כדי שכולם יבינו: כחול זה אורטון צהוב זה כריסטיאן אדום זה מכותוירוק שדרנים
מראים על המסך סיפור שכתוב עליו אגדות הסיפור נפתח בדף הראשון כתוב בו מחסל האגדות מכה שנית בדף השני קופצת הולוגרמה של צפע מהספר המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה שחורה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע מצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO וכובע שחור שכתוב בו בלבן RKO אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית עד שהוא נכנס לזירה הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים.
אורטון מבקש מג'רי לולר מיקרופון לוקח את המיקרופון ואומר: כריסטיאן אתה יכול לחלום שאתה תנצח אותי בקרב הראשון שלך פה בליגה אולי בWWE שם גם ניצחתי אותך אבל פה?! אין מצב אני ניצחתי פה מתאבקים שאתה משתין במכנסיים מולם אתה כלום בשיא הקריירה שלך הייתה בטאג אם אדג' עם כובע סומבררו מתומת ומשקפי שמש שלפחות הסתירו חצי מהפרצוף שלך!!! אני בשיא הקריירה שלי הייתי האלוף במשקל כבד הכי צעיר ניצחתי רויאל ראמבל וההיתי 6 פעמים אלוף הWWE אבל ההבדל ביינך לביני שאני עדיין בשיא!!! (הקבל מגיב בפופים אדירים) אני תמיד הייתי יותר טוב ממך ואני עדיין יותר טוב ממך! הפינישר שלי הוא מעצבן אותך כי הקילסיוטצ' לא מזיז לי אבל הRKO שלי גומר אותך במקום אני ניצחתי אותך גם בשיא הקריירה שלך אתה תמיד תהיה אפס אתה קפטן כריזמה או כריס ג'ריקו שתיים? לא כולם זוכים לתואר גדול כמו אלוף העולם במשקל כבד בזה אני מחמיא לך אבל באמצה קרב על תואר גדול לברוח מול יריב שאתה יודע שאין לך סיכוי אז למה התחלת את הקרב עדיף שלא תתחיל אותו מאשר שאח שלך יעצור אותך ויחזיר אותך לתוך הזירה איך אתה קורא לעצמך קפטן כריזמה שהדבר היחידי שאתה אומר שאני קוף מקפץ?
כריסטיאן נכנס לזירה אורטון אומר: תראו מי בא כריסטיאן אוי סליחה כריס ג'ריקו 2 (הקהל צוחק) כריטיאן אומר: תראו איזה מתאבק מוכשר כזה ענק היה כמו האגו שלו אני ניצחתי אותך פעמיים ולקחתי לך את התואר רק להזכיר לך אני ההיתי בעולם היאבקות הרבה ליפנך איך אתה מעז להגיד שאני משתין במכנסיים שאני ניצחתי אותך! גם פעם בשיא הקריירה שלי ניצחתי אותך יש לי ניסיון ביריבים כמוך אני עשיתי פה חזרה לעולם ההיאבקות בגלל שבWWE לא נותנים לי כבוד!!!
אורטון אומר: אתה יותר זמן מימני בהיאבקות אבל לא יצא לך מזה כלום היה לך יותר זמן מימני להפוך למתאבק גדול אבל אני בפחות זמן יותר גדול ממך תראה את עצמך אתה חיקוי של מתאבק גדול ג'ריקו בלונדיני אם שיער ארוך גם אתה ג'ריקו מסתפר אתה מסתפר פשוט קוף אחרי בן אדם... אתה בפעם הראשונה פה אני צריך להזכיר לך שוב פה זה לא WWE פה יותר טוב פה מתאבקים שיוכלו לחלום בWWE לקבל N1C לאליפות מרכזית מקבלים פה כי פה מנצלים כישרונות אם תנצח אותי אני מכבד אותך זה לא יקרה אבל אם אני ינצח אתה תושפל פה מול כולם כי אני לא יגמור את הקרב בRKO אני יגמור את הקרב בפינישר העוצמתי שלך ואז RKO אחר כך פונט ואז אנקל לוק אתה תפסיד מולי בקרב כמו שפעם בWWE קרה אני יכול להראות כמה סרטונים?
אתה יודע מה משותף לשני הסרטונים הראשונים בשניהם לקחתי ממך את האליפות אבל גם בשלישי אני ניצחתי באותו קרב איזה הרגשה טובה זה לתת כזה RKO אתה לא מבין! כריסטיאן אומר: אורטון הפעם זה יגמר אחרת לא בRKO ולא באנקל לוק זה יגמר בקילסיוטצ'!
אורטון אומר: אני יודע איך הקרב יגמר הוא יגמר ככה! ועושה RKO לכריסטיאן יורד מהזירה מביא כיסא מהשדרנים חוזר אורטון מכניס את הראש של כריסטיאן לתוך הכיסא ועושה עוד RKO הקהל מגיב בפופים אדירים אורטון תופס לכריסטיאן את הרגל ועושה לו לו אנקל לוק 8 שופטים באים לזירה כדי להפריד אורטון לו משחרר את הרגל כל שמונת השופטים תופסים את אורטון ומפרידים ביניהם אורטון משתחרר מהשופטים רץ ונותן לכריסטיאן פונט! ויוצא מהזירה כריסטיאן לא קם אורטון מרים את הידיים הקהל צועק RKO RKO RKO!
ג'רי לולר: נראלי שאורטון עומד לנצח בקרב הזה
מייקל קול: נחכה ונראה
ג'רי לולר: איזה RKO אורטון עשה פה אם זה יחזיר שני בקרב אין לכריסטיאן שם סיכוי
מייקל קול: אתה צודק!
אורטון אומר: כריסטיאן אתה לא לומד כלום אתה תפסיד בקרב כמו שהפסדת היום אם לא הבנת את זה עד עכשיו אז תבין את זה בקרב!!!

ציטוט ההודעה