קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 20:19
  2. יש כאן מישהו מזכרון יעקב?
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 15:33
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 17:41
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:26
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:40
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 8 << ראשון ... 5678 אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 118

אם יש כאן מישהו שמאמין באלוהים, כנסו יש לי שאלה - עמוד 7

משתמש מתחיל האוואטר של refaelkb
    שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    זה לא תסבוכת זה כרגע סתם קשקוש..
    חחחחחחח אם כל מה שלא מתאים לך זה קישקוש אתה בחור שלא מוכן לקבל את תפיסת השונה .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

אבל איך אתה יכול אם מענישים אותך כל הזמן?
    איך אנחנו חיים אם אנחנו חוטאים כל הזמן? זה השאלה האמתית.
    אתה בטוח בעצמך שאתה לא חוטא???
    לגבי הגילגולים אני יסביר לך משהו קטן שתבין.
    היה אחד שבא לבעל שם טוב עם שאלה דומה לשלך. אמר לו הבעל שם טוב. לך לחוף מסויים שם תראה עץ גדול. טפס עליו ותחכה. הלך אותו אדם לחוף שאמר לו הבעש"ט ראהאת העץ ותיפס עליו. ישב וחיכה. עד שראה איזה אדם מכובד מגיע עם תיק שהיה מלא כסף. אותו אדם מכובד ספר את כספו רשם בפינקס כמה דברים פשט את בגדיו והלך להתרחץ במים. עבר שם איזה משהו וראה את התיק. ראה שהוא מלא באוצר ולקח את הכל והמשיך. הגיע עוד אדם שרצה להתרחץ במים. ראה את הבגדים של האדם שנמצא במים והניח את בגדיו בצד אחר. האיש המכובד יצא מהמים ולהפתעתו לא מצא את התיק. מיד ניגש אל האדם שישב שם ושאל אותו איפה התיק שלו. אמר לו אני לא יודע ל מה אתה מדבר. והתחיל לצעוק עליו שקרן איפה התיק. ואז התחיל שם מריבה עד שהאדם העשיר הרג אותו.
    חזר אותו אדם (שעל העץ) לבעש"ט ושאל אותו מה פשר הדברים? אמר לו הבעש"ט אלו שלושה אנשים שחזרו בגילגול לתקן דבר שנעשה בגילגול הקודם. האדם שנהרג היה שופט בגילגול הקודם וזה שלקח את הכסף היה הטובע והעשיר היה הנטבע. והשופט קיבל שוחד מהנטבע ושפט לטובתו כך שהטובע הפסיד כסף. לכן בגילגול הזה הם חזרו והשופט נהרג על זה שקיבל שוחד והשני לקח את הכסף שהגיע לו בגילגול הקודם והשיר הפסיד את כספו [שלא הגיע לו].
    מכאן אתה רואה מקצת הדברים איך שהקב"ה מנהל את העולם בצורה של גילגולים.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי refaelkb צפיה בהודעה
    חחחחחחח אם כל מה שלא מתאים לך זה קישקוש אתה בחור שלא מוכן לקבל את תפיסת השונה .
    לא כי זה מה שאתה אומר:
    "אדם מת ונכנס לאדם אחר בגלגול נשמות ומקבל עונשים על החיים הקודמים שלו בשביל שהם יעזרו לו לתקן את החיים הקודמים שלו.
    עכשיו כדי להגיע לשמיים אז לוקחים את הגלגול הכי טוב שלו ומעלים אותו לשמיים וכדי להבין מה שהולך כאן צריך לחיות 2000 שנה"
    עכשיו, אם בא מישהו ואמר לך דבר כזה, היית חושב שזה הגיוני או קשקוש?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    איך אנחנו חיים אם אנחנו חוטאים כל הזמן? זה השאלה האמתית.
    אתה בטוח בעצמך שאתה לא חוטא???
    לגבי הגילגולים אני יסביר לך משהו קטן שתבין.
    היה אחד שבא לבעל שם טוב עם שאלה דומה לשלך. אמר לו הבעל שם טוב. לך לחוף מסויים שם תראה עץ גדול. טפס עליו ותחכה. הלך אותו אדם לחוף שאמר לו הבעש"ט ראהאת העץ ותיפס עליו. ישב וחיכה. עד שראה איזה אדם מכובד מגיע עם תיק שהיה מלא כסף. אותו אדם מכובד ספר את כספו רשם בפינקס כמה דברים פשט את בגדיו והלך להתרחץ במים. עבר שם איזה משהו וראה את התיק. ראה שהוא מלא באוצר ולקח את הכל והמשיך. הגיע עוד אדם שרצה להתרחץ במים. ראה את הבגדים של האדם שנמצא במים והניח את בגדיו בצד אחר. האיש המכובד יצא מהמים ולהפתעתו לא מצא את התיק. מיד ניגש אל האדם שישב שם ושאל אותו איפה התיק שלו. אמר לו אני לא יודע ל מה אתה מדבר. והתחיל לצעוק עליו שקרן איפה התיק. ואז התחיל שם מריבה עד שהאדם העשיר הרג אותו.
    חזר אותו אדם (שעל העץ) לבעש"ט ושאל אותו מה פשר הדברים? אמר לו הבעש"ט אלו שלושה אנשים שחזרו בגילגול לתקן דבר שנעשה בגילגול הקודם. האדם שנהרג היה שופט בגילגול הקודם וזה שלקח את הכסף היה הטובע והעשיר היה הנטבע. והשופט קיבל שוחד מהנטבע ושפט לטובתו כך שהטובע הפסיד כסף. לכן בגילגול הזה הם חזרו והשופט נהרג על זה שקיבל שוחד והשני לקח את הכסף שהגיע לו בגילגול הקודם והשיר הפסיד את כספו [שלא הגיע לו].
    מכאן אתה רואה מקצת הדברים איך שהקב"ה מנהל את העולם בצורה של גילגולים.
    אבל הם לא יתקנו כלום, אחרי זה בגלגול הבא, הרוצח יענש על שבעצם רצח כי זה חטא "לא תרצח"! וככה יש גלגל סבל, הוא יענש על הדבר הטוב בשביל אחד והרע לשני..

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

לא כי זה מה שאתה אומר:
    "אדם מת ונכנס לאדם אחר בגלגול נשמות ומקבל עונשים על החיים הקודמים שלו בשביל שהם יעזרו לו לתקן את החיים הקודמים שלו.
    עכשיו כדי להגיע לשמיים אז לוקחים את הגלגול הכי טוב שלו ומעלים אותו לשמיים וכדי להבין מה שהולך כאן צריך לחיות 2000 שנה"
    עכשיו, אם בא מישהו ואמר לך דבר כזה, היית חושב שזה הגיוני או קשקוש?
    מי אמר שהוא נכנס לאדם אחר (כנראה התכוונת לגוף אחר כי הנשמה היא אותה אחת) הוא ירד עוד הפעם לתקן הוא מקבל עונשים על דברים שהוא עשה דרך הגב . אבל הסיבה האמיתית שהוא יורד זה לתקן דברים רעים שעשה (גנב וכו...) וזה נשמע הגיוני לגמרי לרדת לתקן עבירות ואם היית ממש רע בפעם הקודמת אז עדיף שתקבל עונש למטה מאשר למעלה. (תראה כתובים על הגיהנום או אנשים שחזו בזה ותבין למה עדיף ... )

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

מי אמר שהוא נכנס לאדם אחר (כנראה התכוונת לגוף אחר כי הנשמה היא אותה אחת) הוא ירד עוד הפעם לתקן הוא מקבל עונשים על דברים שהוא עשה דרך הגב . אבל הסיבה האמיתית שהוא יורד זה לתקן דברים רעים שעשה (גנב וכו...) וזה נשמע הגיוני לגמרי לרדת לתקן עבירות ואם היית ממש רע בפעם הקודמת אז עדיף שתקבל עונש למטה מאשר למעלה. (תראה כתובים על הגיהנום או אנשים שחזו בזה ותבין למה עדיף ... )
    אבל מה יעזור לי לקרוא פסוקים על תנ"ך אם אני חושב שזה לא נכון? לי זה לא יוכיח כלום..

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

אבל מה יעזור לי לקרוא פסוקים על תנ"ך אם אני חושב שזה לא נכון? לי זה לא יוכיח כלום..
    זה כבר קטע של אמונה. אם אתה לא מאמין בתורה ובטוח בעצמך שאתה צודק בקו החשיבה שלך מברוק
    (ולא חסר הוכחות לאמיתות התורה . אז אני מבין שכבר קראת את כל ההוכחות ואתה לא מאמין עדיין )

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

זה אחד מיסודות המחלוקת בין חילוני לדתי אם יש גלגול נשמות או שאין .... לפי הדת יש ואפילו דוד המלך חזר כמה פעמים . והקשר הוא שבאתה לתקן דברים שעשיתה בגלגול הקודם .
    אולי אתה לא יודע אבל יש מחלוקת גם בתוך הדת אם יש גילגול נשמות או לא, זה שהיום הרבנים אומרים שכן לא אומר שזו התפיסה האידיאלית של היהדות.
    זה כבר קטע של אמונה. אם אתה לא מאמין בתורה ובטוח בעצמך שאתה צודק בקו החשיבה שלך מברוק
    (ולא חסר הוכחות לאמיתות התורה . אז אני מבין שכבר קראת את כל ההוכחות ואתה לא מאמין עדיין )
    תן לי כמה הוכחות שתרצה ואני אפרוך אתם אחד אחרי השני. ואם אפשר לא לשלוח אותי לשמוע הרצאה או משהו, כי אין לי זמן לזה. תכתוב לי פה כמה הוכחות שאתה מכיר.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אף פעם לא נתנו לי הוכחה ששכנעה אותי שהוא אמיתי..
    אתה מוזמן לנסות

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אולי אתה לא יודע אבל יש מחלוקת גם בתוך הדת אם יש גילגול נשמות או לא, זה שהיום הרבנים אומרים שכן לא אומר שזו התפיסה האידיאלית של היהדות.

תן לי כמה הוכחות שתרצה ואני אפרוך אתם אחד אחרי השני. ואם אפשר לא לשלוח אותי לשמוע הרצאה או משהו, כי אין לי זמן לזה. תכתוב לי פה כמה הוכחות שאתה מכיר.
    יש ספר שלם וזה אחד מתוך......... http://www.box.com/s/14ecd2nde7kfna5a9nu7 גם אם תצליח אחד יש לך עוד מלא רק תדלג על הסיפור ואחרי זה זה מלא הוכחות של עורך דין שחזר בתשובה .

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

יש ספר שלם וזה אחד מתוך......... http://www.box.com/s/14ecd2nde7kfna5a9nu7 גם אם תצליח אחד יש לך עוד מלא רק תדלג על הסיפור ואחרי זה זה מלא הוכחות של עורך דין שחזר בתשובה .
    אני מעדיף שתתן לי כאן הוחכה.
    פשוט תסביר לי למה אתה מאמין.
    ד"א, מה הקטע להדגיש שמי שחזר בתשובה היה עורך דין? מה מיוחד כ"כ בעורכי דין?

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

are you fucking kidding me????
    WTF??

"זה כבר קטע של אמונה."- לא, זה קטע של טמוטום! לא אמונה. אתה מפתח איזושהי צורת התנהלות לעולם שלא מבוססת אל אף ראיה בשטח!
    אתם אנשים חולים אם אתם מאמינים בשטויות שכתבתם פה. מה לעזאזל זה גלגול נשמות?? אין אפילו דבר כזה "נשמה". מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו? בספרים של הארי פוטר יש יותר הגיון מזה, ויותר עובדות שהוא נכון, בהשוואה לאגדות שלכם.

"
    אבל הסיבה האמיתית שהוא יורד זה לתקן דברים רעים שעשה (גנב וכו...) וזה נשמע הגיוני לגמרי לרדת לתקן עבירות ואם היית ממש רע בפעם הקודמת אז עדיף שתקבל עונש למטה מאשר למעלה."
    ע"פ אילו סטנדרטים? שלך, של הרבנים, של בולי איש השלג, של מי בדיוק? ומי מגדיר את זה כעבירות? כשברור לנו שמוסר השתנה במהלך השנים. וגיהנום, מה זה בכלל? מה יש שם, מה הארכיטקטורה, איפה זה נמצא?
    כמה בולשיט הבאתם לפוסט אחד.
    וראיתי שדיברו פה על ייקומים מקבילים או משהו. אל תנסו לסלף עובדות. היהדות מציינת בפירוש מה הצורה של העולם:

כל טענה אחרת, זה נסיון לתרץ. תקראו את הספרים שאתם מאמינים בהם מידי פעם. בגלל שזה מה שהם אומרים.
    תסתכלו על הסרטון שפירסמתי בעמוד 5, אתם תתפלאו מה עוד אומרים לכם על הדת הזאת.

אם אתם דורשים שידברו אליכם כאל אנשים עם בעיות נפשיות, אל תתפלאו שזה קורה.

נערך לאחרונה על ידי firya; 18-02-2012 בשעה 22:26.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

אם באמת אתה מחפש את האמת אתה צריך לחקור אחריה (כמו בספר) אם אתה בטוח בעצמך שתעלה לשמיים ויהיה בדיוק למה שציפת מברוק אני אישית ברור לי שיש אלוקים ...אם אתה רוצה לדבר על הקטע שלי אישית אני ידבר איתך בפרטי בכל אופן אתה היית לשעבר בחור ישיבה וזה ידוע שמי שעוזב תדת שונא אותה. ויש כאלה שחוזרים גם שהם שונאים (סקר שנערך לפני 3 שנים מראה ש82 אחוז מהיוצאים בשאלה חוזרים בתשובה) אין לי מה לנסות לדבר איתך כי גם אם תראה מליון הוחכות אתה לא תאמין כי אתה יוצא משם וממש לא מחבב את הדת ככה בכל אופן זה ניראה לי .

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

אם באמת אתה מחפש את האמת אתה צריך לחקור אחריה (כמו בספר) אם אתה בטוח בעצמך שתעלה לשמיים ויהיה בדיוק למה שציפת מברוק אני אישית ברור לי שיש אלוקים ...אם אתה רוצה לדבר על הקטע שלי אישית אני ידבר איתך בפרטי בכל אופן אתה היית לשעבר בחור ישיבה וזה ידוע שמי שעוזב תדת שונא אותה. ויש כאלה שחוזרים גם שהם שונאים (סקר שנערך לפני 3 שנים מראה ש82 אחוז מהיוצאים בשאלה חוזרים בתשובה) אין לי מה לנסות לדבר איתך כי גם אם תראה מליון הוחכות אתה לא תאמין כי אתה יוצא משם וממש לא מחבב את הדת ככה בכל אופן זה ניראה לי .וכתבתי עורך דין כי הוא מסביר שהיה לו הכל בחיים שלא תגיד עוד אחד שכתב ספר . רציתי להביא לך אדם שהיה בצד שלך וכתב את זה .

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

אם באמת אתה מחפש את האמת אתה צריך לחקור אחריה (כמו בספר) אם אתה בטוח בעצמך שתעלה לשמיים ויהיה בדיוק למה שציפת מברוק אני אישית ברור לי שיש אלוקים ...אם אתה רוצה לדבר על הקטע שלי אישית אני ידבר איתך בפרטי בכל אופן אתה היית לשעבר בחור ישיבה וזה ידוע שמי שעוזב תדת שונא אותה. ויש כאלה שחוזרים גם שהם שונאים (סקר שנערך לפני 3 שנים מראה ש82 אחוז מהיוצאים בשאלה חוזרים בתשובה) אין לי מה לנסות לדבר איתך כי גם אם תראה מליון הוחכות אתה לא תאמין כי אתה יוצא משם וממש לא מחבב את הדת ככה בכל אופן זה ניראה לי .וכתבתי עורך דין כי הוא מסביר שהיה לו הכל בחיים שלא תגיד עוד אחד שכתב ספר . רציתי להביא לך אדם שהיה בצד שלך וכתב את זה .
    תהיה בטוח שאני חוקר יותר ממה שאתה חושב, רק שאני מגיע שוב ושוב לאותם מסקנות.
    אני לא בטוח שכשאני יעלה לשמיים יהיה בדיק מה שציפיתי כי אני לא יעלה לשמיים, כשאני אמות הגוף שלי ישאר פה מת וזהו.
    לצערי אלה שיוצאים מהדת לא יוצאים ממנה כי הם הופכים לאתאיסטים אלא כי בא להם להנות. בפועל הם נשארים מאמינים, ככה שזה די צפוי שהם יחזרו בתשובה באיזשהו שלב.
    אני חושב שמי שעוזב את הדת זה מראה על יכולת לחשוב בצורה עצמאית בלי קשר לחברה שאתה נמצא בה. שזה כמעט ההפך מקבעון מחשבתי. אני לא אתכחש לשום הוחכה שתתן לי כי אני אדם שמשתדל לבחון את הדברים בצורה אובייקטיבית, בדיק בגלל זה עזבתי את הדת.
    אני נותן לך את המילה שלי שאם אתה נותן לי הוחכה חזקה אחת אני חוזר בתשובה איך זה?

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,738 | הודעות: 8,174,325 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect