על ידי Heracles כל אחד והמחשבות שלו.. 8.. דידייה דרוגבה 8.5 וידאל
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.5 וידאל 8.3 רוביניו
8.6 הומלס?
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.6 הומלס? 7.6 טוטי
נכתב במקור על ידי Heracles 7.6 טוטי אתה נותן 7.6 לאחד מהבלמים העתידיים שאפילו בארסה בונה עליו? אתה עושה צחוק? 8.5 רק בגלל הגיל שלו ואולי האיטיות שלו (למורות שהוא לא אמור להיות מהיר הוא יותר שחקן של לתת את הכדורים) דה חאה
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 16-02-2012 בשעה 12:53.
נכתב במקור על ידי Hannibal. אתה נותן 7.6 לאחד מהבלמים העתידיים שאפילו בארסה בונה עליו? אתה עושה צחוק? 8.5 רק בגלל הגיל שלו ואולי האיטיות שלו (למורות שהוא לא אמור להיות מהיר הוא יותר שחקן של לתת את הכדורים) דה חאה הוא יכול לחשוב מה שבא לו ... 7 מינלר
נכתב במקור על ידי Blancos הוא יכול לחשוב מה שבא לו ... 7 מינלר 8.5 דויד סילבה
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.5 דויד סילבה 9 מישל בסטוס
נכתב במקור על ידי Hannibal. אתה נותן 7.6 לאחד מהבלמים העתידיים שאפילו בארסה בונה עליו? אתה עושה צחוק? 8.5 רק בגלל הגיל שלו ואולי האיטיות שלו (למורות שהוא לא אמור להיות מהיר הוא יותר שחקן של לתת את הכדורים) דה חאה שמע.. בלמים עתידים.. קודם שיוכיח אותך ברמות הכי גבוהות בשביל שאני אתן לו ציון גבוה מאוד.. נכתב במקור על ידי Blancos 9 מישל בסטוס 8 טוטי
נכתב במקור על ידי Heracles שמע.. בלמים עתידים.. קודם שיוכיח אותך ברמות הכי גבוהות בשביל שאני אתן לו ציון גבוה מאוד.. 8 טוטי 8.5 לואיס נאני
חוקי הפורום