אני מעשן כבר שנה בערך פרלמנט לייט (יש כסף חחח) ואני רוצה להתחיל לגלגל.. או לפחות לנסות..
בכל מקרה, אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה נייר, טבק ופילטרים הכי כדאי לי לקנות (משהו שיתאים למישהו שאוהב פרלמנט), ואיך לגלגל (אף פעם לא גלגלתי)..
תודה מראש..
אני מעשן כבר שנה בערך פרלמנט לייט (יש כסף חחח) ואני רוצה להתחיל לגלגל.. או לפחות לנסות..
בכל מקרה, אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה נייר, טבק ופילטרים הכי כדאי לי לקנות (משהו שיתאים למישהו שאוהב פרלמנט), ואיך לגלגל (אף פעם לא גלגלתי)..
תודה מראש..
|
|
דבר ראשון רק שתדע, גם אם זה משתלם בסוף מבחינה כספית (בספק), זה ממש לא שווה את ההתעסקות, אין כמו שליפה מהירה של סיגריה מוכנה מקופסה מאשר להסתובב עם שקית, ניירות ופילטרים..
אבל אם אתה עדיין רוצה לנסות, אני ממליץ לך לקנות טבק גולדן ורג'יניה (שקית ירוקה), ניירות OCB קצרים ופילטרים של גיזה 6 מ"מ.
בקשר לאיך שאתה מגלגל, לא חסרים מדריכים ביוטיוב אני בטוח, אבל לא צריכה להיות איזה טכניקה מסויימת, תכניס קצת טבק לתוך הנייר, כשהטבק בתוך הנייר תדחוס אותו טוב טוב לצורה של סיגריה, תכניס פילטר, תדפוק לק וזהו אחי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לדעתי תקנה באלי שאג או דראם או דומינגו וניירות pure hemp ו150 פילטרים סלים של ריזלה זה משתלם וטעים אבל לדעתי אם אתה לוקח לבית ספר תגלגל בבית ותיקח בקופסא איזה 10 11
שמע, זה באמת נחמד .. ניסיתי לפני חודש בערך ועדיין נשאר לי .
תקנה גולדן וירג'יניה או דראם צהוב זה טבק בן זונה .. לגבי נייר גלגול אני ממליץ על OCB מדיום .
בקשר לגלגול, תשקיע עוד 10 שקל ותקנה מכונה .. זה מגלגל מאוד מהר וזה גם יוצא כמו סיגריה רגילה,
הטבק מחולק כמו שצריך בסיגריה ואתה לא צריך להסתבך עם הגלגול הידני כי זה באמת קשה בהתחלה .
למרות שזה לא כזה קשה בסוף יימאס לך מזה כי זה הרבה התעסקות ומלא דברים לסחוב וכאילו אם אין לך
אחת מוכנה ואתה מת לעשן וזה לא מזדמן להכין אז לא הכי נוח .. גם להכין ברחוב זה לא הכי טוב כי זה מושך
המון תשומת לב, ותתכוננן - אם אתה מעשן את זה ברחובות שוטר הולך לעצור אותך (כן, עצרו אותי על זה פעם אחת XD)
Google AdSense - הסוף לאתרי הבאקס !
My System :
AMD Quad-Core X4 955 Black Edition 3.2Ghz
----
Gigabyte GA-MA-770T-UD3
----
Kingston 2X2GB 1333Mhz
----
Sapphire HD6870 1GB SmallOC 1050@1085 900@935
----
NZXT Tempest Evo X6 Fans
----
SeaSonic 620W Bronze +80
נייר רייזלה הכי נוח
פילטרים של OCB המקלות האלה
תקנה באלי שאג צהוב
בקשר לאיך לגלגל אתם יכולים להסביר? או לתת מדריך או משו... אבא שלי פעם הסביר לי אבל זה היה מזמן ופאדיחה לשאול אותו שוב..
Google AdSense - הסוף לאתרי הבאקס !
My System :
AMD Quad-Core X4 955 Black Edition 3.2Ghz
----
Gigabyte GA-MA-770T-UD3
----
Kingston 2X2GB 1333Mhz
----
Sapphire HD6870 1GB SmallOC 1050@1085 900@935
----
NZXT Tempest Evo X6 Fans
----
SeaSonic 620W Bronze +80
אממ בניגוד לכולם, אני ממליץ לך על הדראם הכחול ולגלגל בלילה (מאוד נחמד, מעביר לך את הזמן כשאין לך מה לעשות)
וגם, אני ממליץ לך על פילטרים של SilverTip זה כמו העטיפה של סגריות רגילות רק בלי הטבאק בפנים, רק הנייר הלבן והפילטר...לך רק נישאר להכניס את הטבאק לשם...כן, בהתחלה זה לא נוח ולא כ"כ מבינים איך...אבל זה משתלם - גם פחות ייסתכלו עלייך ברחוב כאילו אתה מחזיק ג'וינט, וגם יותר מהר וקל...
כמו שאמרתי גם, תעשה את הגלגול בלילה יהיה לך יותר נוח...
אישית, ביגלל שאני משתדל להפחית בסגריות ומעשן פחות מ10 ביום הייתה תקופה שהייתי קונה לי טבאק ומגלגל לי והוא היה נישאר לי שבוע שלם...
אבל הכל תלוי בך ובכמה אתה מעשן...
נ.ב
הסילבר טיפ עולה 10 שקל ל100 יחידות בערך (שקל פה שקל שם...זה לא משנה)
נערך לאחרונה על ידי False; 18-02-2012 בשעה 23:47.