קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] הפועל תל-אביב החליטה לרכוש את וויליאם הזאו
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 22:46
  2. סקר: רוצים את אריק בפורום?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:43
  3. מתבשל: ברצלונה תשחק נגד מכבי תל אביב
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:44
  4. [ קונה ] קונה חשבון מקורי ל 1.6 מה שאתם רוצים
    על ידי TaMiR בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:26
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:14
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 43 מתוך 43

עיריית תל אביב החליטה: רוצים אוטובוסים בשבת - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    סליחה? ישראל מדינה יהודית ודמוקרטית.
    נכון, יש פה יהודים. אבל יש גם נוצרים, מוסלמים ודרוזים. וגם אם כולם היו יהודים- אחת מהזכויות הבסיסיות במדינה דמוקרטית היא חופש דת וחופש מדת.
    את צודקת ב 100 אחוז

ציטוט נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel צפיה בהודעה
    כן ממש מכבדים אותם, עד עכשיו הראתם כמה אתם ל-א מכבדים אותם. יום אחד לא תיסע באוטובוס. פאקקקקקקקק תירגעו כבר! כולה יום אחד, לא תמותו מזה!!!!!! כבד אותם יום אחד, הם יכבדו אותך כל השבוע.
    את יודעת שזאת חוצפה מה שאת אומרת?
    אנחנו נותנים להם לא לעשות צבא, אנחנו נותנים להם מה שהם רוצים, יש להם 1000 ילדים לכל משפחה ואנחנו לא מתלוננים על זה שהם זורקים סלעים ביום כיפור,

אין גבול למה שאפשר לתת להם, מצידי, הם יכולים להיות מחתרת בירושלים לא אכפת לי, הם חיים כמו לפני 4 אלף שנה, חלאס!!!

הם מאמינים שאם הם יאכלו ביום כיפור אלוהים יפרק אותם, אבל לא אכפת להם לפגוע פיזית באנשים, אז לדעתי, אסור לתת להם להשפיע אפילו על אחוז מהמדינה הזאת שהיא כבר גם ככה מושפעת 90 אחוז מהשטויות שלהם.

לא רוצים לנסוע בשבת?

שלא יסעו, למי אכפת?

ואני מבטיח לך שיעמדו בצומת 200 חרדים עם סלעים והם גם יזרקו את זה סלעים לכיוון האוטובוס, והם גם יעצרו, וזה בדיוק מה שצריך לקרות אם הם רוצים להיות רודנים.
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 21-02-2012 בשעה 20:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

סוף סוף החלטה אמיצה שתפסיק את הכפייה הדתית פה בארץ.. מקווה שעוד ערים בגוש דן ובסביבה יחשבו על לפתוח תחבורה ציבורית בשבת.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel צפיה בהודעה
    כן ממש מכבדים אותם, עד עכשיו הראתם כמה אתם ל-א מכבדים אותם. יום אחד לא תיסע באוטובוס. פאקקקקקקקק תירגעו כבר! כולה יום אחד, לא תמותו מזה!!!!!! כבד אותם יום אחד, הם יכבדו אותך כל השבוע.
    דניאל, את לא רצינית, נכון ?!? המגעילים האלה החליטו להישבע לאלוהים כשהם שומרים נגיעה ואחרי זה נותנים פליקים בישבן לנשים ומתחילים לקרוא להן בשמות גנאי. אז אנחנו לא מכבדים פה. זה דמוקרטיה, כמו שיעל אמרה, ישראל מחולקת לכמה עדות וצריכים לכבד גם את העדות האחרות ולתת שירותים ציבוריים לכאלה שאין להם את הכסף.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

כל הכבוד,
    לא מעניין את העיריה הדתיים הסמרטוטים.

כמו שצריך להיות במדינה במפותחת.

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    דניאל, את לא רצינית, נכון ?!? המגעילים האלה החליטו להישבע לאלוהים כשהם שומרים נגיעה ואחרי זה נותנים פליקים בישבן לנשים ומתחילים לקרוא להן בשמות גנאי. אז אנחנו לא מכבדים פה. זה דמוקרטיה, כמו שיעל אמרה, ישראל מחולקת לכמה עדות וצריכים לכבד גם את העדות האחרות ולתת שירותים ציבוריים לכאלה שאין להם את הכסף.
    והם יורקים, מקללים, ומתנהגים בצורה דוחה לנשים, אם אני הייתי דופק סמוחטה לדוס על הפרצוף הוא היה רץ בוכה לאמא, אני לא מבין את הקטע הזה שלהם להתלהב על נשים, הם לא מקבלים אותנו, ואנחנו כן צריכים לקבל אותם?

גם אם דניאל הייתה הולכת ברחוב בבית שמש היו דופקים לה סמוחטה, אלא אם כן היא הייתה לובשת סמרטוטי רצפה

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

הגיע הזמן, תמיד חשבתי שזה טעות להשבית את התחבורה בשבת
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    את צודקת ב 100 אחוז

את יודעת שזאת חוצפה מה שאת אומרת?
    אנחנו נותנים להם לא לעשות צבא, אנחנו נותנים להם מה שהם רוצים, יש להם 1000 ילדים לכל משפחה ואנחנו לא מתלוננים על זה שהם זורקים סלעים ביום כיפור,

אין גבול למה שאפשר לתת להם, מצידי, הם יכולים להיות מחתרת בירושלים לא אכפת לי, הם חיים כמו לפני 4 אלף שנה, חלאס!!!

הם מאמינים שאם הם יאכלו ביום כיפור אלוהים יפרק אותם, אבל לא אכפת להם לפגוע פיזית באנשים, אז לדעתי, אסור לתת להם להשפיע אפילו על אחוז מהמדינה הזאת שהיא כבר גם ככה מושפעת 90 אחוז מהשטויות שלהם.

לא רוצים לנסוע בשבת?

שלא יסעו, למי אכפת?

ואני מבטיח לך שיעמדו בצומת 200 חרדים עם סלעים והם גם יזרקו את זה סלעים לכיוון האוטובוס, והם גם יעצרו, וזה בדיוק מה שצריך לקרות אם הם רוצים להיות רודנים.
    בוא נעשה הפרדה בין דתיים לחרדים (כאשר ברור לך שכל קהילה כזו מפולגת גם היא לזרמים קיצוניים יותר וקיצוניים פחות).
    דתיים מתגיסים לצבא בדיוק כמוני וכמוך, הם לא זורקים סלעים לא ביום כיפור ולא בשום יום של השנה.
    מה זה קשור כמה ילדים יש להם? למה שתצטרך להתלונן על זה? והאמרה ש"הם מאמינים שאם הם יאכלו ביום כיפור אלוהים יפרק אותם" היא לא נכונה ולא מבוססת.
    הדתיים והחרדים יכולים וצריכים להשפיע על המדינה הזו כי הם מהווים חלק משמעותי מהעם. הבעיה מתחילה כשההשפעה שלהם פוגעת בזכויות של אנשים אחרים.
    כשאתה זורק אמירות באוויר זה לא משכנע אף אחד. אתה מצפה מהם לקבל את השונה, אז תדרוש את אותו הדבר מעצמך.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    שוב פעם, קבלת השונה.
    למה "מגעילים"? מאיפה השטות הזו שהם נותנים פליקים בישבן לנשים?
    אתה לוקח התנהגות פסולה של קבוצה בחברה החרדית ומשליך אותה על כל החרדים והחילונים.
    זה כמו שאני אגיד לך שכל החילונים אנסים כי ראיתי אתמול בחדשות אנס והוא היה חילוני.

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

בוא נעשה הפרדה בין דתיים לחרדים (כאשר ברור לך שכל קהילה כזו מפולגת גם היא לזרמים קיצוניים יותר וקיצוניים פחות).
    דתיים מתגיסים לצבא בדיוק כמוני וכמוך, הם לא זורקים סלעים לא ביום כיפור ולא בשום יום של השנה.
    מה זה קשור כמה ילדים יש להם? למה שתצטרך להתלונן על זה? והאמרה ש"הם מאמינים שאם הם יאכלו ביום כיפור אלוהים יפרק אותם" היא לא נכונה ולא מבוססת.
    הדתיים והחרדים יכולים וצריכים להשפיע על המדינה הזו כי הם מהווים חלק משמעותי מהעם. הבעיה מתחילה כשההשפעה שלהם פוגעת בזכויות של אנשים אחרים.
    כשאתה זורק אמירות באוויר זה לא משכנע אף אחד. אתה מצפה מהם לקבל את השונה, אז תדרוש את אותו הדבר מעצמך.

שוב פעם, קבלת השונה.
    אתה לוקח התנהגות פסולה של קבוצה בחברה החרדית ומשליך אותה על כל החרדים והחילונים.
    זה כמו שאני אגיד לך שכל החילונים אנסים כי ראיתי אתמול בחדשות אנס והוא היה חילוני.

את רואה חדשות במקרה? אני לא מבין למה צריך להגן עליהם, הם פוגעים במדינה הזאת יותר מכל דבר אחר, ואמרתי שאנחנו לא מתלוננים על סלעים באוויר

שיעשו את זה בכל הארץ

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    את רואה חדשות במקרה? אני לא מבין למה צריך להגן עליהם, הם פוגעים במדינה הזאת יותר מכל דבר אחר, ואמרתי שאנחנו לא מתלוננים על סלעים באוויר
    מה שאתה רואה בטלוויזיה זו התנהגות בזויה של חרדים קיצוניים. חבל שאתה משליך את ההתנהגות הזו על כל החרדים והחילוניים.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

שוב פעם, קבלת השונה.
    תאמרי קבלת השונה לחרדים שקוראים בשמות גנאי כלפיי בחורות ויודעת מה אולי בטעות, אולי בטעות הכללתי את כל הדתיים אבל אני יודע שיש לך שכל ואני יודע שאת יודעת למה התכוונתי והתכוונתי להכליל רק את החרדיים הקיצוניים.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Alex
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חח אני לא גר שם אז לא מענין

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ddd
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בנות בלי ציצי זה כמו חומוס בלי פיתה

דעתי זה סתם מיותר ..
    אם אנשים שרוצים לצאת מהבית בשבת לכל מיני מקומות הגיעו עד עכשיו הם יוכלו להמשיך להגיע בדרך הזו ..
    ואם לא הגיעו כנראה שלא באמת רצו ! (:

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,042 | הודעות: 8,199,635 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect