נכתב במקור על ידי Blancos 8.9 טיאגו סילבה 9.7 שחק ענק מסי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles 9.7 שחק ענק מסי 8.5 מבחינתי עד שלא יוכיח את עצמו בנבחרת ובקבוצות קטנות הוא לא נחשב שחקן בשבילי קנבארו (הצעיר)
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.5 מבחינתי עד שלא יוכיח את עצמו בנבחרת ובקבוצות קטנות הוא לא נחשב שחקן בשבילי קנבארו (הצעיר) סוף סוף מישהו שמבין.. 8.. קבאני
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.5 מבחינתי עד שלא יוכיח את עצמו בנבחרת ובקבוצות קטנות הוא לא נחשב שחקן בשבילי קנבארו (הצעיר) 8 פפה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos 8 פפה 8.3 קבאני
נכתב במקור על ידי Heracles 8.3 קבאני 8.7 שחקן מעולה ! איברהימוביץ
נכתב במקור על ידי Blancos 8.7 שחקן מעולה ! איברהימוביץ 9.. הייתי נותן 10 אבל יש לו בעיות התנהגות ואלדס
נכתב במקור על ידי Heracles 9.. הייתי נותן 10 אבל יש לו בעיות התנהגות ואלדס אכן יש לו בעיות התנהגות , אבל שמדרגים שחקן מדרגים לפי איך שהוא משחק .. הייתי נותן לו 9.4 הוא לדעתי בין ה-4 הכי טובים בעולם ! על ואלדס: 8.5 בזמן האחרון הוא עושה המון טעויות קרלוס פויול
נכתב במקור על ידי Blancos אכן יש לו בעיות התנהגות , אבל שמדרגים שחקן מדרגים לפי איך שהוא משחק .. הייתי נותן לו 9.4 הוא לדעתי בין ה-4 הכי טובים בעולם ! על ואלדס: 8.5 בזמן האחרון הוא עושה המון טעויות קרלוס פויול 9.7 אוואט
נכתב במקור על ידי Heracles 9.7 אוואט שחקן רגיל : 7 שחקן ישראלי : 8.6 היגוואין
נכתב במקור על ידי Blancos שחקן רגיל : 7 שחקן ישראלי : 8.6 היגוואין 8.6 ניימאר
נכתב במקור על ידי Heracles 8.6 ניימאר 8.5 צ'אבי אלונסו
נכתב במקור על ידי Blancos 8.5 צ'אבי אלונסו 8.. טוטו תמוז
נכתב במקור על ידי Heracles 8.. טוטו תמוז 8 ? 0____0 טוב , כל אחד עם הדעות שלו ... שחקן רגיל : 7.4 שחקן ישאלי:9 איניאסטה
נכתב במקור על ידי Blancos 8 ? 0____0 טוב , כל אחד עם הדעות שלו ... שחקן רגיל : 7.4 שחקן ישאלי:9 איניאסטה לדעתי יש יותר טובים ממנו..והוא לא הכי גדול.. 9.. צאבי
חוקי הפורום