קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Football Manager 2006 DEMO + תאריך יציאה
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:50
  2. [ידיעה] תאריך יציאה רשמי ל The Matrix:Path Of Neo
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 15:38
  3. [תאריכי יציאה] למשחקים חדשים !!! כנסו.. !!!
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 11:47
  4. [ידיעה] יש תאריך יציאה ל Day Of Defeat Source
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

יציאה לשטח!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל יציאה לשטח!

שלום לכולם,
    טוב זו פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום וזה כי אני צריך עזרה..
    אני בכיתה י ועוד לא התנשקתי( לא הייתה לי חברה עוד) ואני רוצה לשנות את המצב
    העניין הוא שגם אין לי ידידות כל כך כי אני לא יודע איך לנהל שיחה כמו שצריך ולקחת יוזמה
    כי זה לא שאני לא מדבר עם בנות בבית ספר...

בקיצור אני רוצה לעשות שינוי יחד עם עוד חבר שנמצא במצב דומה.. קראתי קצת ואני ממש רוצה
    לצאת כבר לשטח השאלה מה לעשות אני צריך קצת לעבוד על הפחד גישה שלי אבל חוץ מזה?
    אני יצא מחר אבל אז מה? אין לי יותר מידי ידע אבל מה שאני רוצה לעשות בכללי זה להתחיל לקדם עניינים
    תום סול סוף סוף ליזום קצת.
    אבל חוץ מזה איך אני יכול גם לשפר את המצב עם הבנות מהשכבה כי תכלס משם בסוף אני ירצה חחברה או
    תשנה מתחת.

חוץ מזה אני רוצה להגיד שתכלס שנינו ילדים נורמליים וממש לא חסר לנו חברים ועם בנים אנחנו חברתיים ווגםיש ללנו מודעות
    עצמית.. אז ממש אנחנו כבר מתים להתחיל!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתם צריכים לעבוד על דברים אחרים לפני זה - אם לא התנשקתם עד עכשיו כנראה יש סיבה טובה לזה. כי אם סקס זה שטויות אז נשיקה זה בכלל משו שלא צריך להתאמץ בשביל לקבל במצב נורמטיבי
    רמז - זה משו ב"אני" שלכם, חיצונית ופנימית. שים לב איך אתה סותר את עצמך בפוסט הזה

"אני בכיתה י ועוד לא התנשקתי( לא הייתה לי חברה עוד) ואני רוצה לשנות את המצב
    העניין הוא שגם אין לי ידידות כל כך כי אני לא יודע איך לנהל שיחה כמו שצריך ולקחת יוזמה
    כי זה לא שאני לא מדבר עם בנות בבית ספר..."

"חוץ מזה אני רוצה להגיד שתכלס שנינו ילדים נורמליים וממש לא חסר לנו חברים ועם בנים אנחנו חברתיים ווגםיש ללנו מודעות
    עצמית.. אז ממש אנחנו כבר מתים להתחיל!!"

מצטער לאכזב אותך נשמה אבל זה כמו שבנאדם בקומה יקרא לעצמו "נורמלי". חוץ ממקרים בודדים מאוד שאנשים נמצאים במקומות שבהם הם לא יכולים למצות תפוטנציאל שלהם אבל זה מקרים בודדים וקשה לי להאמין שכל אחד עם בעיות כאלה זה תקף לגביו...

רמז - החברים שלך לא מספקים תסחורה, תחתוך מהם כי אני רואה שידידות אין להם להכיר לך..יש משפט של דוסים שאני מאוד אוהב "עדיף להיות זנב לאריות מראש לשועלים"

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

לצאת לשטח זה הדבר האחרון שאתה צריך עכשיו, אתה סתם תראה כמו הצל של עצמך.
    תתחיל לרכוש ידידות, וחברים שיש להם ידידות, והידידות האלה יכירו לך את חברות שלהן, ועל החברות תעשה את הקטע שלך. זה כל כך יותר קל מלרדוף אחרי בנות בקניון.
    מי צריך סרג'ים שאפשר להישאר בבית ולהרוס את הכבד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סתום תפה ואל תדבר שטויות כמו ילד בן שתיים.. אני לא רוצה להוכיח לך יותר מידי.. אבל בגדול זה לא שאני לא מדבר עם בנות אני פשוט לא שומר על קשר וזה כי אני לא כל כך מקדם את זה ותכלס אם הם לא יבואו אלי אני לא יקפוץ (שאני חייב לשנות את זה).
    אבל מפה ועד מה שעשית אתה חולה,ברצינות!

בגדול היה לי כמה ידידות טובות שיכלתי להיות חבר שלהם ובאמת שזה היה הרבה יותר מנשיקה..
    פשוט החלתי שאני לא רוצה, אני חייב להגיד שיש לי סטנדר יחסית גבוה ואני נרתע מבנות שהם 7 7.5
    חוץ מזה אחי.. יש לי חברים שהם באמת זיינים שתופסים מהם,
    אחד החברים הטובים שלי באמת שפיץ עם בנות והוא השיג שלוש דוגמניות אבל אורגינל לא סתם ילדות יפות דוגמניות!
    הרבה פעמיים דיברתי איתו על זה והוא מנסה לעזור לי אבל לא כך כך הולך לו!
    אז חלאס להגיד שזה לא נורמלי.. וואלה תופסים ממני שפיץ! וואלה במסיבות הייתי יכול להשיג בשקט איזה 5-6 בנות..
    אני פשוט לא רוצה לנשק פעם ראשונה במסיבה, ואני לא רוצה בת שהיא לא משהו. וזה לא שבנות שנראת טוב לא שמות עליי הם פשוט לא כך מתאמצות לדבר איתי.. וכבר אמרתי שזה בעיה שלי בפחד מהלא מהבושה..

אני פשוט לא רוצה למצוא איזה ילדה עקומה ולהיות איתה, ורסמי היה בנות לא רעות שיכולתי להשיג.. הבעיה שלי זה שזה בא מהם ובערך כל אותם בנות סתם נדלקו עליי למרות ש בקושי דיברתי איתם.

וחוץ מזה אני נראה די טוב, ויש לי אכבר חברים.. אז תפסיק לדבר כמו ילד מושתן

ולא אחי עדיף חבר אמיתי באשר לצאת נדחף בשביל להכיר איזה בת!
    סתם דוגמא סתכל עספור,כן, ושלא תחשוב שאני איזה גיי שמופע מטלוויזה: קצר וניטון שתי קוקסינלים אבל וואלה גברים!

ועוד משהו אני פשוט לא יוצא הרבה ואני יודע שאם הייתי הולך הייתי מכיר המון בנות שגם לא גרות באזור שלנו.
    אבל אני מרגיש דיי אפס כי שאני יוצא ויש בנות אני לא יודע מה לעשות אז אני לא מתלהב אני מעדיף לחכות אם זה מהאשר לצאת טמבל שיושב בצד.

ובאמת אולי לא כתבתי את הפוסט נכון, אבל זה הדבר האחרון שציפתי לכתוב כי באמת שלא חסר לי חברים ואני נראה די טוב וגם די תופסים ממני, פשוט עם בנות אני לא משהו..

אתה רוצה אני יתן לך מספר בפרטי תאמין לי שאני יצא נורמלי
    חח אפילו זה דיי מצחיק
    נערך לאחרונה על ידי Mr.jhonson; 20-02-2012 בשעה 01:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואני יגיד לך למה, כי אני רוצה לצאת שפיץ ובאמת להשיג בנות שוות שאני יבחר ולא כל עקומה ולצאת כמו ילד רגיל..
    וחוץ מזה אנאי בטוח שאחרי שתהיה לי חברה כמה חודשיים יהיה לי הרבה יותר קל עם בנות,ויהיה לי הכי קל ללכת בפעם הבאה שיש מסיבה ופשוט למצאת אחת שנראת סבבה ולנשק אותה זה באמת לא בעיה בשבילי!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני משלשל מעזריאלי בערך על כל הדוגמניות בארץ הסחורה פה אחת הירודות שיצא לי לראות נשמה ואם תגיע אי פעם לחו''ל תבין לאן אני חותר. כל תימניה עם פרצוף ג'חנון מפוחלץ יותר שיערות מקינג קונג והגדלת חזה בשקל תשעים או איזה אחת שהופיעה בתוכנית ריאליטי והפכה ל"סמל סקס" של ערסים בתולים מהשכונה מדגמנת פה בסבבה דוגמניות זה לא מדד לכלום כפרה

במקום להוכיח כמה שאתה ככה וככה וככה תתעסק בעצמך ותפסיק לנסות להרשים "ילדים מושתנים" כמוני בפורום אריה לא צריך לשאוג בשביל לצאת מלך ואם אתה כזה שווה כמו שאתה טוען בנות כמו שציינת אמורות לקפוץ עליך על ימין ושמאל כי מנסיון שלי הבנות ה"ממוצעות ומטה" לא נוטות להימרח על אנשים "מחוץ לליגה שלהם".

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר כיסה הכל..תפסיק לנסות להרשים אנשים ולכתוב כמה שאתה מצליח ותותח.
    במקום זה, קח נשימה עמוקה, סתום לעצמך תפה, מצידי שים פלסטר או איזו-חבלה על השפתיים ושתוק שנייה. במקום לדבר כל היום ולהגיד שאתה מצליח..אבל..עם בנות לא הולך לך..אבל..כן הולך לך, כי במסיבה אתה יכול להשיג את מי שאתה רוצה..מה אתה מזיין לי תמח? שעה חפרת מקודם שאתה מפחד להסתכל על חילזון-נקבה, מה קרה פתאום התהפכת לגמרי?

תסגר על עצמך קודם לפני שאתה פותח דיון, ואחרי שתדע בדיוק מה אתה רוצה..תפנה אליינו לעזרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא מבין למה אתה מתווכח.. מה זה משנה איזה דוגמנית היא היא דוגמנית! וחוץ מזה זה נכון שיש דוגמנית שלא נראות משהו..

אבל מה שאני בא להגיד זה שאני נורמלי לגמרי.. ואני מראה סבבה, וכן היה לי לא מעט אפשרוית שיכולתי
    להתנשק במסיבה או להשיג חברה אבל תכלס יש לי בעיה עם בנות ואני פשוט חושב שזה כי אין ביטחון עם בנות
    אבל זה לא אומר שבגלל שלא התנשקתי אני איזה עוף מוזר עם בעיות דיבור.. עם בנות הרבה פעמיים אני לא יודע מה להגיד
    ואם כבר יש איזשהו קשר אני לא יודע איך לקדם את זה שלב...

אז הנה לא מנסה להוכיח לך אבל אתה לגמרי לא לוקח את זה למקום הנכון..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.jhonson צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה אתה מתווכח.. מה זה משנה איזה דוגמנית היא היא דוגמנית! וחוץ מזה זה נכון שיש דוגמנית שלא נראות משהו..

אבל מה שאני בא להגיד זה שאני נורמלי לגמרי.. ואני מראה סבבה, וכן היה לי לא מעט אפשרוית שיכולתי
    להתנשק במסיבה או להשיג חברה אבל תכלס יש לי בעיה עם בנות ואני פשוט חושב שזה כי אין ביטחון עם בנות
    אבל זה לא אומר שבגלל שלא התנשקתי אני איזה עוף מוזר עם בעיות דיבור.. עם בנות הרבה פעמיים אני לא יודע מה להגיד
    ואם כבר יש איזשהו קשר אני לא יודע איך לקדם את זה שלב...

אז הנה לא מנסה להוכיח לך אבל אתה לגמרי לא לוקח את זה למקום הנכון..
    אתה בא בצורה של "תעזרו לי" ואתה מתחיל לתקוף פה כל אחד.
    תקרא, תפנים ותירגע. האנשים שהגיבו כאן כיסו לך את הכל, זה שאתה לא סגור על עצמך זה משהו אחר.
    פתחת את האשכול עם גישה של "אני חסר ידידות, בתול שפתיים ורוצה לשנות את זה"
    אחרי זה הפכת ל "מגה חברותי שדוחה בנות שלא עומדות ברמה (הגבוהה) שלי"
    ואחרי זה אתה חוזר ל"דחיתי מלא בנות כי אני חושב שאין לי ביטחון, תעזרו לי להבין איך להשיג אותו".

הוא לא אמר שאתה חולה או שאתה מכוער או משהו, פשוט אתה רצית להבין את זה ככה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כי המצב שלי מורכב..
    אני לא ילד דחוי או חסר חברים..אפילו להפך לא חסר לי, ואני כל היום נפגש עם חברים ושטויות כאלה.
    חוץ מזה היה לי כמה אפשרויות להשיג בנות שהיו ידידות שלי וגם כמה פעמיים במסיבות שיכלתי לנשק בנות שנראו סבבה.. וזה לא שלא דיברתי אף פעם עם בנות היו תקופות בעבר שהיו לי ידידות ויותר מ2 אבל זה בא מהם.. זה קורה לי כל כמה חודשיים שאיזה בת מתחילה לדבר איתי סתם בקטע של ידידיות שהיא יחסית נראת לא רע ובכללי נחמדה ואז אני נהיה ידיד שלה, אבל זה בא מהם.. אני לא יוזם את זה, וזה הדבר העיקרי שמציק לי.. כי סתם לדוגמא הכיתה שלנו יחסית מגובשות אז בכיף אני ישב לדבר שם עם בנות לשיחות וגם אם זה שיחות של יותר מכמה דקות אבל לא מעבר לזה..

מה שאני מעצם אומר זה שאני לא מצליח לבוא לבנות,
    שאני לא מצליח שזה יבוא ממני
    וגם אם אני יודע שתכלס הם לא ידחו אותי לפחות בקשר של ידידות
    יש לי רתיעה ללכת לדבר איתם,
    ליזום, להציע להם להפגש, וכל מיני דברים אחרים..

אני די בטוח בעצמי, ובאמת על סמך הידע שלי שנגיד אם אני ילך למסיבה ואני יחפש לנשק אני ימצא מישהו אולי לא הילדה הכי פצצה במסיבה אבל אני יצליח, אותו הדבר עם חברה..

אבל אני רוצה להפתר מהפחד הזה, אני חושב תמיד שלא ילך לי ואני יצא הומו, העניין הוא שבאמת יש לי מודעות עצמית אז שכל מיני ילדים עושים דברים משונים ומנסים לדבר מכוח עם בנות וממציאים כל מיני תרוצים או הופכים לעבדי כוס אני קולט את זה ואני פשוט לא מתנהג ככה.. אבל אני לא יודע איך כן, תכלס אני לא חושב שאני צריך להשתנות כל כך בשביל להשיג חברה כמו שאני רוצה, אבל אני חייב לקבל קצת ביטחון ולדעת מה להגיד, אני חושב שאחרי שאנחנו כבר נהיה בקשר זה יזרום לי אני יודע כבכר איך לנווט את זה..

ואתה צודק סתם תקפתי, סליחה!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה עדיין לא סותר בכלום את מה שאמרתי. אתה. צריך. שינוי. וזה לאו דווקא במי שאתה אם אתה טוען שאתה סבבה (למרות שאני תמיד בעד תובנות), אלא באנשים שסובבים אותך. אתה רוצה לצאת עם כוסיות? צא עם אנשים שמביאים כאלה או עם בנות שיש להן חברות כאלה ותעיף תתחת שלך מאנשים שמורידים אותך למטה ואין לך בהם שימוש. אין דבר כזה חברים תבין אין חיה כזאת מליונר שיש לו חברים הומלסים אתה טוען שאתה רוצה רמה גבוהה ומגיע לך? תתנהג כמו אחד כזה ותתחיל להסתובב עם כאלה ברגע שתעשה את זה כל הדברים שאתה חולם עליהם בחיים יבואו אליך מכל הכיוונים

סארג'ים כרגע זה הדבר האחרון שיעזור לך או לכל אחד אחר במצב כזה...תסתכל על ה"חבר השפיץ" שלך שמזיין "דוגמניות", אם הוא כזה שפיץ כמו שאתה טוען הדבר האחרון שהוא עושה זה סארג'ים בעזריאלי כמו איזה מתוסכל מינית
    זה יגביר את התסכול שלך פי כמה וכמה ובמקום שתקבל תבטחון שאתה צריך אתה תאבד את מה שיש לך ביד כרגע

אם מה שאמרתי לך מצליח לך - יפה אתה באמת מי שאתה טוען שאתה. אם לא אז אתה כנראה סובל משגעון גדלות
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-02-2012 בשעה 23:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפני הכל אני חייב להגיד שמה שאתה אומר מוציא אותך אפס, אין דבר כזה חברים?!
    לך רק עם מי שמעמיס?!
    אולי זה יעזור לי..אבל זה פשוט להיות בן אדם חרא, לזרוק חברים בשביל בחורות
    חח המשפט הידוע: חברים לפני חברות.

ולעניין: כבר אמרתי כמה פעמים, הבעיה היא בי, ובחוסר בטחון הזה עם בנות שאין את האומץ ללכת לדבר בהתחלה
    וזה ממש ככה..

יצא לי מלא פעמיים שיצאתי עם חברים ״הזיינים״ ונפגשנו עם בנות שוות אבל אני לא ידעתי מה לעשות,
    אז פחות השתתפתי השיחה ופחות הכרתי אותם..
    אבל זה לא נראה לי הפתרון פשוט להתחיל לצאת כמה שיותר..

כי תכלס יש לא מעט בנות בשכבה שבכיף הייתי רוצה לדבר אאיתם אבל אני פשוט לא ממסוגל אז אאין קשר
    כי אי אפשר שכל פעם אני יביא חבר בשביל זה, זה פשוט לא הגיוני!

וכן מתי שיצאתי כמה פעמיים עם אותם בנות אז כבר הכרתי אותם הייתי חייב..
    אבל שוב זה לא בא ממני, זה היה בגלל שנפשנו הרבה(ולא בזכותי)..

אני אנסה לענות לך בקצרה על מה כדאי לך לנסות לעשות,

בנוגע ל"אין חברים", נכון אבל לא מדויק-בשביל להצליח בתחום הזה, מומלץ שתקיף את עצמך באנשים שיש לך מה ללמוד מהם, אנשים שיתנו לך בטחון בשטח. כשאתה מצויד באנשים כאלה, תנסה לצאת כמה שיותר, תשמר לעצמך גישת התנהגות חברותית, מה הכוונה? תנסה לחשוב על מישהו ממש נחמד וחברותי שאתה מכיר, ותנסה להתנהג כמוהו. לא באופן מוגזם, פשוט תחייך הרבה, תדבר הרבה, גם על דברים שלא הכי קשורים.

תשאל הרבה שאלות ותפתח הרבה שיחות, שורה תחתונה-תיצור אינטרקציה. עכשיו, הכי חשוב [בתור התחלה] :
    היעד שלך הוא לא לסגור מספר\נשיקה\כל דבר אחר. הוא להתרגל לסיטואציה הזאת שבה אתה מדבר עם בנות! אחרי תקופה קצרה אתה תתרגל לרעיון שזה בעצם לגיטימי לדבר עם אנשים, וזה עוד יותר לגיטימי שאנשים ידברו איתך בחזרה-וחלקם אפילו יתעניינו בך ובמה שיש לך להגיד ויהיו ממש נחמדים אליך.

בתור התחלה זה אחלה, והדרך משם ללהכיר חברים וידידות חדשים היא ממש קצרה, צריך להודות לצוקרברג על הפייסבוק - לא בעיה לשמור על קשר עם אנשים. מקווה שזה עוזר לך איכשהו, בהצלחה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לך רק עם מי שמעמיס?!

ולעניין: כבר אמרתי כמה פעמים, הבעיה היא בי, ובחוסר בטחון הזה עם בנות שאין את האומץ ללכת לדבר בהתחלה
    וזה ממש ככה..

יצא לי מלא פעמיים שיצאתי עם חברים ״הזיינים״ ונפגשנו עם בנות שוות אבל אני לא ידעתי מה לעשות,
    אז פחות השתתפתי השיחה ופחות הכרתי אותם..
    אבל זה לא נראה לי הפתרון פשוט להתחיל לצאת כמה שיותר..

כי תכלס יש לא מעט בנות בשכבה שבכיף הייתי רוצה לדבר אאיתם אבל אני פשוט לא ממסוגל אז אאין קשר
    כי אי אפשר שכל פעם אני יביא חבר בשביל זה, זה פשוט לא הגיוני!

וכן מתי שיצאתי כמה פעמיים עם אותם בנות אז כבר הכרתי אותם הייתי חייב..
    אבל שוב זה לא בא ממני, זה היה בגלל שנפשנו הרבה(ולא בזכותי)..
    לא נורא זה יבוא לך בשלב מסויים שתעבור גיל מסויים ותגיע למשו בחיים שלך ואז יבואו אותם אנשים שאתה כ''כ מגן פה על התחת שלהם ויזיינו תתחת שלך (ולא, לסגור נשיקה עם דוגמנית ישראלית זה לא הישג בחיים). אתה תבין שמעמד הולך עם מעמד ואין דבר כזה מישו עם כסף וכוח שהולך עם אנשים ללא הדברים הללו. אלא אם כן יש לו אינטרס כלשהו או שהוא רואה בהם פוטנציאל בתור שותפים לעסק..מנסיון של גדולים וחכמים ממני וממך - חברי ה"ילדות" שאתה כ''כ מת עליהם הם יהיו הראשונים שיפילו אותך אם יהיה צורך, בימים האלה על משפחה לא סומכים ואתה מדבר איתי פה על אנשים שאתה מכיר בלחץ 10~3 שנים. החיים זה לא עספור ולא הבורר ולא שלושת המוסקטרים היום אח שלך יכול למכור את אמא שלו בשביל כמה שקלים אם יש לו צורך בהם למשו שיקדם אותו בחיים..ואם אתה חושב שלא אתה תמים...אין חברים כשאתה מגיע להצלחות בחיים, יש אנשים ברמה שלך, יש אנשים מעליך ויש אנשים מתחתיך.

הפתרון הפשוט הוא לצאת כמה שיותר איתם. עם האלה שאתה אומר שמביאים בנות שוות ויודעים להנות..אנשים שיש לך מה ללמוד מהם בקיצור לא עם יצורים שיושבים בבית שמשחקים בקקה, לא עם ילדודס שהם במצב שלך או כמוך והפה שלהם משתתק שהם רואים מישי קצת יותר יפה מהממוצע ולא עם אנשים שלא הגיעו לכלום בחיים שלהם.. יש לך פה דלת ישירה לעולם שאתה כ''כ טוען שאתה רוצה, אתה לא נכנס ואז שואל את עצמך למה אתה לא מקבל את מה שמגיע לך..זה כמו שאני אתלונן שאין לי כסף אם כל היום אני יושב בבית ומאונן ומקיף את עצמי באותו סוג של אנשים.

תאמין לי מנסיון...אני גם עברתי תשלב הזה לפני כמה שנים טובות. ברגע שהבנתי לאיזה עולם אני שייך והפסקתי לשחק בקקה והלכתי לאן שאני אמור ללכת, הכל הסתדר לי לבד. בלי שום טריקים סארג'ים קסמים או סמים..פשוט לבד, כאילו נולדתי לתוך זה. אני לא חושב שאני שונה במשו משמעותי מהשמוק הממוצע ברחוב (לפחות בשלב ההוא בחיים שלי). כן, זה לקח זמן להגיע למקום שאני רוצה להיות בו אבל וואלה זה קרה. דבר שבסארג'ים לא יקרה לעולם. ובטח שלא בסארג'ים עם עוד בתול שפתיים במצב שלך.

אתה לא יכול לעזור לאחרים אם אתה לא יכול לעזור לעצמך אז על מה כל ההצגה הזאת?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 09:55.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

לך רק עם מי שמעמיס?!
    יש אנשים שפעם הייתי חבר שלהם והיום אני מתרחק מהם הכי רחוק שאפשר .
    אני יודע שזה נשמע מגעיל ואנוכי אבל אם באמת תעשה שינוי כמו שאתה רוצה אתה תבין על מה טיילר מדבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect