|
|
איזה רעיון פה בעצם נרשם שאין באינטרנט ?
אתה יודע מה, איזה רעיון שאיי פעם שמישהו בקש והציע לו, אין באינטרנט ?
אין כזה דבר שאנשים סתם יתנו לך את הרעיון הבא.
איך נראה לך כל הסרטאפים המצליחים עובדים ? מבקשים בפורומים רעיון
ואתה יודע מה, גם אם מישהו עכשיו יתן לך את הרעיון הבא, לא רק את רואה את האשכול הזה, עוד מיליון ואחד אנשים יכינו כזה.
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE.
מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי.
בברכה,
מנהל פורום צד שרת.
אבל תבין שיש הכל, כל אתר יש, יש בכל נושא, תבין, עכשיו הקטע זה באינטרנט זה להיות הכי טוב בתחום הזה, יש את ספורט 5, ואן, וואלה ספורט, אתה חושב שאחד מהם לא פתח אתר בגלל שיש כזה? לא הוא פתח אבל מתחרה.. ולא כל אחד יש את האנשים שלו ובגלל זה נכנסים אליו..
*מאוד..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
יצא לי בטעות דאבל (בעיית אינטרנט) למחוק!
נערך לאחרונה על ידי Smoxer314; 17-02-2012 בשעה 13:42.
אני כבר 3 שנים עובד על פרוייקט לבניית אתר
זה איסוף מידע רב והרבה בדיקות, מחקרים שאילת שאלות קשיים פתרונות וכו'
הכנת מסמכים והסדרים מבחינת הוצאות והכנסות
שיווק ופרסום בין אם זה שיווק בפייסבוק, כלומר קניית משתמשים כמו שמפרסמים בעשינו עסק או בתקשורת
למידה לעומק של הכלים הדרושים
תכנות
עיצוב
אחסון
איך אתה מכסה את ההוצאות וכו'
ייעוץ
כל נושא יש לו עוד 9562456 דברים ואתה בא ופותח כזה אשכול וחושב שמישהו פה שבאמת יש לו רעיון ואולי אפילו רעיון שהוא השקיע בו כמוני, יספר לך חופשי?
מה נראה לך? מה זה "לפתוח אתר" אתה רוצה לפתוח אתר לך לטיפו אם אתה רוצה לפתוח אתר נורמלי באמת אז תצטרך ליזום ולחשוב ולהשקיע זמן ומאמצים כדי שהכל יצא לפועל כמו שצריך. לא פותחים אתר ביום ומי שכן, סתם מבזבז את הכסף והאתר נכשל
אתה צריך להחליט לאיזה תחום אתה רוצה לפנות אם אין לך חשיבה מחוץ לקופסה. לדוגמה אתר כמו מקו, פורום, אתר קניות, בלוג, אחסון ועוד
מה אתה חושב שהקימו את אטרף סתם ככה? והוא עוד מתחרה בכספ. ממש לא, אני חותם לך שהבעלים השקיע ועשה כל שביכולתו כדי שהאתר יצליח.
אם תרצה לעשות משהו שאין, אז תצטרך לחשוב ולגייס את כל המשאבים הדרושים כדי להקים את האתר
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 17-02-2012 בשעה 16:23.
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE.
מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי.
בברכה,
מנהל פורום צד שרת.
ואו תישמע אחי אני יושב וחושב ופשוט זה אתגר לחשוב על זה אה...
חחחח זה מורכב מאוד.
בכל זאת בהצלחה ואם קראתה את התגובה הזאת שלי תעשה לייק![]()
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
אני לא התנפלתי עליו גם אם זה נראה ככה אז אני מצטער כי היתה לי כוונה אחרת בכלל
אני אישית יכול להציע לך פשוט לקחת הצלחה בחו"ל ולעשות את זה בישראל זה רעיון חרוש אבל אנשים עושים את זה
ראיתי 4CHAN בעברית
צ'אטרולט גרסה ישראלית אומיגל אם אני לא טועה או שזה גם בחו"ל
9GAG ישראלי "10GAG" זה דפוק לפי דעתי ולפי דעתם של רוב האנשים שיודעים על האתר אבל כל הקטע שהוא כלכך דפוק שאנשים נכנסים אליו והוא את הכסף שלו כבר עושה (במקרה שלו כמה שקלים בודדים) יש ממש אנשים שפותחים בכוונה אתרים מטומטמים מרוב שזה כלכך מטומטם אנשים עושים על זה דיונים בפורומים ובפייסבוק ומבלי לדעת - מביאים כניסות והכנסות לאתרים.
בהמשך למה שאמרתי - טמטום
יש בחור אחד שפעל לפי תאורית השקל והתעשר. אתה יודע מה זה תאורית השקל? אם אני יבקש ממך שקל 1, ומחבר שלי ועוד חבר ועוד חבר וממנו ומההוא ומזה שיצא מהסופר ומזה שיצא לו עודף במכונה וכו' בסה"כ 7 מליון אנשים במדינת ישראל. תבקש מכל אחד שקל = 7 מליון ש"ח
זה פחות או יותר מה שהוא עשה:
http://milliondollarhomepage.com/
סיפור ההצלחה
http://he.wikipedia.org/wiki/The_Mil...ollar_Homepage
אז גם אתה עם ה300 ש"ח עדיף שתשב ותחשוב על משהו ובזמן הזה כבר יצטבר לך עוד ותרחיב אופקיםכבר מההתחלה ידעתי שלרעיון יש פוטנציאל, אך זה היה מסוג הדברים שהיו יכולים להצליח או להיכשל בסיכוי זהה. חשבתי שאין לי מה להפסיד (למעט 50 אירו - עלויות ההפעלה הראשוניות). ידעתי שהרעיון שונה מספיק על מנת שיעורר עניין ... האינטרנט הוא מדיום מאוד חזק.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 17-02-2012 בשעה 17:34.
אתר פורנו
רק תפתח אתר כזה ותשים בו פרסומות ועשית המון כסף