נכתב במקור על ידי Display איכ איזה ערב מסריח, לחזור בשעה הזאת, חרא שישי.. תזהרו עם הקללות והטריפלים, היום אני שומר כאן על האשכולילה. ואני רציני, אל תנסו אותי חברייה. סליחה
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Display איכ איזה ערב מסריח, לחזור בשעה הזאת, חרא שישי.. תזהרו עם הקללות והטריפלים, היום אני שומר כאן על האשכולילה. ואני רציני, אל תנסו אותי חברייה.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח מי ישכח את פסח 2011 היו זמנים איפה אלי ראבק?! שמעת ממנו? אני בפעם האחרונה שמעתי ממנו רק לפני הגיוס
לילה טוב, פרשתי
נכתב במקור על ידי Heracles היו זמנים איפה אלי ראבק?! שמעת ממנו? אני בפעם האחרונה שמעתי ממנו רק לפני הגיוס תאמת הזנחתי את הפורום בזמן האחרון ככה שאין לי מושג מה איתו...
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לילה טוב, פרשתי ישששש
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תאמת הזנחתי את הפורום בזמן האחרון ככה שאין לי מושג מה איתו... את זוכרת את ליל המוסיקה שלי שלך ושל יעל?
נכתב במקור על ידי Heracles את זוכרת את ליל המוסיקה שלי שלך ושל יעל? לא....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא.... אנגי מה קורה ?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא.... א. כי לא היה כזה ב. מה קורה? ג. איך הסרט?
לילה טוב ושבת שלום לכולם
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי A kind of Magic אנגי מה קורה ? הכל טוב מה איתך? נכתב במקור על ידי Heracles א. כי לא היה כזה ב. מה קורה? ג. איך הסרט? הסרט אחלה...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הכל טוב מה איתך? הסרט אחלה... מצחיק?
למה אתם מוחקים לי הודעות?
נכתב במקור על ידי Heracles מצחיק? חמוד.... לא יותר מי זה..
חוקי הפורום