נכתב במקור על ידי Gil4 אז איך אתה מסביר את זה שבכלכך הרבה סרטים הן נהנות? יש פה הכללה. לא כולן עוברות גהנום כמו שחושבים. וגם הרבה טוענים שמקרי האונס במיוחד באוכלוסיה הדתית יגדלו משמעותית(הרבה אומרים ככה ב ynet והם אנשים בוגרים) אני חושב גם ככה אני מאוד מקווה שאתה צוחק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נכתב במקור על ידי Gil4 אז איך אתה מסביר את זה שבכלכך הרבה סרטים הן נהנות? חחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט פתט.
The Pod
נכתב במקור על ידי Gil4 אז איך אתה מסביר את זה שבכלכך הרבה סרטים הן נהנות? יש פה הכללה. לא כולן עוברות גהנום כמו שחושבים. וגם הרבה טוענים שמקרי האונס במיוחד באוכלוסיה הדתית יגדלו משמעותית(הרבה אומרים ככה ב ynet והם אנשים בוגרים) אני חושב גם ככה אתה צוחק עליי נכון?
הכל היה בצחוק
מי צריך זונות? סתם חארות,אני מעדיף להתחתן אם בחורה כוסית חכמה אם עבודה טובה
נכתב במקור על ידי DomInntI מי צריך זונות? סתם חארות,אני מעדיף להתחתן אם בחורה כוסית חכמה אם עבודה טובה עם* עם*
נכתב במקור על ידי Smoxer314 עם* עם* מעניין את מה שיש לי מאחורה.
נכתב במקור על ידי DomInntI מעניין את מה שיש לי מאחורה. אתה חדש, ככה מסתכן בבאן?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 אתה חדש, ככה מסתכן בבאן? לא אני לא חדש פה יש לי משתמש אחר פה,ומה עשיתי משהו רע? אם אמרתי "החלק האחורי" זה לא פחות גרוע משפותחים בפורום הזה דיבורים אם זונות?
נערך לאחרונה על ידי DomInntI; 21-02-2012 בשעה 17:44.
חוקי הפורום