איך האמהות של אוהדי הפעול יתפרנסו ? כאילו דה?O.O מה אתם באמת חושבים על החוק ?
נערך לאחרונה על ידי Daily; 19-02-2012 בשעה 19:15.
נכתב במקור על ידי Daily איך האמהות של אוהדי הפעול יתפרנסו ? כאילו דה?O.O אתה ספאמר וזה מתחיל לעלות לי על העצבים
נכתב במקור על ידי BRAYEV אתה ספאמר וזה מתחיל לעלות לי על העצבים ולי לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת!
נכתב במקור על ידי Smoxer314 ולי לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת! אתה יודע טוב מאוד מה אני שם עליך
נכתב במקור על ידי BRAYEV אתה יודע טוב מאוד מה אני שם עליך אני לא יודע, מה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 אני לא יודע, מה?
נכתב במקור על ידי BRAYEV א)ShiNs כנס בוא מעתיקים לך בדיחות זכויות יוצרים. ב)מנהלים תנו לו באן, ספאמר.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 א)ShiNs כנס בוא מעתיקים לך בדיחות זכויות יוצרים. ב)מנהלים תנו לו באן, ספאמר. למה באן ??? אני מנסה להדיין כאן!
נכתב במקור על ידי Daily למה באן ??? אני מנסה להדיין כאן! סליחה חמודה תהני לך פה בשקט.
נערך לאחרונה על ידי Smoxer314; 19-02-2012 בשעה 19:24.
נכתב במקור על ידי Daily למה באן ??? אני מנסה להדיין כאן! חחחחחחחחחחחחחחחחח בונא יש מושחל אפריקאים, מזה 'נקבה' ותמונה של פריקית? עוד יחשבו שאתה אוקראינית. -------------------- בקשר לנושא, חוק הזנות באמת לא בסדר, מה רע בזנות?!
One Shot - One Kill
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R חחחחחחחחחחחחחחחחח בונא יש מושחל אפריקאים, מזה 'נקבה' ותמונה של פריקית? עוד יחשבו שאתה אוקראינית. -------------------- בקשר לנושא, חוק הזנות באמת לא בסדר, מה רע בזנות?! זה כמו שעכשיו דבה בת 80 הכי לא כוסית עד בחילה עם ריח של סיגריות מהפה תרצה לשחק לך בשמוליק.. אתה תסכים?
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R חחחחחחחחחחחחחחחחח בונא יש מושחל אפריקאים, מזה 'נקבה' ותמונה של פריקית? עוד יחשבו שאתה אוקראינית. -------------------- בקשר לנושא, חוק הזנות באמת לא בסדר, מה רע בזנות?! אתה מודע לכך שהמחיר שלהן יעלה לפחות ב-40% עכשיו נכון?
נכתב במקור על ידי Daily אתה מודע לכך שהמחיר שלהן יעלה לפחות ב-40% עכשיו נכון? מעניין מה ילד בן 18 מתעניין בחיים שלו.. (מאיפה אתה מודע למחיר?)
חוקי הפורום