נכתב במקור על ידי _AnGi_ הכל טוב מה איתך? הסרט אחלה... ידוע לך עם מי את מדברת? לא נראלי אה? חחחחח
לילה טוב , משעמם לי \:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 למה אתם מוחקים לי הודעות? אמרתי לך להיזהר, אני לא צוחק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי A kind of Magic ידוע לך עם מי את מדברת? לא נראלי אה? חחחחח חחח שינוי ניק ומחיקת השם לא אומרת שאני שוכחת את הצוות שלי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח שינוי ניק ומחיקת השם לא אומרת שאני שוכחת את הצוות שלי אני שמח.
נכתב במקור על ידי A kind of Magic אני שמח. אז מה קורה??? מזמן לא דיברנו...
נכתב במקור על ידי Display איכ איזה ערב מסריח, לחזור בשעה הזאת, חרא שישי.. תזהרו עם הקללות והטריפלים, היום אני שומר כאן על האשכולילה. ואני רציני, אל תנסו אותי חברייה. זה בסדר, אני כאן. נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז מה קורה??? מזמן לא דיברנו... היי
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז מה קורה??? מזמן לא דיברנו... כן.. אני רוצה לדבר איתך אבל הלך לי המסן.. לא רוצה לעבוד! יש לך סקייפ?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זה בסדר, אני כאן. היי היי וואו כמה זמן.... נכתב במקור על ידי A kind of Magic כן.. אני רוצה לדבר איתך אבל הלך לי המסן.. לא רוצה לעבוד! יש לך סקייפ? לא
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 24-02-2012 בשעה 23:24.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ היי וואו כמה זמן.... לא האשמה שלך, לא שלי..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic האשמה שלך, לא שלי.. קל לך להפנות אצבע מאשימה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ קל לך להפנות אצבע מאשימה עריכה מרושעת
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 24-02-2012 בשעה 23:30.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ קל לך להפנות אצבע מאשימה זה נעשה כל יותר כשאומרים את האמת =]
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זה נעשה כל יותר כשאומרים את האמת =] חחח חכמולוג...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח חכמולוג... אני ציירתי, מה את חושבת? [IMG][/IMG]
חוקי הפורום