שלום לכם,לפני כמה ימים בסופ''ש חברה של איזה מישהי בקיבוץ שלי (שנה מתחתי אני בי',היא ב-ט') באה אל חברה שלה (בתכלס באה בשבילי) והיה בנינו קטע.הכל התחיל בזה שהיא באה לחברה שלה מהקיבוץ שלי ויצא להם לשבת איתנו(אני לרוב לא מסתובב אם החברה מ-ט' כל החברים שליח מהקיבוץ שלי גדולים ממני),היא הסתכלה עליי כל הזמן ולא דיברה(בקטע די מוגזם) אז שאלתי את חברה שלה מה איתה,היא ענתה לי שהיא חושב שאני ממש חתיך.אז התחלתי את הטקס הרגיל:פייסבוק,בואי לבקר.... חבר שלי מהמושב שלה יום לפני שהיא באה אלינו אמר לי שהיא די רצינית איתי והיא רוצה קשר,אמרתי לו שאני לא סגור על עצמי אבל לא נראה לי אני ירצה משו כזה.אז כשהיא באה הייתי לחוץ לנסוע לאן שהוא אז עשיתי הכל מהר, וחשוב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי אם בחורה!!! , אז קרה מה שקרה ובסוף אמרתי לה שתבוא עוד פעם כי לא היה לנו זמן. אחר כך חבר שלי אמר לי שהיא אמרה לו שאם אנלא רציני היא תישבר ועוד.......
שמעו אנלא יודע מה עושים במצבים כאלה כי זאת הפעם הראשונה שלי,אני לא רוצה קשר רציני אבל אני גם לא רוצה לפגוע בה ופה אני צריך את העזרה שלכם.
איך אני אומר לה שמבחינתי זה היה סטו'ץ ואנלא רוצה קשר רציני ולצאת מזה הכי נקי שיש???
תודה שהקדשתם זמן אליי,מצפה לעזרה![]()

ציטוט ההודעה