JR:'' מייקל אחרי אירוע שכזה מה מצפה לנו בעתיד?! מה אתה אומר על האלוף החדש?! על הבגידה של מישל בטייקר? ועל המתאבק החדש בטיסטה! ''
מייקל: '' סטון לא אמור להיות אלוף בכלל,הוא אלוף רק בגלל מקרים טכנים בין ההנהלה לגולדברג שמשו שם התפקשש לדעתי צריכים לפשוט אותו מהאליפות ומיד! ''
JR:'' קודם כל עם גולדברג היה אמור להיות האלוף והורידו אותו מהאליפות,למה ג'ף לא נשאר אלוף? בכל מקרה בוא נשמע את סטון שעכשיו עולה לדבר.''
רואים את סטון קולד מתקדם לעבר במת העיתונות כאשר הוא עוצר לחגוג קצת עם האוהדים שלו,מחלק חתימות,כיפים ומצטלם הרבה.
סטון עולה על הבמה מוריד את המשקפיים ומתחיל לדבר:
''זה תחילתו של עידן חדש בהאבקות,ישלנו מתאבקים חדשים,סגנונות חדשים וכמובן אלוף חדש!
אני יודע מה רובכם מתכוונים לשאול לכן אני לא יקח שלות וענה ישר ולעניין.
נכון גולדברג היה אמור להיות האלוף,אבל הוא זילזל בעסק ולא עמד במילה שלו ולדעתי בן אדם שלא מכבד את העסק לא יכול להיות הפנים של העסק.
ואיך זה שאני האלוף? כי מגיע לי,כי אם גולדברג מחוץ לעניין אני הייתי מנצח את ג'ף ככה או ככה וביום שבת הקרוב אני יוכיח לכולכם למה אני אלוף AWL והפנים של החברה''
סטון קם ועוזב את המקום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האולם מפוצץ עד אפס מקום,המצלמות עוברות בקהל וכל הקהל צועק ומרים ידיים,בקהל יש שלטים של ''החיה חוזרת!! '' ''אלוף חדש! ''
'' מישל מקול בוגדת ''' ועוד.
זיקוקים ממלאים את האולם,והקהל משתגע ושמח בצורה שלא ראו עד עכשיו!
כל הקהל עומד על הרגליים וצועק לכבוד האלוף החדש של הליגה,צעקות חזקות של 3:60 וNEWCHAMP נשמעות בכל האולם והקהל פשוט משתגע!
סטון קולד נכנס עם החגורה על הכתף שלו בלי חולצה ועם מכנס שחור מחלק כיפים לכל הקהל,ונכנס לבמה.
JR:''האלוף החדש פה והקהל משתגע!!!!! דבר כזה עוד לא היה!!! ''
מייקל:'' פעם ראשונה שאני מסכים איתך,תגובה כזאת של הקהל עדיין לא ראינו! ''
סטון מרים את מיקרופון ומתחיל לדבר:
''תודה באמת תודה לכולכם,קהל מדהים פשוט מדהים,תודה שתמכתם בי תודה שנשארתם איתי עד הסוף וסתכלו לאן הגעתי בזכותכם!
כמו שאתם שמעתם היה הרבה שמועות שהקרב היה מכור ובלהבלהבלה..לי אין כוח לשטויות האלו יום שבת אני יבוא ויוכיח לכולם שאני ראוי לחגורה,שאני הוא האלוף האמיתי של הליגה ביום שבת אני אגן בפעם הראשונה על האליפות שלי וסוף סוף אפטר מג'ף.
ג'ף אני ואתה עברנו הרבה,אבל בשבת הכל ייגמר,בשבת הזאת אני אגן על החגורה ואמחץ אותך.
אני יראה לך,ולכל אלו שזלזלו ואמרו שהקרב היה מכור,שאני גם ככה הייתי מנצח,שגם ככה הייתי הופך להיות האלוף ושאין טעם להתווכח.
אתה רואה את זה ג'ף?(סטון טופח על החגורה) זה מה שמניע אותי זה מה שגורם לי לקום בבוקר וזה מה שעוזר לי לחיות.
אתם תראו את החגורה הזאת אצלי לעוד הרבה זמן,כי אני לא מוכן לוותר עליה,כדי לקחת אותה ממני תצטרכו להרוג אותי,להשמיד אותי למחוק אותי וכמו שאתם מכירים אותי....זה לא ייקרה!
החגורה הזאת מיצגת הכל בשבילי,כבוד,גדולה ותהילה החגורה הזאת זה הדבר היקר ביותר בעסק הזה ואני שמח שאני זכיתי בכבוד הזה ביושר!
לכל אלה שם בבאקסטיג' שחושבים שאני לא ראוי לזה ושלהם מגיע יותר,אני רוצה לראות אותכם עוברים חצי ממה שאני עברתי בלי לפרוש ואחרי זה אם לא תפרשו אני רוצה לראות אותכם עוברים אותי! ''
סטון מניח את המקרופון עולה על החבלים ומרים את החגורה גבוהה בזמן שהקהל מריא לו!
סטון קולד שם את החגורה על הכתף שלו ויוצא מהאולם בזמן שהתוכנית יורדת משידור.

ציטוט ההודעה

ספוילר: