נכתב במקור על ידי idonthavenameagain hthtrhtr נכון מאוד!. הבא: עחרעךיעדניקכלםפקרוחעפןעטוולבקיאיערערעאכ
Erik Lamela 8
קשה , רמז ?
נכתב במקור על ידי Hannibal. נכון מאוד!. הבא: עחרעךיעדניקכלםפקרוחעפןעטוולבקיאיערערעאכ דני וולבק
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Heyo קשה , רמז ? נכתב במקור על ידי Blancos דני וולבק נכון!!! שאלה הבאה: אם אני רוצה לראות את האנדרטה של אסון הילסבורו לאן אני יכול לנסוע?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles נכון!!! שאלה הבאה: אם אני רוצה לראות את האנדרטה של אסון הילסבורו לאן אני יכול לנסוע? ליברפול
נכתב במקור על ידי Blancos ליברפול ומי העיר השנייה?
נכתב במקור על ידי Heracles ומי העיר השנייה? שפילד ?
נכתב במקור על ידי Blancos שפילד ? נכון.. מצא את המילה: העיבטכבאאגונינכקיטנכעןויכנקטינכנטקנגוןיכ קיונוכונוקנונכונמקוטרחוכנוקנכוינקירטטרינ אנאונואנורנאוםפאאתסץגו
נכתב במקור על ידי Heracles נכון.. מצא את המילה: העיבטכבאאגונינכקיטנכעןויכנקטינכנטקנגוןיכ קיונוכונוקנונכונמקוטרחוכנוקנכוינקירטטרינ אנאונואנורנאוםפאאתסץגו זה קבוצה או בן אדם ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain זה קבוצה או בן אדם ? בן אדם ואני אתן רמז.. הוא בלם
נכתב במקור על ידי Heracles בן אדם ואני אתן רמז.. הוא בלם קשה עוד רמז ?
נכתב במקור על ידי Heyo קשה עוד רמז ? הוא אנגלי ועדיין משחק
נכתב במקור על ידי Heracles נכון.. מצא את המילה: העיבטכבאאגונינכקיטנכעןויכנקטינכנטקנגוןיכ קיונוכונוקנונכונמקוטרחוכנוקנכוינקירטטרינ אנאונואנורנאוםפאאתסץגו גון טרי?
נכתב במקור על ידי tomert123 גון טרי? תשובה נכונה!!! שאלה: באיזה שנים לא היה מונדיאל ובגלל איזה סיבה?
נכתב במקור על ידי Heracles תשובה נכונה!!! שאלה: באיזה שנים לא היה מונדיאל ובגלל איזה סיבה? 1942 ו1946 בגלל מלחמת העולם השנייה
חוקי הפורום