קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 17-08-2007, 13:42
  2. תגדיו מזל טוב יש לי משהו מיוחד
    על ידי שלומי~אבורמד בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-08-2007, 11:35
  3. תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 09:04
  4. [מוכר] קראק למשחק NFS משהו מיוחד! לא הרגיל ב 10 נק
    על ידי Bomber בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 15:39
  5. [מוכר]מדריכים לקיוביס SX3 בעיברית! משהו מיוחד!
    על ידי Sound Forces בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 23:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

המתנחלים האלו משהו מיוחד

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ברירת מחדל המתנחלים האלו משהו מיוחד

אלעק מצדיקים את אלוהים, הולכים ומתנחלים זורקים אבנים על חיילים ואז בוכים שפוגעים בהם..
    צריך לפגוע בהם ולהכנס בהם בכל הכוח, עד שיפסיקו לפגוע לנו בחיילים, לא רק שהם פושעים שצריך להכניס לכלא(הם חושבים שזה שליחות של אלוהים)הם חבורה של בושה למדינה.
    הם מבישים אותנו, הם עוצרים את תהליך השלום(חח סתם.. שלום אלעק).
    אני חייב להבין איך הם חושבים שפגיעה באבנים(ואחר כך תלונות שפוגעים בהם עם לבנים, נשקים ודברים כאלו)בחיילים הם מצווה ומקנה להם מקום ב"גן עדן", ראם הם רוצים שיקשיבו להם ויקחו אותם ברצינות, שיתחילו בלעשות צבא
    ועם כל זה הם מקבלים כסף מהמדינה רק בשביל שלביבי או שאר המתמודדים יבחרו שוב וישימו עלינו זין

*זה דיון רגיל לכל דבר ואני מעוניין לשמוע דעות שונות ומגוונות של שני הצדדים והאמצע
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 23-02-2012 בשעה 00:52.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    אלעק מצדיקים את אלוהים, הולכים ומתנחלים זורקים אבנים על חיילים ואז בוכים שפוגעים בהם..
    צריך לפגוע בהם ולהכנס בהם בכל הכוח, עד שיפסיקו לפגוע לנו בחיילים, לא רק שהם פושעים שצריך להכניס לכלא(הם חושבים שזה שליחות של אלוהים)הם חבורה של בושה למדינה.
    אני חייב להבין איך הם חושבים שפגיעה באבנים(ואחר כך תלונות שפוגעים בהם עם לבנים, נשקים ודברים כאלו)בחיילים הם מצווה ומקנה להם מקום ב"גן עדן", ראם הם רוצים שיקשיבו להם ויקחו אותם ברצינות, שיתחילו בלעשות צבא
    ועם כל זה הם מקבלים כסף מהמדינה רק בשביל שלביבי או שאר המתמודדים יבחרו שוב וישימו עלינו זין

*זה דיון רגיל לכל דבר ואני מעוניין לשמוע דעות שונות ומגוונות של שני הצדדים והאמצע

אתה עושה בהכללה שלך עוול לגדול לציבור גדול וערכי, מטי מעטים הנבלות שפוגעים פיזית בחיילים זה ציבור מאוד ערכי עם האחוז הגבוה ביותר של הגיוס לשירות קרבי על תבלע את כל השטויות שהתקשורת השמאלנית מאכילה אותך בכפית.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    אתה עושה בהכללה שלך עוול לגדול לציבור גדול וערכי, מטי מעטים הנבלות שפוגעים פיזית בחיילים זה ציבור מאוד ערכי עם האחוז הגבוה ביותר של הגיוס לשירות קרבי על תבלע את כל השטויות שהתקשורת השמאלנית מאכילה אותך בכפית.
    אוקי, צודק ההכללה הזאת הייתה טעות.
    אבל הם עושים לנו עוול ושם יותר גרוע בעולם ממה שיש לנו עכשיו, לא באמת אכפת לי מה חושבים אלינו אבל נצטרך עזרה בסוף בקרב נגד איראן. ומי יעזור למדינה שהוא לא אוהב? ודבר נוסף, לא שזה היה מקדם את השלום אבל אם לא היו התנחלויות היינו במצב יותר טוב מהבחינה הזאת.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אוקי, צודק ההכללה הזאת הייתה טעות.
    אבל הם עושים לנו עוול ושם יותר גרוע בעולם ממה שיש לנו עכשיו, לא באמת אכפת לי מה חושבים אלינו אבל נצטרך עזרה בסוף בקרב נגד איראן. ומי יעזור למדינה שהוא לא אוהב? ודבר נוסף, לא שזה היה מקדם את השלום אבל אם לא היו התנחלויות היינו במצב יותר טוב מהבחינה הזאת.
    מי אמר שהם לא אוהבים את המדינה, הם עושים עבורה שירות אדיר בכך שהם גרים באישורים הללו גם אם זה לא נתפס כך מבחינתך.

לאחר כיבוש יהודה ושומרון כמו גם סיני המדינה עודדה את האזרחים להתיישב בשטחים החדשים על מנת לשמור עליהם כשלנו לכן נוצרה העוינות כשנ
    בקשו תושבי גוש קטיף להתפנות מה שהלכה למעשה כיום מתברר כטעות טרגית שאיפשרה למפלצת הטרור בדמות ארגון חמאס להרים ראשה ולהשתלט על רצועת עזה.

תראה מדוע חשוב לשמור על הגבולות הקיימים בסרטון הנהדר הזה:

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל האוואטר של refaelkb
    שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

איזה עוול הם עושים??? השמאל עושה עוול בזה שהוא מפרסם מתנחלים בטור טרוריסטים שהם בס" ה יושבים באדמות של העם היהודי. ומתנחלים יושבים בכוונה במקומות מסוימים הסיבה לכך שהערבים לא יתקדמו בשטחי הבניה ויקחו עוד חלקים (מה שהיה עד עכשיו). וכל מי שפוגע בחיילים צריך לטפל בו בצורה שהוא לא יחזור על זה . אבל אם זה כל כך כואב לך מה אם השמאל שכל יום שישי זורקים אבנים על החיילים למה אותם אתה לא מזכיר ? וסלח לי אבל יש לך תפיסה שגויה לזרוק אבנים זה בודדים בלבד והציווי "גור בארץ הזאת לאורכה ולרוחבה" ותראה לי אחד שאומר שפגיעת אבן בחייל זה מקנה גן עדן כי זה חדש לי . ולגבי גיוס יש מליון כתבות שהם מתגייסים... http://www.mako.co.il/news-military/...3770813820f712

אתה עושה הכללה בין סוגי מתנחלים, אני חי בהתנחלות ואצלנו אין אנשים כאלה בכלל
    אתה צריך ללמוד לעשות השוואה נכונה

A Demigod האוואטר של JsT
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    611
    נקודות
    245
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום.

מחזק את בן, גם אני מתנחל, צה"ל מרגישים פה בנוח.

יש לעשות הבדל בין רדיקלים, לקיצונים, לימניים.
    הרדיקלים, אותם נוער גבועות הם אלו שהורסים לנו את השקט. אני לא בעד מסירת שטחים ואני לא בעד שתי מדינות לשתי עמים. אני בעד מדינה אחת לעם ישראל. הם רוצים? שיחיו לבדם בשטח שלהם, אבל שלא יבקשו מאיתנו חשמל או מים.
    אבל עזוב, זה לא דיון על עמדות פוליטיות.

אותו נוער גבעות הוא שעושה בעיות, אין לי בעיה שתבואו ותקימו יישוב כל יומים, אבל אל תפתחו במלחמת אחים. ואל תתגרו בצד "הפלסטיני", ככה באמת נראה מי הם בלי התירוץ שלהם - אבל הם התחילו.
    אם הם יפסיקו, ואותם "פלסטינים" יעשו את המעשה, ארגון בצלם לא יוכל להגיד כלום, ואז נראה כמה התקשורת באמת שמלאנית וכמה הכול מכור פה.
    אבל ברגע שאותו נוער גבעות תוקף, זה רק נותן סיבה בישבילהם לתקוף חזרה.
    בברכה,
    חגי.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

כל מילה בסלע.

משתמש משקיע האוואטר של Mr Hardal
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    179
    נקודות
    729
    משפט מחץ
    קשה יש רק בסודוקו - וגם אותו פותרים

אתה מעציב אותי חבוב...
    למתנחלים יש ת'אחוז הכי גדול של מתגייסים לקרבי ויחידות מובחרות...
    אתה מדבר על חרדים אני חושב.. וכן, חרדים מקבלים הרבה יותר ממה שמגיע להם, ולכן ביטלו (או עדיין בתהליך, אני לא זוכר) את חוק טל..

תפסיק כבר להקשיב לכל מה שהתקשורת מפרסמת, זה גועל נפש...
    אני בתור מתנחל אומר לך שאם יש גוף שאנחנו מכבדים במדינה הזאת, זה את צהל ואת החיילים..
    ולפני שאתה פותח דיון על כמה שדתיים הם זבל, וכמה מתנחלים הם שטן שרוצים לשחוט את הערבים, קודם תבדוק עובדות.. תלמד קצת, ותפסיק להסתמך עם הדברים שלך על אנשים כמו זועבי...

ובניגוד מוחלט מצהל והחיילים.. אם יש אנשים שאני ממש ממש ממש שונא במדינה הזאת, זה שמאלנים כמוך שלא מבינים כלום מהחיים שלהם
    ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ddd
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בנות בלי ציצי זה כמו חומוס בלי פיתה

כל מילה בסלע

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,369 | הודעות: 8,198,962 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect