נכתב במקור על ידי Heracles זהו את התמונה רמז ?
נכתב במקור על ידי Heracles זהו את התמונה מכבי תל אביב ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain רמז ? כן הייתי לי הרגשה שזה קשה.. אז רמז: כרגע בפלייאוף העליון בליגה.. נכתב במקור על ידי Heyo מכבי תל אביב ? לא, סתכל קצת למעלה נתתי רמז
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles כן הייתי לי הרגשה שזה קשה.. אז רמז: כרגע בפלייאוף העליון בליגה.. לא, סתכל קצת למעלה נתתי רמז מכבי חיפה ?
מכבי נתניה ? ולמה שינת צבעים ?
נכתב במקור על ידי Heyo מכבי נתניה ? ולמה שינת צבעים ? טעות, בשביל שזה יהיה קשה יותר נכתב במקור על ידי idonthavenameagain מכבי חיפה ? תשובה נכונה!!!! תמצאו את המילים: רחוניוינכוינעהומנצסטרנורנעוטכגענטוקגרענט יוידגעיוניטדטכרעאקרעאר
נכתב במקור על ידי Heracles טעות, בשביל שזה יהיה קשה יותר תשובה נכונה!!!! תמצאו את המילים: רחוניוינכוינעהומנצסטרנורנעוטכגענטוקגרענטיוידגעיוניטדטכרעאקרעאר מנצסטר יוניטד
נכתב במקור על ידי Heyo מנצסטר יוניטד נכון!! שאלה: מי הייתה הזוכה השביעית(הכוונה בגמר השביעי שהיה) בליגת אלופות?
נכתב במקור על ידי Heracles נכון!! שאלה: מי הייתה הזוכה השביעית(הכוונה בגמר השביעי שהיה) בליגת אלופות? בנפיקה ליסבון
נכתב במקור על ידי Heyo בנפיקה ליסבון באיזה שנה התרחש אסון הייזל?
נכתב במקור על ידי Heracles באיזה שנה התרחש אסון הייזל? בנפיקה ליסבון זה נכון ? לא רשמת ואסון הייזל התרחש בשנת 1985
נכתב במקור על ידי Heyo בנפיקה ליסבון זה נכון ? לא רשמת ואסון הייזל התרחש בשנת 1985 כן, צדקת בשניהם.. נמשיך מאוחר יותר
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain רמז ? נכתב במקור על ידי Heyo מכבי נתניה ? ולמה שינת צבעים ? נכתב במקור על ידי Blancos בסוף האתגר יהיה עדכון של הנקודות ? נכתב במקור על ידי tomert123 אסטבן קמביאסו אני ממשיך ק'חיע'קןםעכקכיכךףקראייןקרחלךרירעריבבלקרכל]קכלכ
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hannibal. אני ממשיך ק'חיע'קןםעכקכיכךףקראייןקרחלךרירעריבבלקרכל]קכלכ ראיין ? אם לא רמז ? קבוצה/שחקן ?
נכתב במקור על ידי Hannibal. אני ממשיך ראיין בבל] hthtrhtr
חוקי הפורום