קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרומו לקרב נגד ג'ף (אוסטין)
    על ידי MosheSee בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-03-2012, 22:07
  2. אוסטין זה נגמר (פרומו לקרב נגד אוסטין)
    על ידי ROB VAN DAM בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    הודעה אחרונה: 08-03-2012, 21:55
  3. פרומו לקרב נגד ג'ף (אוסטין)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-03-2012, 22:01
  4. פרומו לקרב נגד ג'ף (אוסטין)
    הודעה אחרונה: 13-02-2012, 17:41
  5. פרומו לקרב נגד RVD (אוסטין)
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-02-2012, 16:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

פרומו לקרב נגד כריסטיאן (אורטון)

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

ברירת מחדל פרומו לקרב נגד כריסטיאן (אורטון)

רנדי אורטון קם בבוקר בביתו לוקח שני ביצים מכין לעצמו לאכול ויוצא מהבית ומתחיל לרוץ הוא רץ בדרך והוא פוגש כל מיני אנשים שהוא מכיר וכל מיני חברים שלו הוא ממשיך לרוץ עד שהוא פוגש את המאמן שלו לשעבר המאמן אומר: אורטון מזל טוב ראיתי את הפרק של בורנאס קיבלת חגורה אתה האלוף הראשון שוב פעם המון מזל טוב
    אורטון אומר לו תודה אחרי הרבה מאמץ בליגה קיבלתח חגורה
    המאמן אומר: ברור לך שאם אתה לא מנצח את כריסטיאן כל המאמץ הולך לפח אני ההיתי מאמן שלך המון זמן אני יודע שאתה לחוץ
    אורטון: אני יודע שאני יכול לנצח אותו ואתה יודע מה אני ישמור על החגורה יותר זמן ממה שאתה חושב
    אורטון ממשיך לרוץ הוא מגיע למכון כושר עושה 20 סטים של עשר כפיפות בטן ואז 20 סטים של 10 כפיפות מרפקים מרים משקולות של 80 קילו ורץ חזרה הביתה. אורטון לוקח את המכונית שלו ונוסע למאמן שלו הוא אומר לו קח המאמן נותן לו בובה של כריסטיאן אורטון אומר לו מה אני אמור לעשות איתה המאמן אומר לו תתחיל להרביץ לה אורטון נותן לה אגרופים בעיטות ועושה עליה כל מיני תרגילים ואז RKO המאמן שואל את אורטון איך אתה מרגיש? אורטון עונה לו מטומטם שמרביץ לבובה! המאמן קורא לנער שהוא גם מאמן אותו הנער הוא לא מתאבק הוא מתאגרף אורטון שם קפפות והם עושים קרב איגרוף הנער מפרק את אורטון ואז המאמן שואל אותו איך אתה מרגיש אורטון אומר שכואב לו הראש המאמן אומר לו ככה זה יראה נגד כריסטיאן אם לא תראה ביתיות בקרב אתה צריך ליהות בקרב כאילו הזירה היא הבית שלך עכשיו תנסה לנצח את הנער אורטון אומר לו אני יראה לו כל מה שאני יודע הקרב מתחיל אורטון נותן לו בעיטה בראש רץ לחבלים ועושה לו ספיר ואז נותן לו אגרופים בראש ואז קם והולך לביתו

יום אחר כך: אורטון נוסע לבקר את אבא שלו בוב אורטון ג'וניור בביתו אורטון אומר לו : אני צריך שתספר לי כל מה שאתה יודע על היאבקות ותאמן אותי שניהם יוצאים לחצר של בוב לזירה ששם הוא מסביר לו שכל מכה חייבת ליהות נקייה בלי שיכאב לך הוא מלמד אותו איך לתת איגרופים כמו שצריך ובעיטות הוא מספר לו שצריך לתת כל מכה אפשרית למקום שבו היריב שלך חלש והוא אומר גם שבשניה הראשונה שהוא לא מרוכז תיתן לו RKO רנדי אומר לו תודה רבה והולך חזרה לאוטו שלו
    אורטון נוסע לאולם של בורנאס פוגש כל מיני אנשים וילדים שהוא לא מכיר ונכנס לחדר שמימנו נכנסים לאולם...
    המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה לבנה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע מצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO ובצד בקטן כתוב את כל מי שהוא ניצח וכובע בצבע לבן שכתוב בו RKO באדום והכי חשוב חגורה של האלוף במשקל קל של ליגת הAWL אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית עד שהוא נכנס לזירה הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים אורטון זורק את הכובע לקהל והקהל מגיב בפופים אדירים !!!!! הם צועקים רנדי אורטון RKO
    רנדי לוקח מקרופון ומתחיל לדבר: קודם כל תודה רבה למישל שנתנה לי את החגורה הזאתי! איזה דרך עברתי עד שהגתי לכאן אני חתום בליגה מפרק אחד וסוף סוף קיבלתי אליפות המון תודה עוד תואר לאוסף שלי שכריסטיאן מפנתז להגיע אליו מה שהוא לא יעשה עוד יומיים בבורנאס הוא יראה את זה שאני לא סתם הגעתי לפה שאני מתאבק שמכיע לו את זה יותר מימנו לפחות! אורטון יורד מהזירה מוציא את הבובה של כריסטיאן ומראה אותה לקהל אורטון אומר: זאתי הבובה של כריסטיאן שמולה לפחות אני הזאתי קצת לא כמו מול כריסטיאן הוא יורד מהזירה שוב ומוציא טוש משקפי שמש וכובע סומבררו הוא סם את הכובע ואת המשקפי שמש על הבובה ומתחיל לצייר לו על הגוף הוא כותב לו על המצח RKO ועל הבטן כיסא הוא אומר: כתבתי RKO בראש במקום שהוא יקבל RKO וכיסא במקם שהוא יקבל כיסא אבל ליפני הקרב אני רוצה להסביר לו כמה דברים קודם כל כל מכה שאני יקבל אני יחזיר יותר כואב כול ניסיון שלך לברוח יגמר לא טוב ואם תנצח אתה תתמודד מולי על החגורה אבל אם תפסיד את תפוטר מהליגה!!!!!!! הקהל מגיב בפופים אדירים אורטון יוצא מהזירה אם חיוך זומם ....

יום אחר כך : אורטון נוסע למסיבת עיתונאים של בוראנס הוא מגיע לשם מתיישב
    עיתונאי:אורטון אתה חושב שאתה תוכל לגרום לפיתוריו של כריסטיאן אתה חושה שזה יהיה פשוט?
    אורטון: אני חושב שאני יוכל לנצח אותו וזה אומר גם לפתר אותו עשיתי את זה לדה מיז אני חושב שאני יוכל לחזור על זה אבל אתה תראה מחר את התשובה האמיתית אם אני ינצח או אם אני יפסיד
    עיתונאי2:אתה כל כך בטוח בעצמך אולי זה היתרון של כריסטיאן?
    אורטון: אם אתה רואה את זה כחיסרון אתה יכול אבל אם הבטיחון הזה קיבלתי אליפות!
    עיתונאי3: רנדי אתה יודע מול מי אתה עומד זה לא בובה כמו שאמרת זה מתאבק בן אדם שלקח ממך כבר אליפות?
    אורטון: תאמין לי אני מודע לכל העיניין הזה אבל בישבילי הוא כמו בן אדם רגיל לא חזק ולא חלש אבל לא מאיים אלי בכלל
    עיתונאי4: אתה חושב שמגיע לך לנצח אותו אחרי שקיבלת אליפות בשבוע שעבר?
    אורטון:כן אני חושב שמגיע לי קודם כל אני צריך להראות למישל שהיא לא עשתה טעות שהיא הביאה לי את האליפות ושמגיע לי אותה אחרי המאמץ! אבל התשובה האמיתית אורטון קם מרים את החגורה מצביע אליה ואומר החגורה היא התשובה האמתית קם והולך.
    נערך לאחרונה על ידי ofekrotter; 02-04-2012 בשעה 13:29. סיבה: הוספת צבעים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אחי , מציע לך לצבוע את הפרומו. תבצע פעולות של אורטון בצבע X ואת דבריו בצבע Y ואת התיאור הכללי בצבע W.
    כך הפרומו יהיה יותר קל לקריאה. ותאמין לי שיותר כיף לקרוא פרומו עם צבעים מאשר בלי !
    בהצלחה בקרב אחי

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

תודה על העזרה אני יערוך את זה ובהצלחה גם לך בזוגות

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

אופק בכללי אהבתי את הפרומו שלך ואם אתה רוצה אני יכול לעזור לך בכתיבת
    פרומואים הכתיבה שלך בסדר גמור אבל אתה צריך לסדר את הפרומו ולעבוד
    על השגיאות כתיב והכניסה שלך גם לא מובנת אם אתה רוצה עזרה תן לי את
    המסן שלך ואני יוסיף אותך או שתוסיף אותי למסן.

diima19@hotmail.com

משתמש מתחיל האוואטר של yoni27theking
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

אהבתי את הפרומו אבל הסדר בו לא כל כך טוב.
    למשל,בשורה השנייה,איפה שכתוב המאמן אומר,זה לדעתי אמור להיות בשורה אחרי זה,זה יהיה יותר נוח לקריאה ויותר ברור.
    אם כל בכל צבע תתחיל שורה חדשה זה יהיה הרבה יותר נוח לקריאה או שתשתמש בצבעים אחרת,למשל כל צבע הקשר אחר.
    את הכתיבה של הפרומו אהבתי מאוד,רק את הכניסה לא הכי הבנתי,אתה מתאר יותר את הבגדים מהכניסה,אם היית מתאר קצת את הבגדים ומתמקד בכניסה ובחגורה(מזל טוב על החגורה דרך אגב) זה היה יותר ברור.
    בסך העל פרומו טוב,תעבוד על הסדר.
    בהצלחה בקרב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,015 | הודעות: 8,151,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect