מישהו יכול ללמד אותי על זה?
מישהו יכול ללמד אותי על זה?
|
|
השאלה זה האם אתה מוכן להשקיע כסף עם כן תגיב לזה שכן
אתם סתם מטעים אותו אתה בעיקרון יכול להרוויח בלי להשקיע,
אבל אחרי המון המון המון המון זמן (זמן שלא שווה את הכסף)
אתר קליקים רגילים , 4 פרסומות ביום .
אתר מאוד קל ללמוד.
חחחח זהו זה מה שעושים באתר?
אז כנראה שלא למדת מספיק.
כמו ש Chuck אמר, התחום הוא תחום מאוד קשה.
אתה צריך לשהקיע הרבה מאוד כסף בשביל להפיק רווחים.
אתה צריך לקנות מופנים ולהרחיב אותם להרבה זמן וככה ליצו רמת רווח יומית גובהה יחסית.
אתה צריך ללמוד את המופנים, המופנים שלא פעילים למחזר.(לא פעילים זה אומר שהם לא רווחיים לך במשך זמן מסויים, זה לא אומר שאם הם ביצעו X קליקים פחות ממה שהחלטת אז הם לא פעילים, זה לא הולך ככה).
קיצר לא ממליץ לך להנכס לתחום בכלל, זה קשה מאוד, אתה צריך לבנות אסטרטגיה נכונה בשביל להצליח.
ולהשקיע כמובן- 500$ לפחות.
בהצלחה.
אל תכנס לזה בכלל עובדים עעלייך בעיניים
אתה לא חושב שאתה עף?
500$ בשביל להרוויח, שטויות כל מה שבנאדם צריך זה גולדן וכמה מופנים מורחבים ל 240 יום זה המפתח להצלחה בתחום הזה.
תמיד יהיה לך רווח מבנאדם אם אתה גולדן ואותו בנאדם מורחב ל 240 יום השאלה אם זה רווח מספיק?
כי על כל בנאדם אתה משלם 1.12$ + 90$ גולדן כל שנה.
דוגמא:
יש לי מופנה לוחץ 1.5 מודעות ביום בממוצע הוא מורחב ל 240 יום
עד שיגיע הזמן שאני יצתרך לשלם עליו שוב 1.12$(לעוד 240 יום) אני ירוויח ממנו 3.6$
זאת אומרת יש לי רווח ממנו של(2.48$=3.6-1.12) אבל זה לא רווח נקי כי אתה צריך להרחיב אותו לעוד 240 יום אז מתבזבזים לך פה עוד 1.12$ ל240 יום הבאים
בסך הכל הרווחת מאותו בנאדם 1.38$ נקי ב240 יום(ככל שיש לך יותר הרווח יותר גדול).
אז הינה הגעת לרווח נקי מכמה פעולות פשוטות(קנית גולדן, קנית מספר מופנים והרחבת אותם ל240 יום)
מספיק שיש לך30-50 מופנים כאלה אתה מסודר גם מבחינת התשלום על הגולדן(90$ בשנה)
בקיצור ע"מ להגיע לרווחים בתחום הזה כמו שאחרים אמרו פה מומלץ להשקיע(לא חובה אבל מומלץ)
אבל אם כבר משקיעים אז קונים גולדן + מופנים + 240 יום לכולם.(וכל השאר פשוט RECYCLE למופנים שלא לוחצים - משאירים תמיד את הAVG גבוה)
שמע אני מדבר איתך על רווח ביום קצת נורמאלי.
אני אומר שבשביל להרוויח ומהר צריך לזרז תהליכים וזה אומר לקנות כמות מסויימת של מופנים ואז להרחיב ל 240 יום.
אתה מספר לי פא מה שאני מנסה להסביר. אני יודע שיהיה לך רווח אבל אחי 240 יום בשביל דולר רווח מוגזם לא?
בגלל זה צריך להשקיע בהתחלה כמות רצינית של כסף ותוך 240 יום להגיע לרווח מינימאלי הגיוני.
אם אתה עם 30 מופנים והרחבת את כולם ל 240 יים אז אני יכול להגיד לך שזה לא שווה.
רווח קטן מאוד בזמן כלכך ארוך.
בקשר למחזור אל תטעה כאן אנשים- הממוצע הוא לא הדבר שקובע.אם למחזר או לא.
אתה צריך להסתכל על כמות הרווח של המופנים שלך לאורך תווח מסויים של זמן, וזה בייחס לכמה הרחבת את המופנים.
שזה חלק בלתי נפרד מהAVG של אותו בנאדם...
איך בידיוק אתה קובע מי למחזר? לפי הAVG שלו ביחס לזמן שהרחבת אותו אני חושב שהראתי איזשהי סכמה בעבר בפורום שמסבירה את זה.
כמו שאמרת שאני צריך להסתכל על כמות הרווח של המופנים לאורך תווח מסויים - בודקים את זה לפי כמות הAVG של אותו בנאדם אם יוצא לך פחות ממה שהשקעת עליו אתה ממחזר.
ואני חושב שזה מספיק 30 מופנים בשביל אדם שמתחיל מ-0. לאט לאט משקיעים את הכל חזרה ומוסיפים מופנים ואותם מרחיבים גם ל240 יום.