קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להיפטר מילדה שאני לא רוצה?(17)
    על ידי KakashiTheKiller בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-12-2011, 00:37
  2. לא יודע איך להגיד במילה אבל כנסו!
    על ידי ~Black~ בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-08-2010, 00:03
  3. [בעיה] לא יודע איך להגיד..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 18:14
  4. לא יודע איך להגיד לו את זה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 16:53
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-11-2006, 15:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לא יודע איך להגיד לה שאני לא רוצה קשר (15.5)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    TYLER DURDEN
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אנחנו קונים דברים שאנחנו לא צריכים,עם כסף שאין לנו כדי להרשים אנשים שאנחנו לא אוהבים'' מועדון קרב ה-סרט לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב

ברירת מחדל לא יודע איך להגיד לה שאני לא רוצה קשר (15.5)

שלום לכם,לפני כמה ימים בסופ''ש חברה של איזה מישהי בקיבוץ שלי (שנה מתחתי אני בי',היא ב-ט') באה אל חברה שלה (בתכלס באה בשבילי) והיה בנינו קטע.הכל התחיל בזה שהיא באה לחברה שלה מהקיבוץ שלי ויצא להם לשבת איתנו(אני לרוב לא מסתובב אם החברה מ-ט' כל החברים שליח מהקיבוץ שלי גדולים ממני),היא הסתכלה עליי כל הזמן ולא דיברה(בקטע די מוגזם) אז שאלתי את חברה שלה מה איתה,היא ענתה לי שהיא חושב שאני ממש חתיך.אז התחלתי את הטקס הרגיל:פייסבוק,בואי לבקר.... חבר שלי מהמושב שלה יום לפני שהיא באה אלינו אמר לי שהיא די רצינית איתי והיא רוצה קשר,אמרתי לו שאני לא סגור על עצמי אבל לא נראה לי אני ירצה משו כזה.אז כשהיא באה הייתי לחוץ לנסוע לאן שהוא אז עשיתי הכל מהר, וחשוב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי אם בחורה!!! , אז קרה מה שקרה ובסוף אמרתי לה שתבוא עוד פעם כי לא היה לנו זמן. אחר כך חבר שלי אמר לי שהיא אמרה לו שאם אנלא רציני היא תישבר ועוד.......
    שמעו אנלא יודע מה עושים במצבים כאלה כי זאת הפעם הראשונה שלי,אני לא רוצה קשר רציני אבל אני גם לא רוצה לפגוע בה ופה אני צריך את העזרה שלכם.
    איך אני אומר לה שמבחינתי זה היה סטו'ץ ואנלא רוצה קשר רציני ולצאת מזה הכי נקי שיש???

תודה שהקדשתם זמן אליי,מצפה לעזרה

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי lonewolf צפיה בהודעה
    שלום לכם,לפני כמה ימים בסופ''ש חברה של איזה מישהי בקיבוץ שלי (שנה מתחתי אני בי',היא ב-ט') באה אל חברה שלה (בתכלס באה בשבילי) והיה בנינו קטע.הכל התחיל בזה שהיא באה לחברה שלה מהקיבוץ שלי ויצא להם לשבת איתנו(אני לרוב לא מסתובב אם החברה מ-ט' כל החברים שליח מהקיבוץ שלי גדולים ממני),היא הסתכלה עליי כל הזמן ולא דיברה(בקטע די מוגזם) אז שאלתי את חברה שלה מה איתה,היא ענתה לי שהיא חושב שאני ממש חתיך.אז התחלתי את הטקס הרגיל:פייסבוק,בואי לבקר.... חבר שלי מהמושב שלה יום לפני שהיא באה אלינו אמר לי שהיא די רצינית איתי והיא רוצה קשר,אמרתי לו שאני לא סגור על עצמי אבל לא נראה לי אני ירצה משו כזה.אז כשהיא באה הייתי לחוץ לנסוע לאן שהוא אז עשיתי הכל מהר, וחשוב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי אם בחורה!!! , אז קרה מה שקרה ובסוף אמרתי לה שתבוא עוד פעם כי לא היה לנו זמן. אחר כך חבר שלי אמר לי שהיא אמרה לו שאם אנלא רציני היא תישבר ועוד.......
    שמעו אנלא יודע מה עושים במצבים כאלה כי זאת הפעם הראשונה שלי,אני לא רוצה קשר רציני אבל אני גם לא רוצה לפגוע בה ופה אני צריך את העזרה שלכם.
    איך אני אומר לה שמבחינתי זה היה סטו'ץ ואנלא רוצה קשר רציני ולצאת מזה הכי נקי שיש???

קיימתם יחסי מין וככה אתה זורק אותה?

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

לא הבנתי ככ, שכבתם?
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    TYLER DURDEN
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אנחנו קונים דברים שאנחנו לא צריכים,עם כסף שאין לנו כדי להרשים אנשים שאנחנו לא אוהבים'' מועדון קרב ה-סרט לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב

מה????? חחחחח לא אחי,איזה הגזמת אחי,אני דיברתי על נשיקה ראשונה חחחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

מה????? חחחחח לא אחי,איזה הגזמת אחי,אני דיברתי על נשיקה ראשונה חחחחח
    פעם הבאה תיהיה יותר ברור "פעם ראשונה שלי עם בחורה" יכול להתפרש בעשרות מובנים.
    אממ אם אתה לא רוצה איתה משהו אז תשכח מכל העניין אל תדאג יותר מדי יעבור לה
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    TYLER DURDEN
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כן אחי,אבל היא ממש לחוצה על תשובה והיא חשבה שאני הייתי רציני.לא משנה כבר אני פשוט אגיד לה את האמת:אני חשבתי על זה ואנלא בנוי לקשר לא קשור אלייה.
    תודה בכל זאת על העזרה!!!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים,לא ינשום אוויר פסגה

תהיה הכי ישיר איתה, שזה לא יתגלגל .. בהצלחה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אל תגיד לה שאתה לא רוצה אותה,
    תגיד לה שכרגע אתה לא מחפש חברה אבל בקרוב..

מנסיון להגיד ישירות מה שאתה מרגיש רק ידפוק לכם ת'יחסים וגם ת'ידידות,
    במידה ו"תחזיק אותה על החכה" לא יקרה שום דבר, כמובן שתגיד לה שמבחינתך היא יכולה לאהוב את מי שבא לה, אבל כרגע זה לא שאתה לא אוהב אותה ולא רוצה אותה אלא פשוט לא מחפש מערכת יחסים.

התשובה הכי טובה לפי דעתי.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    הכי קל להגיד משהו למישהו.
    חשוב שזה יעשה ישר ואמיתי.
    פשוט תעזור אומץ ותסיים עם זה.
    חבל שזה ימשך וימשך...
    תסביר לה, תגיד את האמת, ותעשה מה שנכון לעשות.
    בהצלחה .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,726 | הודעות: 8,173,313 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect