קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיניות האדם
    על ידי S.P.Q.R בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 15:30
  2. מיניות האדם
    על ידי 5656581 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-12-2011, 01:53
  3. מיניות האדם
    על ידי 5656581 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-12-2011, 18:22
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 21:20
  5. פורום מיניות האדם - כנסו ותשפיעו
    על ידי S.P.Q.R בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 20:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

מיניות האדם

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל מיניות האדם

טוב, מכיוון שאתם בחורים שיודעים לשבת לקרוא הרבה בנושא הפיקאפ,
    כמדומני שלקרוא חומר בנושא מיניות האדם יעניין אתכם.

כמובן שגם לזה הפורום מיועד:
    עולם הפיתוי של אטרף, בואו ללמוד הכל, מתאוריות בפסיכולוגיה למשפטי פתיחה
    לכן, בואו נתחיל עם אחד הדברים הבסיסיים ביותר בפיקאפ, ערך חברתי. כפי שאתם יודעים, תאורית הפיקאפ טוענת שכאשר חיינו בשבטים בעברינו הרחוק, רק החזק, גבר האלפא הזדווג.
    לכן אנו צריכים למצוא דרכים ושיטות להיות גבר האלפא, אם אנו מעוניינים למשוך נשים.

עד כמה זה באמת נכון? אם תקראו את מה שאני ארשום כאן, תבינו טיפה יותר בנושא מיניות האדם ואיך הגענו למצב העגום היו, כאשר אומרים לאנשים שהם צריכים להתחיל עם בחורות. למעשה, המצב הזה אינו טבעי לנו, ולבקש ממני או מכל גבר להתחיל עם בחורה, זה כמו לבקש מדוב גריזלי לעוף.

אז כן, חיינו בשבטים. השאלה, למה חיינו בשבטים? הרבה מחיות הטבע בעולם חיות בשבטים, אבל למה? משום הסיבה הפשוטה שהמחייה בשבט מעניקה לנו סיכויים גדולים יותר לשרוד. עכשיו, לכל חייה יש דרך 'להילחם' על הזכות להזדווג. במקרה של תאורית הפיקאפ, המלחמה מתבטאת בערך חברתי.

אני בא להגיד לכם שזה לא נכון. אני רוצה להתחיל ולהגיד, שלכל חיה בטבע יש דרך להילחם, ושהמבנה הפיזיולוגי של החיה תואם במדויק את הדרך שבה היא נלחמת על ההפריה של הנקבה. לעומת זאת, קיימות חיות מונוגמיות(בן-זוג יחיד), שלא נלחמות. זאת משום שברגע שזכר מוצא נקבה בשלה, הוא מתחבר איתה באופן רגשי, וחי איתה עד המוות. דוגמה לכך היא הבונה.

חשוב לציין שרק 3% מהחיות בטבע מונוגמיות, ושלא קיים קוף אחד בטבע שהוא מונוגמי.

עכשיו אני רוצה לתת לכם דוגמה למען המחשבה של התאמת מבנה פיזיולוגי לדרך הרבייה, שקרובה אלינו יחסית - הגורילה. זכר גורילה ממוצע גדול מהנקבה ב-200%. זאת משום שהגורילה נלחם על הזכות להזדווג, ובכך נוצר מצב שרק החזק ביותר מזדווג. עם השנים והאבולוציה, זכרי הגורילה נעשו גדולים יותר ויותר.לכן הגורילה היום גדולה כל כך מהנקבה.

זאת בעצם התאמה של מבנה פיזיולוגי לדרך הרבייה. לכן, אנחנו יכולים להסיק שאם נסתכל על הגוף שלנו, נוכל ללמוד ממנו על דרך הרבייה שלנו. ונוכל לשים לב לכמה דברים:
    אצל הגבר :
    הדבר הבולט ביותר הוא הזרע. רבים ממכם בטח מכירים את מבנה הזרע, נראה כמו אתלט שמכוון לטוס לכיוון הביציות. המציאות שונה בהרבה, והאמת היא ש-40% מהזרע לא נראה ככה וגם לא משמש לתפקיד הפריית האישה. אותם 40% קיימים אצל כל גבר תקין, והם מורכבים מכמה סוגים של זרעים, בינתיים הוכר תפקידם של שניים:
    התוקף - פשוט כמו שנשמע, זרע שמשתמש בתרכובות כימיות כאלה ואחרות כדי לתקוף זרעים, לא סתם זרעים, אלא זרעים שמוצאם הוא לא מהגבר שמהם הם באו - משמע שהם תוקפים כל זרע שלא מאותו גבר כמוהם.
    המגן - סוג זרע זה עושה תפקיד חשוב מאוד, הוא בולם זרעים, את כל הזרעים.הוא בעל זנב מפותל, לפעמים שני ראשים, לפעמים שתי זנבות, והוא פשוט נדחס בכל מקום צר ברחם האישה וחוסם את הדרך לכל זרע אשר שמנסה לעבור שם.

חשוב לציין שאותם זרעים, התוקפים והמגנים, לרוב לא מסוגלים להפרות את האישה גם אם תכה בהם עם אחת. זאת משום שזהו לא תפקידם להפרות את האישה, התפקיד שלהם הוא לנהל "קרב" עם זרעים מגברים אחרים.

בנוסף לכך, האשכים של הגבר מייצרים 350 מיליון זרעים ביום. צריך בערך אחוז אחד מכל זה בשביל להפרות אישה, כפי שאתם יודעים, לגבר משתחררים במהלך הסקס מה שנקרא "טיפות אהבה" המכילות מספר מיליונים בודדים של זרעים שנפלטו מוקדם מדיי, והם מסוגלים להפרות את האישה. אם כן, למה לגוף לבזבז אנרגיה ומשאבים על ייצור ענק בלי כל פורפורציה על זרעים, שבמילא לא צריך אותם.למה לא צריך אותם? כי הריי לפי הנורמה אנחנו אמורים לחיות בזוגות, אז מה הגבר צריך כל כך הרבה זרע לאישה אחת? כשכל כך פחות מספיק?

הזרע אומנם נע מהר, אבל הוא נע מהר מאוד. זאת אומרת שבבדיקות מצאו כי הזרע של הגבר יותר מהיר מכל חיה מונוגמית אחרת(בן זוג יחיד - זוגיות). למה שהזרע ינוע כל כך מהר? לאן הוא ממהר אם האישה מזדווגת רק איתו?

זה לא רק ייצור הזרע, זה איפה שמיוצר הזרע. הזרע מיוצר באשכים כפי שאתם יודעים, והאשכים שלנו ענקיים ביחס לגוף.האשכים גם נמצאים מחוץ לגוף, כדי שהטמפרטורה בהם תהיה קרה יותר מאשר בגוף, וזה תורם לייצור זרע בקנה מידה ענקי שכזה.

בנוסף לכך, מבנה הפין עצמו. מחקרים מוכיחים שמבנה הפין בנוי לשאיבה של זרע הנמצא בתוך רחם האישה, כמאיין משאבה. הריי למה לגבר לוקח 5-6 דקות לגמור? למה לא דקה או 10 שניות? כדי שיהיה יותר זמן "לינוק" את הזרעים שנמצאים כבר בתוך רחם האישה.

אצל האישה:
    אם כן, מהן ההתאמות של האישה למצב הזה? נתחיל עם הרחם שלה. הרחם של האישה הוא לא סתם צינור דו-כיווני. קיים החדר שאליו חודר איבר המין של הגבר, וקיימת מחיצה בין אותו חדר ובין מקום הימצאותם של הביציות.
    אותה מחיצה מורכבת ממיליוני מחילות קטנות, אשר רחבות מספיק רק בשביל זרע אחד. וכאן נכנסת ההתאמה של הגבר, אשר הזרע המגן נדחס לתוך אותו חלל ופשוט נתקע שם, ובכך חוסם את המעבר של זרעים אחרים או לפחות מאט אותם.

בנוסף לכך, קיימת מערכת הורמונים ברחם של האישה, האמורה להיקשר אל זרעים שנעים בתוך הרחם ולעזור להם להתקדם. העניין הוא שיש מידות שונות אל היקשרות לזרע. ההורמונים נקשרים במידה טובה יותר ופחות טובה, בהתחשב במידת ההתאמה שקיימת בין המערכת החיסונית של הזרע לבין האישה - ז"א שזרעים שיותר מתאימים מבחינה חיסונית לאישה יתקדמו מהר יותר, וכך רק הזרע שהכי מותאם יפרה את האישה וכך יצא התינוק הכי בריא עם סיכויי ההישרדות הגבוהים ביותר.

------------------

עכשיו אני ארצה לעבור לטיעון מסוג שונה. כפי שכבר ציינתי, חיינו בשבטים. ואם הנורמה החברתית צודקת, האומרת כי חיינו בזוגות בטבע, אף אחת מהדוגמאות הבאות שאביא לכם לא צריכות להתקיים:

אז בואו נתחיל עם הקולינה שחיים על גדות נהר האמזון(The Kulina From The Amazon Basin), יש להם מנהג הנקרא "דוטסא-בני-דואי", שמתורגם ל"הדרך להשיג בשר". בשר משמע בשר, אך גם מה שאתם חושבים שהוא רומז.מה שקורה, זה שנשים לוקחות עצים בבוקר ומתחילו לרוץ במחנה, בזמן שהן דופקות על הבתים של הגברים ושרים את שיר הבשר: "אנחנו רוצות בשר, אתם עצלנים, תביאו לנו בשר".זה אומר, שהבחור שדפקו לו על הבית יהיה מסוגל לקיים יחסי מין באותו ערב במידה שיביא בשר למחנה.
    דונלד פולוק(Donald Pollock),אנטרופוגוליסט שחי עם הקולינה במשך שנים רבות רשם שחלק מהגברים יצליחו להשיג בשר וחלק לא, והם באמת יוצאים לצוד בדרכים שונות. אבל לפניי שהם יוצאים לצוד, הם קובעים להיפגש במיקום מסוים בזמן מסוים לפניי שהם נכנסים בחזרה לכפר. חלק מהגברים מצליחים להביא בשר, בדרך כלל קופים, וחלק לא. אבל מה שהם עושים, זה לחלק את הבשר שהשיגו באופן שווה בין הגברים, ולאחר מכן שיחזירו למחנה - לכולם יהיה בשר, כולם הצליחו.
    כולם אוכלים, כולם מקיימים יחסי מין, ושבט הקולינה מבצעים את הטקס הזה באופן שגרתי.

עכשיו נעבור לפראגוואי, האצ'ה. האנתרופוגוליסט ,קים היל, שחקר אותם שאל את האנשים אם הם יכולים לזהות את האבות שלהם, כל איש טען שיש לו שש מאות אבות. מתברר שהא'צה מבדילים בין ארבעה סוגים של אבות: המיאר'ה, האבא ששם את החומר בפנים, הרואר'ה, האבות שעירבבו את זה, ממברואר'ה, האבות שהוציאו את זה החוצה וביקרואר'ה, האבות שעזרו בגידול.
    אז מה שאנחנו רואים, זה שכל הגברים בשבט מהווים סוג של אבא, והחוקר כותב:"במקום שיחשבו כ'בני זונות' , הילדים זוכים לכמה אבות שדואגים להם ומטפלים בהם כשצריך - כל אחד תורם".
    חוקרים רבים מצאו כי הסיכוי של הילדים לשרוד, הרבה יותר גדול בשיטה הזאת של ריבוי אבות, מאשר לשרוד עם שני הורים.

ההנחה שאמא אחת ואבא אחד תמיד היו הבחירה של בני האדם - פשוט לא מסתדרת. איך זה שהשבטים האלה קיימים? איך הגברים חולקים הריונות ויחסי מין?

ריבוי אבהות הוא לא רק נוגע ליחסי מין, ריבוי אבות אומר שיותר מגבר אחד ידאג לילד ובטבע זה ה'ביטוח' היחידי שיש. אם לגבר אחד אין זמן, גבר אחר יטפל בילד. אם גבר אחד מת, גבר אחר יטפל בילד - כמו תמיד.
    וזוהי בעצם השיטה שהשתמשנו בה בטבע על מנת לשפר את סיכויינו לשרוד.

יחסי המין הם לא רק להריון, יחסי מין גם מחזקים קרשים חברתיים בין הפרטים בחברה, גם במצב הכי הגרוע וגם במצב הכי טוב, הם יכולים רק לעזור לכל פרט באותה חברה.

זה לא האורגזמה - זה החיזוק של הקשר בין האנשים. כפי שאנו יודעים, בני אדם אינם חזקים,מהירים או אימתניים, הדבר היחידי שיש לנו הוא שיתוף פעולה. וקיום יחסי מין פשוט היה הדרך הכי טובה לשמור על האנשים מאוחדים.

----------------

טוב, זה בקצרה על התאוריה על מיניות האדם.
    מה אתם חושבים?

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

האמת? אתה לא יודע איך לעכל את המידע הזה ומה לעשות איתו...
    אני יסביר את עצמי- זה כמות של מידע על שבטים ואיך הם מתקשרים לעובדה שבני אדם צריכים לקיים יחסי מין לא רק כדי להפרות, אלה גם כדי ליצור קשרים.
    סבבה. אבל מה אני אמור לעשות עם המידע הזה?
    בעקרון, אני מסכים. אין שום סיבה בעולם שאם בחורה תסכים להיות יזיזה קבועה שלי, אני לא יסכים, אלה כן יש לי חברה ואז אי אפשר מן הסתם..

אבל שוב, אני לא יודע מה לעשות עם המידע הזה..תודה בכל אופן

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:28.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זה לא רק אצל בני האדם אלא גם אצל הצמחים.. ישנה מערכת אקולוגית ענקית, מקשה אחת, אשר מאפשר ליער להמשיך לשרוד.
    יש גם פרחים מסויימים שאם תיקח אותם ותנסה לגדל אותם בחצר שלך, לא משנה כמה תטפל בהם יפה וכמה התנאים יהיו טובים, הצמח לא ישרוד, כי הוא צריך לגדול יחד עם החברים שלו, תחת מקשה אחת.

זאת ועוד, פילוסופים רבים דנים בסוגיה של "כולם בשביל כולם" (מטריקס 2 זוהי דומה נפלאה לתפיסה המיושנת הזאת).
    למראית עין זה באמת מאפשר הישרדות טובה יותר.
    אך לא משנה כמה יבדקו את הנושא, אם זה כלכך רצוי וחיוני ובכל זאת אנו חיים כמונוגמיים, כנראה שיש עדיין עוד מספר נעלמים שהחוקרים מפספסים, כי אם זה היה חיוני לגמרי כפי שאתה מציג זאת, לא היינו משנים את אורח החיים שלנו ושבט בנימין או מנשה עדיין היה ממשיך להתקיים גם בימנו. עובדה שזה לא כך, אז לחוקרים יש עוד כמה שנות עבודה הגונות.. ועד שהם יעלו על משהו באמת מעשי.. האוכלוסייה כבר תעבור עוד שינוי סוציו-אקונומי (או אפילו שניים), כך שגם אז הממצאים לא יהיו רלוונטיים.

וגם אתה לא צריך לקרוא הרבה בשביל להביט סביבך ולראות איך שמיום ליום אנו הופכים מ-"אחד בשביל כולם" ל-"כל אחד לעצמו".. ושמיום ליום כל אחד חושב על התחת של עצמו. עד כמה שזה נשמע גועלי לכאורה, זה טבעי לגמרי ולשם אנו מפליגים.. גם אם זה לא היה ה-"טבע היסודי" שלנו במקור.

במילים פשוטות: גבר צריך חברה (סינגלית), גבר צריך להתחתן, גבר צריך חברים, גבר צריך עבודה, גבר צריך סמכות שתאזן אותו, גבר צריך כמה רגעי עונג במיטה..
    אין חדש תחת השמש ולעולם לא יהיה.

נ.ב.
    כמדומני שתוחלת החיים של השבטים כיום נמוכה יותר מתוחלת החיים של החברה המערבית... וזה דיי נוגד את רעיון ההישרדות של הפוסט שלך.
    אאווואאא
    האונה השמאלית שלך עובדת הרבה אה?

אתה בעצם ענית לעצמך, אתה אומר שהטבע היסודי שלנו הוא לא לחיות כך,
    וכיום אנחנו חותרים ל"כל אחד לעצמו".

עם היגיון פשוט אפשר להגיע למסקנה, גם בלי מחקר,
    שיש פה קישוריות מסוימת.

אז אתה יכול להגיד, בסדר, הטבע שלי הוא לאכול בשר - אבל אני לא יאכל בשר.
    והטבע שלי הוא לאכול מהחי והצומח - אבל אני אוכל רק ג'אנק פוד.
    והטבע שלי הוא לעשות כושר - אבל אני אהיה שמן שלא זז בכלל.

אפשרי.
    אבל לכל אחד מהדברים האלו תהיה השפעה עליך.

בדיוק כמו פה, תפנה למונוגמיה, ותקבל את כל הדברים הרעים שקורים היום.
    אונס, רצח, אנשים שצוחקים אחד על השני, אי אכפתיות ואגואיזם.

ואם שמת לב, כל אלה קשורים באופן חברותי,
    בין הקשר לפרט יחיד לפרטים האחרים בחברה.

והחוקרים, תאמין לי, כבר חשבו על הכל.
    הפסיכולוג כריסטופר ראיין ואישתו קקסילדה ג'יטה,
    שחקרו במשך 11 שנים את מיניות האדם, פירסמו את הספר "Sex At Dawn".

הספר הזה הוא התאוריה שאני מציג לך,
    והוא מציג באופן יפה למה אנחנו חיים כמו שאנחנו חיים.

בקצרה, חיינו בשבטים , נדדנו ממקום למקום,
    ולאחר שינוי באקלים שאפשר לנו להתפתח מבחינה חקלאית,
    התחלנו להתיישב כשבטים נייחים.

גם היינו צריכים מקור מיים, אז התיישבנו ליד מקור מיים,
    ואז באו שבטים אחרים והתיישבו ליידנו.
    אלה הם אנשים שאנחנו לא מכירים,
    התחלנו לסחור - הפסקנו לשתף.

פתאום אישה שמזדיינת עם כמה גברים,
    זה לא משהו טוב, כי לא כולם יכלו לקיים איתה יחסי מין.
    הגברים התחילו לקנא, קראו לה מופקרת.

האישה נעלבה(נשים מאוד מושפעות מהחברה),
    והפסיקה לקיים יחסי מין עם כל אחד,
    והתחילה להעביר את הגבר מבחנים שמקובלים ע"י החברה,
    על מנת שתוכל לשכב איתו מבלי להיחשב מופקרת.

ואונס, רצח והשפלות באו, מתואר בקצרה בתמונה הזאת:

תבין, הכל מוכח מעבר לכל ספק,
    זה היגיון פשוט.

ואם כולם יפסיקו לחיות חיים מונוגמים,
    אנחנו נחייה גן עדן עלי אדמות.

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    האמת? אתה לא יודע איך לעכל את המידע הזה ומה לעשות איתו...
    אני יסביר את עצמי- זה כמות של מידע על שבטים ואיך הם מתקשרים לעובדה שבני אדם צריכים לקיים יחסי מין לא רק כדי להפרות, אלה גם כדי ליצור קשרים.
    סבבה. אבל מה אני אמור לעשות עם המידע הזה?
    בעקרון, אני מסכים. אין שום סיבה בעולם שאם בחורה תסכים להיות יזיזה קבועה שלי, אני לא יסכים, אלה כן יש לי חברה ואז אי אפשר מן הסתם..

אבל שוב, אני לא יודע מה לעשות עם המידע הזה..תודה בכל אופן

למה?

זה לא רק אצל בני האדם אלא גם אצל הצמחים.. ישנה מערכת אקולוגית ענקית, מקשה אחת, אשר מאפשר ליער להמשיך לשרוד.
    יש גם פרחים מסויימים שאם תיקח אותם ותנסה לגדל אותם בחצר שלך, לא משנה כמה תטפל בהם יפה וכמה התנאים יהיו טובים, הצמח לא ישרוד, כי הוא צריך לגדול יחד עם החברים שלו, תחת מקשה אחת.

זאת ועוד, פילוסופים רבים דנים בסוגיה של "כולם בשביל כולם" (מטריקס 2 זוהי דומה נפלאה לתפיסה המיושנת הזאת).
    למראית עין זה באמת מאפשר הישרדות טובה יותר.
    אך לא משנה כמה יבדקו את הנושא, אם זה כלכך רצוי וחיוני ובכל זאת אנו חיים כמונוגמיים, כנראה שיש עדיין עוד מספר נעלמים שהחוקרים מפספסים, כי אם זה היה חיוני לגמרי כפי שאתה מציג זאת, לא היינו משנים את אורח החיים שלנו ושבט בנימין או מנשה עדיין היה ממשיך להתקיים גם בימנו. עובדה שזה לא כך, אז לחוקרים יש עוד כמה שנות עבודה הגונות.. ועד שהם יעלו על משהו באמת מעשי.. האוכלוסייה כבר תעבור עוד שינוי סוציו-אקונומי (או אפילו שניים), כך שגם אז הממצאים לא יהיו רלוונטיים.

וגם אתה לא צריך לקרוא הרבה בשביל להביט סביבך ולראות איך שמיום ליום אנו הופכים מ-"אחד בשביל כולם" ל-"כל אחד לעצמו".. ושמיום ליום כל אחד חושב על התחת של עצמו. עד כמה שזה נשמע גועלי לכאורה, זה טבעי לגמרי ולשם אנו מפליגים.. גם אם זה לא היה ה-"טבע היסודי" שלנו במקור.

במילים פשוטות: גבר צריך חברה (סינגלית), גבר צריך להתחתן, גבר צריך חברים, גבר צריך עבודה, גבר צריך סמכות שתאזן אותו, גבר צריך כמה רגעי עונג במיטה..
    אין חדש תחת השמש ולעולם לא יהיה.

נ.ב.
    כמדומני שתוחלת החיים של השבטים כיום נמוכה יותר מתוחלת החיים של החברה המערבית... וזה דיי נוגד את רעיון ההישרדות של הפוסט שלך.

open your mind
    תפתח את הראש
    get out of the box
    תצא מהקופסה
    תצא מהקוביה
    תפסיק להסתכל על הנורמה כדרך הנכונה להיות, אנשים הולכים לפי הנורמה כי האחר עושה ככה. והאחר עושה ככה כי אתה עושה ככה, כל אחד מסתכל על האחר איך להתנהג ואיך לחיות ומה נכון ומה לא. STOPPPPPPP
    אם הייתה נולד בגרמינה הנאצית הייתה הולך וטובח ביהודים רק כי זאת הנורמה? עכשיו כשאתה מסתכל מ"בחוץ" כמובן שקל להגיד "לא". אבל כשאתה נולד לתוך מדינה שטופת מוח שדוגלת בהשקפת עולם מסויימת כמעט בלתי אפשרי לחשוב "מחוץ לנורמה" [מחוץ לקופסא]-עובדה שזה קורה. ככה שלחזור עכשיו ל1940 ולהגיד לנאצים שיהודים הם לא גזע נחות זה בדיוק כמו שSPQR אומר שאנחנו לא מונגמיים. כמובן שמידת הקיצוניות היא שונה אבל השטיפת מוח היא אותה שטיפת מוח, SO GET OUT OF THE BOX.

נגיד שהדרך הנכונה לחיות היא Y, והנורמה היא X. לפי מה הייתה הולך?
    נגיד שהדרך הנכונה לחיות היא Y, והנורמה היא Y. לפי מה הייתה הולך?
    מה זה נורמה? אתה מסתכל על האחר איך להיות והוא מסתכל עליך איך להיות. אז מישהו צריך להיות הראשון שיצא מ"X" ויעבור ל"Y" כדי ששאר האנשים יצטרפו לY. העניין הוא שהכי קשה זה לצאת מהנורמה וללכת נגד הזרם כי מטבענו אנחנו חיות חברותיות. אבל צריך להתגבר על הפחד הפרמיטיבי הזה ולהבין שהוא חסר משמעות.

זה נקרא BYSTANDER EFFECT וזה מראה עד כמה ההשפעה של הכלל יכולה להשפיע עלינו נגד הטבע שלנו. כשמישהו נפגע וצריך לעזור לו ישנו יחס הפוך בין כמות האנשים ליד לבין הסיכוי שנעזור לו. זה אומר שכשיש אירוע ומישהו נפגע וצריך לעזור לו, ככל שיש יותר אנשים לידנו הסיכוי שנעשה משהו קטן.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect

http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Kitty_Genovese - מקרה שבו אישה נרצחה כששכנים רבים צפו מהצד באין עשייה. תקרא קצת ותבין איך אפקט הצופה מהצד מתקשר.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-02-2012 בשעה 17:29.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:29.

אתה אומר שאם תיהיה מיניות פתוחה כל זה לא היה קיים:"עצמאות, ליברליות, פרטיות, השכלה, מדע (שאתה כלכך אוהב), נאורות, היגיינה, טכנולוגיה, תוחלת חיים"

?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:30.

בסדר מה שקרה קרה

מה אכפת לך שפעם כולם היו דגים, הם עלו לאדמה כי היה יותר קל לשרוד שם והיה שם מזון.

איזה יתרון מנוגמיה נותנת? היא לא.

חוץ מזה שעכשיו להילחם בטבע כדי כדי להפוך למונוגמיים למרות שהדבר היחידי שזה יעשה לך בחיים זה סבל, זה לא הדבר הכי......

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה?
    מה למה? אני לא צריך להסביר לאף אחד למה אסור לי לזיין מהצד בחורה כשאני נמצא במערכת יחסים. זה אסור, זה לא מוסרי, זה לא בסדר, זאת בגידה, זה לא אנושי, זה פוגע בבן אדם, זה חוסר אכפתיות, זה טיפשות..חסר איזה עוד סיבות למה לא לעשות את זה? אל תיהיה תמים.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה למה? אני לא צריך להסביר לאף אחד למה אסור לי לזיין מהצד בחורה כשאני נמצא במערכת יחסים. זה אסור, זה לא מוסרי, זה לא בסדר, זאת בגידה, זה לא אנושי, זה פוגע בבן אדם, זה חוסר אכפתיות, זה טיפשות..חסר איזה עוד סיבות למה לא לעשות את זה? אל תיהיה תמים.
    למה זה לא מוסרי? אם תזדיין עם בחורות אחרות אתה תפסיק לאהוב את החברה ה"רשמית" שלך? איך זה פוגע בן אדם?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איך זה פוגע בבן אדם? אתה באמת עומד על השאלה הזאת?
    פעם יצא לך שחברה שלך בגדה בך? פעם ראיתי בחורה שאתה רוצה, מדברת או צוחקת עם גבר אחר והלב שלך קפץ מצד לצד?
    אני לא צריך להסביר את עצמי למה זה לא בסדר.

אם אני יזיין בחורות אחרות, אני לא יפסיק לאהוב את חברה שלי, אבל אני יש מצב שאני יהנה יותר מהזיון עם הבחורה אחרת ומשאר עם הזיון של חברה שלי. וזה בעייתי.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

הטבע שלי ושלך זה בכלל להיות אצות בים, מרדנו בטבע הזה ושילמנו מחיר.
    הטבע שלי ושלך זה להיות דגים, גם בטבע הזה מרדנו ושילמנו מחיר (אין לנו זימים... אוי וואי!).
    הטבע שלי ושלך זה להיות יצור מכופף הנע ביבשה על ארבע, גם בטבע הזה מרדנו ואנו משלמים מחיר כבד מאוד מאוד.. (אין יותר טיפוס עצים, איזה באסה).
    הטבע שלי ושלך זה לחיות באוהלים ולגדל מרעה, גם בטבע הזה מרדנו וכרגיל, משלמים מחיר מאוד יקר (היום כל נער בן 18 יכול לגדל מרעה בבורסה).
    הטבע שלי ושלך זה לבנות פירמידות, מרדנו בטבע הזה וכיום אנחנו משלמים מחיר נורא - אנו בני חורין!
    הטבע שלי ושלך זה לחיות בשבטים ושכל 120 האנשים דואגים לכל 120 האנשים, מרדנו בטבע הזה ובין השאר, זה המחיר:
    עצמאות, ליברליות, פרטיות, השכלה, מדע (שאתה כלכך אוהב), נאורות, היגיינה, טכנולוגיה, תוחלת חיים, אומנות הפיתוי.. sex for fun...

ואתה באמת חושב שכאן זה יפסק? המרדנות בטבע תימשך הרבה אחרי שאני ואתה נחזור להיות אפר.. ואין ספק שנשלם מחיר..
    כמו שאם לא נתקדם, גם אז נשלם מחיר (כמו המתת תינוקות "לא ראויים" בספרטה או כמו ברגע שאדם אחד בשבט נגוע בוירוס כל השבת מודבק ויכול להיכחד, במיוחד אם מותר לבחורות לשכב עם כל מי שבא להן).

565.. לאן נעלמת?
    והנורמה היא לא דרך, אתה קובע מהי הדרך.. (אם אתה בוחר להביט על אחרים ולחקות אותם, זאת הדרך שלך, כמו שאם אתה מחליט להתמרד גם זוהי הדרך שלך, אין טוב ולא טוב).
    למרוד בטבע? תארת את האבולוציה וקראת לזה מרד?
    באמת שאתה צריך ללמוד יותר, לפני שאתה מדבר.

אנחנו הסתגלנו למחייה בשבטים, וכשניסינו לצאת,
    קיבלנו רצח אונס והשפלות.

אין קשר בין לחיות בשבטים לבין הדברים המופלאים שתארת.

אתה נשמע כמו אחד שבאמת לא מבין על מה הוא מדבר,
    מביאים לך הוכחות, ואתה זורק לי פה טיעונים לא הגיונים על תאוריה שמוכיחה כי אני צודק.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

הפוסט מעניין, אבל השאלה שלי היא האם באמת אתה חושב שככה חיו השבטים הקדומים? כל אחד מזיין מי שבא לו וכולם חיים באושר ועושר? העולם גן עדן?
    לי זה לא נראה מכמה סיבות
    1. זה ידוע שגם שבטים קדומים היו נלחמים אחד נגד השני, לא בטוח שזה לגבי יחסי מין, אבל עדיין היו נלחמים וזה קצת סותר את מה שאתה טוען ואני מצטט
    ואם כולם יפסיקו לחיות חיים מונוגמים,
    אנחנו נחייה גן עדן עלי אדמות
    2. איך אתה מסביר את התנ"ך, שהוא פחות או יותר (למאמינים) הפריט ההיסטורי הכי עתיק שקיים, אשר טוען שכבר מתחילת האנושות, אדם וחווה, חיו כזוג.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect