נכתב במקור על ידי Heracles אני ציירתי, מה את חושבת? [IMG][/IMG] חחחח חמוד לאללה...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח חמוד לאללה... מה לא טוב?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח חמוד לאללה... שקרנית. נכתב במקור על ידי Heracles אני ציירתי, מה את חושבת? [IMG] [/IMG] גרוע.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Heracles מה לא טוב? חחח או שהמשפחה היא חד מינית או שלאמא חסר שיער....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח או שהמשפחה היא חד מינית או שלאמא חסר שיער.... היא חולת סרטן נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שקרנית. גרוע. גם אתה אבל לא אמרתי כלום
נכתב במקור על ידי Heracles היא חולת סרטן גם אתה אבל לא אמרתי כלום איזה רע אתה, מה לאבא לא היה תקציב לפאה
נכתב במקור על ידי Heracles היא חולת סרטן גם אתה אבל לא אמרתי כלום היית צריך.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ איזה רע אתה, מה לאבא לא היה תקציב לפאה הוא עוד לא שתה קפה..
נכתב במקור על ידי Heracles הוא עוד לא שתה קפה..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא ראית שזה כתוב בקומיקס? צד ימין למעלה ריבוע אחרון? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic היית צריך. אתה גרוע
נכתב במקור על ידי Heracles לא ראית שזה כתוב בקומיקס? צד ימין למעלה ריבוע אחרון? אתה גרוע אתה חייב להיות ספציפי ומנומק כדי להעביר ביקורת. אגב זה לא קומקיס, קומקיס הוא קומי.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 24-02-2012 בשעה 23:47.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ היי וואו כמה זמן.... לא אז הגיע הזמן...
נו מה זה החרטא הזאת.. רק לי כל כמה שירים שאני שם קופץ הארור הזה ביוטיוב של הקופים...?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אתה חייב להיות ספציפי ומנומק כדי להעביר ביקורת. אגב זה לא קומקיס, קומקיס הוא קומי. לא נכון.. נכתב במקור על ידי Display נו מה זה החרטא הזאת.. רק לי כל כמה שירים שאני שם קופץ הארור הזה ביוטיוב של הקופים...? כע
נכתב במקור על ידי Heracles לא נכון.. כע בוודאי, אחרת אתה לא מבקר אתה סתם מקנטר. כל הכיף זה תהליך ההסברה וההכרה בבעיה שבחור עובר כשהוא מבין שהוא התנהג בטיפשות.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 24-02-2012 בשעה 23:55.
חוקי הפורום