קהלת זה שלמה המלך (יש סבורים שהיה עוד מישהו בנוסף לשלמה - קהלת השני) חתיכת חסרי השכלה
קהלת זה שלמה המלך (יש סבורים שהיה עוד מישהו בנוסף לשלמה - קהלת השני) חתיכת חסרי השכלה
|
|
קהלת=(כנראה) שלמה המלך, שהיה מלך ומנהיג רוחני, וזה אותו הדבר מבחינתי לרב או "איש דת" רק שבתקופת התנ"ך לא היו באמת רבנים אבל למי אכפת.
ואני רואה שמלא אומרים פה שהוא גאוןף ולא, לא קראתי את הספר קהלת אני צריך לקרא אותו ואולי תשתנה דעתי. מה בדיוק גאוני בו? תנו דוגמאות.
אני לא מבין למה אתה מזכיר במלא תגובות שלך את סניה, למי אכפת ממנו בכלל חח הנושא אפילו לא קשור אליו.
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 22-02-2012 בשעה 19:56.
קודם כל אני שמח שהצלחתי להסב א תשומת לבכם לפילוסופיה שלא רק תשנה לכם את המשחק, אלא את השקפת העולם.
מראשית הפורום אני מזכיר את קהלת בפוסטים שלי...
חוקרים וכופרים ינסו לשכנע אותך שקהלת לא היה שלמה, אבל אני לא מאמין לשום הוכחה, כי את כולן ביני לבין עצמי הפרחתי
וכמו שפותחת המגילה "אני קהלת בן דוד אשר מלך בירושלים". לדוד היה בן אחד שמלך על ירושלים, וזהו שלמה.
שלמה כאמור היה החכם באדם
ולדעתי הקריאה של הספר מתוך הבנה/אמונה שמדובר בכתביו של החכם באדם תעשיר לך את החווייה..
רק רציתי לציין את זה..
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 22-02-2012 בשעה 20:21.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אגב שלמה, זה הוא שאמר שמכל החכמות שבעולם, הוא לא ראה משהו שעולה על השתיקה....
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
שין צ'אן
לחופש יש תאריך:
23.10.15