נכתב במקור על ידי
ROB VAN DAM
ג'ף מגיע לביתו ורואה אמבולנס שלוקח את אחיו הפצועה קשה עם כוויות רציניות מאוד!!!!!
ומוצא שריד של תמונה של אימו רוב מור הארדי ז''ל ומזיל דימעה ולוקח סכין וחורט על המדרכה
"סטיב אני יהרוס אותך"
והרופא אומר: "מאט במצב קשה מאוד יש סיכוי שזה יגמור אותו"
ג'ף צועק : "הההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
{לאחר יומיים}
באמצע התוכנית ג'ף מגיע עם בגדים של סטון החולצה וג'ינס והג'קט
והקהל מתלהב וג'ף מחלק כיפים לקהל ומבצע את כניסתו של אוסטין
ומבקש את המיקרופון מהשדרן מייקל קול שנותן לו את המיקרופון בפרצוף עצבני
וג'ף מתחיל לדבר בחיקוי של קולו של סטון :
"שלום אני סטיב ואין לי אומץ לעמוד מול ג'ף האדיר הזה בזירה כי אני ילדה קטנה אז באתי ושרפתי לו את הבית ומרוב פחד עשיתי פיפי במכנסיים וברחתי"
והקהל מתפקע מצחוק עד כדי בכי.
וג'ף ממשיך:" אני אומר שג'ף גרוע אבל בלב אני חושב שהוא חזק מדי בשבילי אז אני יגיד שוב שהוא אפס ובלילה אני ימשיך להתפלל במקדש ג'ף הארדי שיש לי בחדר" ומצחקק
והשדרנים אומרים
ג'רי לולר: ממש סטנדאפ יש לנו פה היום
מייקל קול: אני תמיד שניאתי אותו ו.... אותך?
וג'ף אומר: קול אין מה להגיד אתה בן אדם שלילי ורע
וג'רי אומר : חחחח קול ממש יבש אותך
מייקל עולה לזירה עם מקל ומנסה להרביץ לג'ף עם המקל אבל ג'ף לוקח לו את המקל ומחזיק את מייקל עם המקל כך שהמקל על הצוואר של מייקל וכך ג'ף עושה לו טוייסט אוף פייט
ומייקל אומר: לא מספיק הסטאנר הגדול שהוא קיבל עכשיו גם זה אבל זה בטוח יותר כואב מהסטאנר זה בטוח ישיר סימן
והתוכנית יורדת מהשידור
מייקל עולה לזירה עם מקל ומנסה להרביץ לג'ף עם המקל אבל ג'ף לוקח לו את המקל ומחזיק את מייקל עם המקל כך שהמקל על הצוואר של מייקל וכך ג'ף עושה לו טוייסט אוף פייט
ומייקל אומר: לא מספיק הסטאנר הגדול שהוא קיבל עכשיו גם זה אבל זה בטוח יותר כואב מהסטאנר זה בטוח ישיר סימן
והתוכנית יורדת מהשידור
תשנה ל':''וJR אומר''