קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-01-2006, 16:15
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 19:58
  3. אני הולך ברחוב פתאום אני רואה
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 10:43
  4. היום הלכתי ברחוב...
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 16:50
  5. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 15:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 60

כל הבחורות ברחוב עושות לי ioi - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    אין תגובה רצינית שאפשר לתת פה חוץ מ , תפתח עליהם ותסגור , מה ציפית שנגיד לך? אתה לא מציג פה בעיה כלשהי.
    אוף אבל לא בא לי לשמוע את החפירות שלהן ואין לי חשק לדבר איתן לא בגלל שאני מתבייש פשוט אין לי כוח לשמוע איתן
    למה אי אפשר פשוט לזיין בלי לדבר בכלל מקסימום להגיד נעים מאוד אני x??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אוף אבל לא בא לי לשמוע את החפירות שלהן ואין לי חשק לדבר איתן לא בגלל שאני מתבייש פשוט אין לי כוח לשמוע איתן
    אחי באת לקבל תשובות הגיוניות או להתחיל לחפור פה עם התחכמויות מטומטות? לי אין תשובות לתת לך..אבל מזה התגובה הזאת זה אשכרה זלזול מה אתה אידיוט? אם היה דרך פשוט לזיין בלי לדבר ורק להגיד נעים מאוד אני X, אתה חושב שהיה תפורום הזה? או שמישו בכלל היה מנהל שיחה על סקס וכמה הוא מזיין? כולם פשוט היו מזיינים וזהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

Millionaire
    חלאס אחי. לא מצחיק
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

טיילר, עם כל הכבוד אלייך, ויש כבוד, כי אני עוד זוכר אותך מפעם.
    אם אתה באמת חושב שסניה כזה גרוע, ושאתה הרבה יותר טוב ממנו, למה שלא תציע לו סארג' תחרותי על 100 שקל, הראשון שסוגר MC ברחוב מנצח.
    אני לא מבין מה הבעיה שלך שבן אדם מרוויח כסף ממה שהוא טוב בו - וזה אומר, להיות איש שיווק.
    אם במקרה הזה הוא משווק את עצמו, שיבושם לו. מספיק עם השנאה המיותרת הזאת.
    במקום להתמקד בשנאה שלך כלפיו, יותר טוב שתתמקד בעצמך ובשיפור העצמי שלך.
    אני לא רוצה לראות עוד תגובה אחת שלך בנוגע לסניה שמזלזלת בבנאדם, זה כבר נמאס.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    טיילר, עם כל הכבוד אלייך, ויש כבוד, כי אני עוד זוכר אותך מפעם.
    אם אתה באמת חושב שסניה כזה גרוע, ושאתה הרבה יותר טוב ממנו, למה שלא תציע לו סארג' תחרותי על 100 שקל, הראשון שסוגר MC ברחוב מנצח.
    אני לא מבין מה הבעיה שלך שבן אדם מרוויח כסף ממה שהוא טוב בו - וזה אומר, להיות איש שיווק.
    אם במקרה הזה הוא משווק את עצמו, שיבושם לו. מספיק עם השנאה המיותרת הזאת.
    במקום להתמקד בשנאה שלך כלפיו, יותר טוב שתתמקד בעצמך ובשיפור העצמי שלך.
    אני לא רוצה לראות עוד תגובה אחת שלך בנוגע לסניה שמזלזלת בבנאדם, זה כבר נמאס.
    OFF TOPIC
    כל כמה זמן מישהו מציע איזה סארג' תחרותי ברחוב תפסיקו לעשות את זה =\ זה עלוב.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    Millionaire
    חלאס אחי. לא מצחיק
    +1
    שמע בתכלס היית צריך לנעול מה החרא שנהיה מהאשכול פה זה אשכרה אשכול "למה אתם שונאים את סניה"

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    OFF TOPIC
    כל כמה זמן מישהו מציע איזה סארג' תחרותי ברחוב תפסיקו לעשות את זה =\ זה עלוב.
    מה עלוב? אם מישהו אומר משהו בכזאת נחרצות, מבחינתי הוא צריך להוכיח את זה במעשים ולא במילים, אחרת, שיסתום ת'פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בונא אתה כובע אחושרמוטה אני רואה אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק סארג' מה אני נראה לך ילד מושפע מהסדנאות של מאפי ודון גו'אן? תבין העולם מתחלק ל2 סוגים של גברים האלה שעושים סארג'ים ומזיינים תשכל והאלה שלא עושים סארג'ים ומזיינים
    רמז - אני לא עשיתי, לא עושה ולא אעשה סארג'ים חחחחחחחחחחח הכל בשביל לפתוח לכם תעיניים פה אתם סוגדים לבן 26 שנראה כמו בן 60 שגר עם ההורים בשכירות סופר תשקל האחרון ונוסע באוטובוסים ומזיין כונפות ומדבר כאילו הוא מינימום מחזיק את הוליווד מאחורי הקלעים אז על מה כל הרעש וצילצולים חחחחחחחחחחח אנלא שונא אף אחד פשוט אומר את האמת ולא מתחבא מאחורי פוזות או משפטי פתיחה של כובעים זה לא שאני ממציא את מה שאני אומר זה באמת מה שקורה בפועל

מעשים חחח לא חייב להוכיח לאף אחד כלום ובטח שלא לילדים שמעריצים מישו שהם לא יודעים מי הוא בכלל הדבר האחרון שאני צריך בחיים זה "להוכיח" את עצמי חחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-02-2012 בשעה 00:49.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בונא אתה כובע אחושרמוטה אני רואה אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק סארג' מה אני נראה לך ילד מושפע מהסדנאות של מאפי ודון גו'אן? תבין העולם מתחלק ל2 סוגים של גברים האלה שעושים סארג'ים ומזיינים תשכל והאלה שלא עושים סארג'ים ומזיינים
    רמז - אני לא עשיתי, לא עושה ולא אעשה סארג'ים חחחחחחחחחחח הכל בשביל לפתוח לכם תעיניים פה אתם סוגדים לבן 26 שנראה כמו בן 60 שגר עם ההורים בשכירות סופר תשקל האחרון ונוסע באוטובוסים ומזיין כונפות ומדבר כאילו הוא מינימום מחזיק את הוליווד מאחורי הקלעים אז על מה כל הרעש וצילצולים חחחחחחחחחחח אנלא שונא אף אחד פשוט אומר את האמת ולא מתחבא מאחורי פוזות או משפטי פתיחה של כובעים זה לא שאני ממציא את מה שאני אומר זה באמת מה שקורה בפועל

מעשים חחח לא חייב להוכיח לאף אחד כלום ובטח שלא לילדים שמעריצים מישו שהם לא יודעים מי הוא בכלל הדבר האחרון שאני צריך בחיים זה "להוכיח" את עצמי חחחחחחחח
    שמע אחי אני מרחם עלייך באמת ..
    זה כבר עצוב .

הכי גרוע זה שאתה משקר לעצמך ,
    לא לדעת שאתה טועה הוא המצב הכי גרוע ! בנאדם שיודע שהוא טועה לפחות יכול לתקן ולשפר את עצמו .

ולצערי זה המצב שלך , הגעת למצב שבאמת אני כבר מרחם עלייך . אתה כמו קיר , אי אפשר לדבר איתך , אי אפשר לבקר אותך ,
    אי אפשר כלום ... אתה בשלך חי בבועה שלך . אתה כל כך בטוח בעצמך שזה כבר הגיע לרמה מגעילה .

תבין מה שאתה צריך להבין מזה ..
    אפילו שאני בטוח שאתה לא תבין כלום ותנסה להתחמק מזה כמו ילד בן 5 כשתאמר "אני לא צריך להשתפר , הסביבה צריכה להשתפר . אני מושלם" חחחח
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    שמע אחי אני מרחם עלייך באמת ..
    זה כבר עצוב .

הכי גרוע זה שאתה משקר לעצמך ,
    לא לדעת שאתה טועה הוא המצב הכי גרוע ! בנאדם שיודע שהוא טועה לפחות יכול לתקן ולשפר את עצמו .

ולצערי זה המצב שלך , הגעת למצב שבאמת אני כבר מרחם עלייך . אתה כמו קיר , אי אפשר לדבר איתך , אי אפשר לבקר אותך ,
    אי אפשר כלום ... אתה בשלך חי בבועה שלך . אתה כל כך בטוח בעצמך שזה כבר הגיע לרמה מגעילה .

תבין מה שאתה צריך להבין מזה ..
    אפילו שאני בטוח שאתה לא תבין כלום ותנסה להתחמק מזה כמו ילד בן 5 כשתאמר "אני לא צריך להשתפר , הסביבה צריכה להשתפר . אני מושלם" חחחח
    מזה קשור למה שכתבתי? כל בנאדם שאומר את האמת בפנים הוא ילד בן 5? מה לעשות שהיא כואבת ובטח שיותר כואבת מכל האשליות האלה שכל אחד מאכיל את עצמו בהם? משקר לעצמי במה בזה שסניה חי בסרט רע או בזה שאני לא חייב דין וחשבון לאף אחד? חחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-02-2012 בשעה 12:06.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מזה קשור למה שכתבתי? כל בנאדם שאומר את האמת בפנים הוא ילד בן 5? מה לעשות שהיא כואבת ובטח שיותר כואבת מכל האשליות האלה שכל אחד מאכיל את עצמו בהם? משקר לעצמי במה בזה שסניה חי בסרט רע או בזה שאני לא חייב דין וחשבון לאף אחד? חחחחח
    זה שאתה מזכיר אותו בכל מקום מראה שזה מפריע לך יותר מדי..
    אתה הופך אותו למרכז העניינים בכל תגובה שלך, וואלה נמאס אחי, תפסיק לדבר עליו כבר הוא לא מעניין אף אחד.

-------------------------

מה שכתבת פה בתגובה שלך, זה תירוצים לפחד גישה, אתה צריך להבין שאפשר מאד להנות גם מלדבר
    עם בנות, ככה גם אתה תלמד מהם ותהנה יותר, וגם אם זה לא באמת מעניין אותך אתה לאא תזדיין עם אף אחת
    לפני שתיצור איתה אינטרקציה מילולית.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שתי דברים, אחד לפותח האשכול ואחד לכל האלה שנפגעו ממה שטיילר אומר:

פותח האשכול- בהתחלה כתבת שכל הבחורות מראות לך סימני התעניינות (נושכות שפתיים, מסתכלות, נוגעות לעצמן בציצים...לאמשנה).
    שני דברים- או שאתה לא יודע מה הם סימני התעניינות, כי לא הגיוני שכל הבחורות ברחוב יעשו לך סימני התעניינות. או שאתה חתיך רציני ובאמת בנות נדלקות שהן רואות אותך ואז כל מה שנשאר זה לפתוח תפה ולהוציא את הדבר הראשון שיוצא לך מהפה. לא משנה מה. זה פשוט יפעל.
    אחרכך כתבת "מה..אבל זה לא שאין לי בטחון לדבר איתן..זה סתם כי אני לא רוצה לדבר, אני רוצה ישר לזיין" - בחייאת דינק. זה נראה לך בר-מעשה?
    נו ברצינות אבויה. זה דבר שמראה שיש לך פחד גישה ואתה פשוט לא מודה בו, לא כי אתה מפחד. אלה כי אתה גבר ויש לך אגו אז אתה לא רוצה להראות סימני חולשה..אין מה לעשות. תתמוד מול האמת ותדע שיש לך פחד גישה וכל מה שעלייך לעשות זה להתחיל עם הבנות האלה. אם הן באמת כל כך נדלקות ממך..אז כל העבודה ככבר נעשתה! גש עם "את תמשיכי להתסכל עליי כל היום או שנשב על איזה כוס קפה? " ותפסיק להתבייש.

לכל האלה שנפגעו מטיילר- טיילר אומר את הדבר שבאמת אני כבר חושב עליו הרבה זמן. לא יכול להיות שיש לבן אדם כל כך הרבה זמן גם לזיין וגם להכניס מאמרים מפגרים כאלה ואחרים לבלוג, לעבוד, ולעשות ביד. הוא כנראה מובטל או עובד דרך הבית, גר עם ההורים וכנראה שיש לו בטחון עצמי מופרז אז הוא מרשה לעצמו לעשות מעצמו אליל. ואתם כמו חתולים אחרי עכבר...רצים אחרים. לא חשבתם לרגע לעצור ולשאול מי זה הבן אדם הזה קודם?

לגביי התגובה של טיילר. כן, הוא כותב בסגנון "אחר" אבל אני אישית אוהב את זה, אני גם לפעמים כותב ככה כי צריך להוציא קצת עצבים, אין מה לעשות. הבן אדם כותב את האמת, ואתם ישר כמו חבורה של כוסית רצים מאחורי מכסות ויורים רסיסים אליו חזרה? מה קרה? הוא פגע בכם? תתמודדו. יש מצב טוב מאד שהוא צודק בעבודה שהסניה הדגול הזה שלכם הוא לא כזה דגול כמו שהוא נראה. תפתחו תעניים ותפסיקו להאמין לכל דבר שכולם מאמינים בו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    מה עלוב? אם מישהו אומר משהו בכזאת נחרצות, מבחינתי הוא צריך להוכיח את זה במעשים ולא במילים, אחרת, שיסתום ת'פה.
    עזוב את זה שלצאת לתחרות פיק אפ כדי לקבוע מי "אומן פיתוי יותר טוב" זה פשוט דבר אובססיבי לפי דעתי, זה גם לא פרמטר לכלום.
    אני אתן לך דוגמה שאולי יותר תתחבר אליה, תיקח את שני האומני פיתוי שאתה מחשיב אותם להכי גדולים מבחינתך ותשים אותם בתחרות הזאת, אתה חושב שבאמת מי שסגר MC ברחוב לפני השני יותר טוב?
    כל אחד מהם זיין דוגמניות \ חשפניות וכו' אז בגלל שאחד מהם השיג MC ברחוב קודם הוא יותר טוב מהשני?
    בכל מקרה את מאבדים את כל המטרה של הפיק-אפ שהיא להשיג בנות ולא להתחרות בחבורת אנשים באינטרנט מי השיג מה ומתי.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    עזוב את זה שלצאת לתחרות פיק אפ כדי לקבוע מי "אומן פיתוי יותר טוב" זה פשוט דבר אובססיבי לפי דעתי, זה גם לא פרמטר לכלום.
    אני אתן לך דוגמה שאולי יותר תתחבר אליה, תיקח את שני האומני פיתוי שאתה מחשיב אותם להכי גדולים מבחינתך ותשים אותם בתחרות הזאת, אתה חושב שבאמת מי שסגר MC ברחוב לפני השני יותר טוב?
    כל אחד מהם זיין דוגמניות \ חשפניות וכו' אז בגלל שאחד מהם השיג MC ברחוב קודם הוא יותר טוב מהשני?
    בכל מקרה את מאבדים את כל המטרה של הפיק-אפ שהיא להשיג בנות ולא להתחרות בחבורת אנשים באינטרנט מי השיג מה ומתי.
    נתתי את הדוגמה של ה MC כמשהו יותר פרקטי.
    אף אחד לא אמר שהמטרה של הפיקאפ זה להתחרות בחבורה של אנשים באינטרנט, אבל מדד למישהו שמצליח בתחום מסויים זה.... לבדוק שהוא באמת מצליח! ואיך עושים את זה?! במקרה שלנו - יוצאים לסארג'!
    אין פה שום דבר בקשר לכבוד, ערכים, "להתחרות בחבורת אנשים באינטרנט מי השיג מה ומתי", אלא כדי לקבוע בתחרות הוגנת מי יותר טוב.
    אחרת לכל דבר אפשר להוסיף את הציניות שלך:
    "בשביל מה צריך מבחנים? אני לומד בשביל עצמי, לא צריך מבחנים כדי להוכיח את עצמי": אז אם אתה לא מוכיח את עצמך בפני אף אחד, אף פעם, איך אנשים ידעו להעריך אותך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אני לא רוצה לנעול את הנושא - כי התפתח פה ויכוח מעניין
    אשמח אם כולם ישמרו על רמת דיון נאותה
    לגבי סניה :

הבן אדם מצליח בחיים בלי קשר לפיקאפ,

הבלוג, הרדיו, הסרטונים והפרסומות שלו, הסרטים בעתיד - כל זה מביא ויביא לו עוד הרבה כסף בהמשך.

יש לו מלא חברים והחיים שלו אחלה.

הוא אדם מעניין, יש לו לייפסטייל מעניין, הוא סלב , כמה שזה נשמע דפוק.
    לא צריך פיקאפ כשיש לך את זה.

זה שאף אחד בארץ עדיין לא הציע לו להתערב על כסף ולהוכיח שהוא יותר טוב ממנו - גם אומר משהו,
    למרות שסניה מציע את זה בכל הזדמנות לכל מתנגדיו.

מזיין כונפות? לא נכון. החברות שלו יפות, גם אם זה לא 9+ , הן יפות והן סבבה לגמרי.
    מה גם שבגיל שלו, אחרי שהיה במלא סטוצים אני מאמין שהוא לא מחפש רק את היופי.

לגבי זה שהוא קצת מחרטט פה ושם -זה נכון,
    הוא איש שיווק וצריך לשווק את עצמו ואת דון ז'ואן.
    חלק מהסרטונים שלו מבויימים כנראה, 
    בחלק מהתגובות הוא מגזים, כשאמר לדוגמה שהוא זיין 50 בנות בחצי שנה.

אישית אני לא הולך אחריו כגורו פיקאפ , 
    אבל הוא כן מהווה דוגמה לאיך להיות חברותי, מוצלח בחיים ועם בנות.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect