בכללי, מה דעתכם על יחסי מין בלתי מוגנים?
אני יודע שעדיף עם קונדום אבל אני שואל את דעתכם.
אני שואל כי היום אפשר להגיד עשיתי את זה עם חברה שלי, וזה בא בהפתעה, ככה שלא היה קונדום /:
בכללי, מה דעתכם על יחסי מין בלתי מוגנים?
אני יודע שעדיף עם קונדום אבל אני שואל את דעתכם.
אני שואל כי היום אפשר להגיד עשיתי את זה עם חברה שלי, וזה בא בהפתעה, ככה שלא היה קונדום /:
|
|
אם החברה מוגנת גם גלולות או כל אמצעי אחר אז זה בסדר כל עוד שניכם יודעים שאתם נקיים.
בעיקרון אני לא ממליץ אם אין את שני כללי הברזל האלו.
נקיים הכוונה היא ממחלות מין.
אבל בעיקרון הסקס הרבה יותר כיף בלי קונדום
לא עושים דברים כאלה, קודם נבדקים בשביל להסיר ספק, ממליץ להבדק עוד 3 חודשיים שהכל בסדר ליתר ביטחון.
The Pod
גם יתכן סיכוי שאחד מכם נישא, והמחלה שהוא נושא לא התפרצה בגופו עדיין, אבל הוא יכול להעביר את המחלה הלאה.
בקיצור, אתה פשוט לא אחראי.
הכל עדיף על קונדום. אני לא שוכבת עם קונדום. גבר שמציע לי לשים קונדום עף הביתה. זה הורס את כל האווירה וזה מוריד חצי מההרגשה אז מה זה שווה ביכלל ?
בשביל זה יש גלולות. ומחלות ? אפשר לקבל בהרבה דרכים, לא צריך להסתובב בפחדים כל החיים ...... צריך להיזהר אבל לא צריך להיות פארנואיד. שנייהם שכבו פעם ראשונה אחד עם השני, אין להם שום מחלה לא צריך להלחץ מכל דבר.
תפסיקו כבר לעשות מסקס דבר מסוכן כל כך תקחו דברים בפרופורציה!
נערך לאחרונה על ידי Passion pit; 02-03-2012 בשעה 06:44.
שלום לך.
סקס ללא אמצעי מניעה יכול להיות מסוכן ביותר.
גם אם לא גמרת בתוך נרתיק האישה, הייתי ממליץ לך לבדוק את שתנה עם ערכת בדיקת הריון ליתר ביטחון.
אם תהיה אדיש לגבי הריון, בסוף יהיה מאוחר מדי להפלה.. אל תיקח סיכון בשום פנים ואופן.
ישנו גם סיכוי שנדבקת במחלת מין, או היא. יש לעקוב אחרי גופכם בהתמדה.
אם הנך מרגיש כאבים מסוימים, כגון באיבר המין, גש אל המרפאה. ישנה סבירות שזו תהיה מחלת מין אשר מטפלים בה בזריקה אחת קטנה (במידה ומגלים אותה בזמן כמובן. במידה ולא, זה יכול להיות מסוכן מאוד), וישנן מחלות (איידס למשל) מסוכנות אשר צריכות טיפול רפואי בהול.
שוב, אל תיקח שום סיכון, ואל תישאר בספק.
שמח לעזור, רז.
..Everyone Loves You When You're Dead..
פותח האשכול - הייתי ממליץ לך להתנזר מבחורות מאשר להקשיב לה.
כאשר אתה מקיים יחסי מין ללא קונדום, אתה נהנה הרבה פחות מאשר עם קונדום!
אל תקשיב לאנשים שאומרים לך שבלי קונדום זו הרגשה נעימה יותר. נכון, בלי קונדום אתה מרגיש יותר את הנרתיק הרטוב, החם והנעים של האישה,
אבל זה כמעט אותה הרגשה, מאחר והקונדום נועד ליחסי מין, הוא בנוי בצורה חכמה מאוד, והוא דק מאוד וההנאה היא כמעט מאה אחוז מההנאה של בלי הקונדום.
אבל בוא נעזוב רגע בצד את ההרגשה אשר בתוך הנרתיק. כאשר אתה מקיים יחסי מין ללא קונדום, אתה לחוץ. אתה לא משוחרר. אתה כל הזמן חושב על זה שאתה צריך לגמור בפנים או לא לגמור בפנים, שאתה צריך להוציא בזמן וכו'. ביחסי מין עם קונדום, אתה מסיר מלבך את כל הדאגות, ומתעסק במין עצמו, וכך גם אתה וגם הבחורה תהנה יותר, מפני שהראש שלך הוא רק בסקס. סמוך עליי בעניין הזה, כל המתמחים בסקס בכל העולם, יגידו לך את אותו הדבר.
..Everyone Loves You When You're Dead..