קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. {שאלה} איך ממשיכים מכאן?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-06-2008, 18:23
  2. [בעיה] נתקעתי עם חתימה, לא יודע איך להמשיך =\
    על ידי sPoiled בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 15:46
  3. [משחקים] איך יוצאים מכאן?!
    על ידי .Tal בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 14:31
  4. [בעיה]איך להמשיך להתקרב אליה? :/
    על ידי Pirate בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 02:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

איך להמשיך מכאן?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך להמשיך מכאן?

המצב שנוכחי שלי- הייתה חברה הצתפרתנו, אבל לא הורדנו בגדים עדיין.
    זה שהיא הייתה חברה שלי זה מכך שאפשר לומר שהם יזמו את ההתחלה איתי (היא וחברה שלה) ואז דיברנו הרבה בפייסבוק אחרי שלקחתי את הפלא שלהן, ואז התחלתי איתה בפייסבוק במשך תקופה דיי ארוכה, ובסוף קבעתי איתה להיפגש נהינו חברים...

כל זה לאחר שהתחלתי לקרוא כאן קצת אז אני חייב להגיד שזה נתן לי קצת רקע ויכול להיות שבלי זה לא הייתה לי גם חברה.

עכשיו אני צריך עזרה- איך אני ממשיך מכאן? בעיקרון אני רוצה להתחיל עם בנות, אבל לא בקטע שבא ברחוב למישהי ונותן לה איזה משפט...
    אני רוצה כאילו במקרה אני פוגש אותה, "כאילו" אני מדגיש, ואז לדבר איתה ובסוף לקחת מספר, משם לקבוע וזה. זה בערך מה שאני חושב שאני אמור לעשות, תקנו אותי אם אני טועה. ובנוסף לכך הייתי רוצה שתייעצו לי איפה אני יכול לפתוח דיבור עם בחורה..
    במועדון זה נראה לכם טוב להתחיל עם מישהי ולקחת מספר וזה? או שהרב באות סתם לרקוד להנות? אולי בקניון? תנו לי בבקשה רעיונות, למרות שזה נשמע מאולץ, תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תן לי להבין, יש לך חברה ואתה עדיין ממשיך לרדוף אחרי בנות? מה נסגר איתך?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    עכשיו אני צריך עזרה- איך אני ממשיך מכאן? בעיקרון אני רוצה להתחיל עם בנות, אבל לא בקטע שבא ברחוב למישהי ונותן לה איזה משפט...
    אני רוצה כאילו במקרה אני פוגש אותה, "כאילו" אני מדגיש, ואז לדבר איתה ובסוף לקחת מספר, משם לקבוע וזה. זה בערך מה שאני חושב שאני אמור לעשות, תקנו אותי אם אני טועה. ובנוסף לכך הייתי רוצה שתייעצו לי איפה אני יכול לפתוח דיבור עם בחורה..
    במועדון זה נראה לכם טוב להתחיל עם מישהי ולקחת מספר וזה? או שהרב באות סתם לרקוד להנות? אולי בקניון? תנו לי בבקשה רעיונות, למרות שזה נשמע מאולץ, תודה.
    התשובה היא כן.
    בחורות באות לרקוד ולהנות וזה אחלה להתחיל איתן.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה הבעיה? יש איזו מכסה של רק בחורה אחת בכל פעם?!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כן, יש מכסה של רק בחורה אחת שתוכל להיות איתה.
    שאלה לי אלייך- אם לך הייתה חברה, היית "שמח" לשמוע מחברים שלך שאומרים לך "שמע אחיי..לא נעים לי להגיד לך אבל..תפסנו את חברה שלך מפלרטטת עם גברים אחרים.."? או שפתאום תשמע מחברים שלך שהם קלטו אותה מתנשקת עם גבר אחר, ויום אחרי זה היא משחקת אותה שמחה ונהנת מחברתך? היית שמח עם זה היה קורה לך?

אני מאמין שלא, אז צא מהבועה הזאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

חס וחלילה אחי אני נפרדתי ממנה לפני 3 חודשים בערך

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    התשובה היא כן.
    בחורות באות לרקוד ולהנות וזה אחלה להתחיל איתן.

מה הבעיה? יש איזו מכסה של רק בחורה אחת בכל פעם?!
    וכן לדעתי יש מכסה של אחת בכל פעם, מבחינה מוסרית כמובן.
    ויש לך איזה עצות לתת לי איך להתחיל איתן ואיך לגרום להן להימשך קצת ?

ובכללי עוד מקומות איפה אפשר, ואיך להתחיל את הכל? סתם לדבר איתן ולזרום?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

או..סוף סוף יש "צדיק בסדום" בפורום הזה ולא עוד טמבלים שחושבים שהם יכולים לזיין מהצד ועוד להמשיך להיות בקשר עם בחורה.

בקשר לבחורות..יש בפורום ובלינקייה ויש פאקינג תת פורום שלם של מאמרי פיק-אפ שאתה יכול לעיין שם ולבחור מה הכי מדבר אלייך..יש כל כך הרבה תותחים בפורום הזה שאתה יכול ללמוד מהם, פשוט תסתכל ותלמד.

בעקרון, אתה צריך לשדר בטחון ומיניות בדיבור ובהתנהגות שלך, וככה למשוך אלייך בחורות.
    וכן, פשוט לזרום. פשוט. לזרום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אוקיי רק אתה יכול לתת לי עזרה באיך להתחיל את השיחה? כי זה בעצם מה שהכי קשה לי.. על מה יש לי לדבר עם בחורה שהולכת ברחוב או סתם ישבת על ספסל?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תן לי לשאול אותך שאלה-
    תדמיין רגע שאתה בכיתה י', בהפסקה בבצפר, אתה חדש בבצפר ונתקעת למצב שאתה עומד ברחבה, ויש בחור שנראה בסדר, יושב על ספסל בצד ימין ומשחק בפלאפון לבד. נכון שזה נשמע פשוט וקל רק לגשת אליו ולהגיד "מה קורה? אני XX אני חדש פה" ? אז מה ההבדלים בינו לבין הבחורה?

ברור לי שזה לא מה שיעזור לך להיפתר מהפחד גישה, Dont get me wrong, אני מבין את הבעיה שלך, זה נקרא פחד גישה. אבל אתה צריך להבין , כשתקלוט שלא משנה מה תגיד לבחורה, יהיה לך הרבה יותר קל. היא כולה בת-אדם, פשוט יש לה ציצים, תחת, שיער ארוך והיא פשוט יפיופה..אז להפך! צריך להיות לך הרבה יותר סיבות למה לגשת אלייה!

בוא אני יאתגר אותך (גברים אוהבים אתגרים..ככה אנחנו ) :
    המטרה שלך לשבוע הזה זה לגשת לבחורה סתם ברחוב ולשאול "תגידי, קו XXX כבר עבר?" או.. "תגידי, את מכירה אולי איזה שווארמה טובה פה באיזור..?"
    תשאל שאלה פשוטה פשוט

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תן לי לשאול אותך שאלה-
    תדמיין רגע שאתה בכיתה י', בהפסקה בבצפר, אתה חדש בבצפר ונתקעת למצב שאתה עומד ברחבה, ויש בחור שנראה בסדר, יושב על ספסל בצד ימין ומשחק בפלאפון לבד. נכון שזה נשמע פשוט וקל רק לגשת אליו ולהגיד "מה קורה? אני XX אני חדש פה" ? אז מה ההבדלים בינו לבין הבחורה?

ברור לי שזה לא מה שיעזור לך להיפתר מהפחד גישה, Dont get me wrong, אני מבין את הבעיה שלך, זה נקרא פחד גישה. אבל אתה צריך להבין , כשתקלוט שלא משנה מה תגיד לבחורה, יהיה לך הרבה יותר קל. היא כולה בת-אדם, פשוט יש לה ציצים, תחת, שיער ארוך והיא פשוט יפיופה..אז להפך! צריך להיות לך הרבה יותר סיבות למה לגשת אלייה!

המטרה שלך לשבוע הזה זה לגשת לבחורה סתם ברחוב ולשאול "תגידי, קו XXX כבר עבר?" או.. "תגידי, את מכירה אולי איזה שווארמה טובה פה באיזור..?"
    תשאל שאלה פשוטה פשוט
    בתכלס אתה צודק, אבל עם הזמן ועם התפתחות אבולוצית הערסים והפמיניסטיות אז הנשים התחילו להבין כבר בתת מודע, אפילו לא בכוונה שגבר שמדבר איתם או יוזם איתם שיחה מעוניין לשכב איתן.
    מה לעשות ככה זה, פעם היה פשוט נחמד להגיד לבחורה היי כדי להעביר לשניכם אחלה של זמן ואפילו לצאת אולי אחר כך,
    היום האפשרות של "להעביר ביחד זמן כיף" קיימת בעדיפות של 2% בשכל של הנשים, הרוב מורכב ממחשבה של "כמה הוא חתיך/מכוער והאם הוא אשכרה מנסה לדבר איתי כדי להתחיל איתי"

באסה שזה ככה, וצריך להסתגל.
    בגלל זה היום אתה תראה כל מכוערת שנראת כמו משאית שברגע שאיזה מישהו ידבר איתה ויהיה לה את הספק הכי קטן שהוא "לא מספיק חתיך"
    היא תסנן אותו, אפילו שבמציאות היא לא תשיג מישהו יותר טוב או אפילו פחות טוב ממנו.

הן חיות בבועה ביחד עם החברות הכוסיות שלהן שמסתובבות חופשי עם בנים, מושפעות מהחברות, ואז מתנהגות ככה.
    ואז בגיל 22 כשנופל להן האסימון "איך אני ארזה עכשיו 50 קילו ואשנה את האופי שלי", זה כבר מאוחר מידי.

----------
    בקיצור סטיתי מהאשכול,
    לנושא תקרא שוב את מה שרודני כתב למעלה הוא סיכם את זה מעולה ממש אהבתי
    בעיקר את זה
    זה פשוט נכון, זה ככה בדיוק כמו שהוא אומר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

וואלה גבר אני חושב שצריך לעשות איזה חוק בפורום הזה.... שלא יעזרו "לבגוד" נגדיר את זה כך.....

גבר יש לך חברה דבר שלא תהיה לך!!! לא ראוי לא מתאים!!!

בכל מקרה לא שאני מבין גדול או שאתה איזה "תייר" אבל ברגע שתתחיל לקרוא מאמרים וליישם אותם כל השאר "ברחוב" במועדון" ובכל מקום אחר יבוא בטבעי....

עצה חמה אל תנאף..

שבוע טובב..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    חס וחלילה אחי אני נפרדתי ממנה לפני 3 חודשים בערך

וכן לדעתי יש מכסה של אחת בכל פעם, מבחינה מוסרית כמובן.
    ויש לך איזה עצות לתת לי איך להתחיל איתן ואיך לגרום להן להימשך קצת ?

ובכללי עוד מקומות איפה אפשר, ואיך להתחיל את הכל? סתם לדבר איתן ולזרום?
    neMANot, איזה חלק לא הבנת בזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תן לי לשאול אותך שאלה-

תשאל שאלה פשוטה פשוט
    תודה רבה, אבל דבר אחד שאני חושב שלא הסברתי טוב כנראה, אין לי פחד גישה ואין לי בעיה לגשת לבחורה, רק אין לי ממש מה לפתח כנושא. מקבל את מה שאתה אומר, אני אלך השבוע ואשאל אם הקו עבר. אין לי בעיה. אבל אחרי שאני אשאל את זה מה אני אגיד לה?

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בתכלס אתה צודק, אבל עם הזמן ועם התפתחות אבולוצית הערסים והפמיניסטיות אז הנשים התחילו להבין כבר בתת מודע, אפילו לא בכוונה שגבר שמדבר איתם או יוזם איתם שיחה מעוניין לשכב איתן.
    מה לעשות ככה זה, פעם היה פשוט נחמד להגיד לבחורה היי כדי להעביר לשניכם אחלה של זמן ואפילו לצאת אולי אחר כך,
    היום האפשרות של "להעביר ביחד זמן כיף" קיימת בעדיפות של 2% בשכל של הנשים, הרוב מורכב ממחשבה של "כמה הוא חתיך/מכוער והאם הוא אשכרה מנסה לדבר איתי כדי להתחיל איתי"

בגלל זה היום אתה תראה כל מכוערת שנראת כמו משאית שברגע שאיזה מישהו ידבר איתה ויהיה לה את הספק הכי קטן שהוא "לא מספיק חתיך"
    היא תסנן אותו, אפילו שבמציאות היא לא תשיג מישהו יותר טוב או אפילו פחות טוב ממנו.

הן חיות בבועה ביחד עם החברות הכוסיות שלהן שמסתובבות חופשי עם בנים, מושפעות מהחברות, ואז מתנהגות ככה.
    ואז בגיל 22 כשנופל להן האסימון "איך אני ארזה עכשיו 50 קילו ואשנה את האופי שלי", זה כבר מאוחר מידי.

----------
    בקיצור סטיתי מהאשכול,
    בעיקר את זה

מסכים איתך לגמרי, אני לא מבין את המכוערים האלה שבטוחים שישיגו את הכוסית מהיפה והחנון.. צריך להיות מותאם לאיך שאתה נראה.
    ואין לי בעיה לפתח את הקשר. יש לי בעיה ליצור אותו. בזה אשמח לקבל את עזרתכם

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

----------
    בקיצור סטיתי מהאשכול,
    בעיקר את זה

מה שאמרת עכשיו תקף אך ורק לישראל (או כל מדינה אחרת עם תרבות ערבית אירן סטייל)

עם כמה שאני אנטי סארג'ים וחיפוש כוס אני יכול לחתום על המילה שלי בעיניים עצומות שבאירופה וארה''ב המצב שונה לגמרי ברמה שכשאתה חוזר לארץ יש לך דמעות בעיניים. כן אם אתה כובע שנראה כמו יגאל שטארק ביום רע יסננו אותך בכל מקום אבל העניין הוא כזה - התרבות פה על הפנים וכל מי שביקר פעם אחת לפחות בחיים שלו בחו''ל (ומדינות של מוסלמים לא נחשבות) יודע על מה אני מדבר ושאני לא ממציא דברים לאוויר

זה תקף גם לגברים בישראל יש להם נטיה לעשות מכל כונפה כוסית עולם ולהיות סמרטוטים של נשים (איפה עוד תראו אישה מכה גבר? בכל מדינה שפויה זה הפוך) שבחו''ל אף אחד לא מסתכל עליה בכלל (ראה ערך בר רפאלי בחו''ל והיא עוד מקרה טוב יחסית) מה שגורם לאגו של הכונפות להתנפח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-02-2012 בשעה 00:01.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר, אני מבקש ממך לא לגלוש לנושאים אחרים.

פותח האשכול, אחי, זה רק נראה לך כרגע שהבעיה "העיקרית" שלך היא לפתח שיחה..זה התירוץ שלך לפחד גישה שלך, אם הייתה באמת מתקשה לפתח שיחה ולדעת מה להגיד..ממזמן כבר היית מצליח, כי אתה היית מבין שזה רק מילים, זה מה שיוצא לך מהפה, רק השאלה העיקרית היא איך המילים יוצאות לך מהפה.

אתה צריך להיות מודע לבעיה שלך, לא לעקוף אותה ולא להסתכל עלייה..
    ובקשר להודעה הפרטית שלך, אני יענה לך בהקדם האפשרי, פשוט אני חוזר לצבא היום..נראה מתי יהיה לי זמן פנוי.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה שאמרת עכשיו תקף אך ורק לישראל (או כל מדינה אחרת עם תרבות ערבית אירן סטייל)

עם כמה שאני אנטי סארג'ים וחיפוש כוס אני יכול לחתום על המילה שלי בעיניים עצומות שבאירופה וארה''ב המצב שונה לגמרי ברמה שכשאתה חוזר לארץ יש לך דמעות בעיניים. כן אם אתה כובע שנראה כמו יגאל שטארק ביום רע יסננו אותך בכל מקום אבל העניין הוא כזה - התרבות פה על הפנים וכל מי שביקר פעם אחת לפחות בחיים שלו בחו''ל (ומדינות של מוסלמים לא נחשבות) יודע על מה אני מדבר ושאני לא ממציא דברים לאוויר

זה תקף גם לגברים בישראל יש להם נטיה לעשות מכל כונפה כוסית עולם ולהיות סמרטוטים של נשים (איפה עוד תראו אישה מכה גבר? בכל מדינה שפויה זה הפוך) שבחו''ל אף אחד לא מסתכל עליה בכלל (ראה ערך בר רפאלי בחו''ל והיא עוד מקרה טוב יחסית) מה שגורם לאגו של הכונפות להתנפח
    מה אתה אומר בעצם שבהולנד (הייתי בהולנד) אפשר לנהל שיחה זורמת והכי בסטלה שאפשר עם בחורה רנדומלית בלי שהמחשבה הראשונה שתקפוץ לה לראש היא שהגבר זה רוצה להכנס לי לתחתונים?
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 26-02-2012 בשעה 07:30.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect