קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה לעזאזל דוחים לי תגיוס ?!
    על ידי galgal18 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 11:51
  2. [למה לעזאזל] אני לא יכול להגיב
    על ידי almnu5 בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 16:56
  3. [למה לעזאזל] אני לא יכול להגיב
    על ידי almnu5 בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 16:39
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 23:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

למה לעזאזל נכתבה תורה שלמה? - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

יש אלפי ספרי בישול ואלפי תכניות בישול ואלפי סדנאות בישול...
    אז מה, זה אומר שמי שלא השקיע את כל החיים בללמוד את הכל בע"פ לא יכול לבשל פירה?!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גם לי יש חברים שהוכיחו את עצמם בשעת מעשה. אנשים שמוכנים לשבת מאסר עולם בשבילי וזה הדדי. אנשים שכשהחיים הביאו להם מבחן והם עברו אותו בהצלחה. אנשים שיהיו שם בשבילי כשאצטרך ואני אהיה שם בשבילם. בניגוד לרוב הטמבלים שקוראים לכל קוקסינל שגדל איתם בשכונה "חבר", אני את שלי בודק היטב. אדם חכם אמר לי פעם "כבדהו וחשדהו". זה מה שאני עושה בעצם.

אני לא זרקתי חברים טובים בשביל להיות עם בחורות מעולם. זרקתי את מי שקרא לעצמו "חבר" אבל בפועל הוא ימכור אותך בשביל הכוס הראשון שהוא יקבל. שלא נדבר על דברים יותר רציניים בחיים. סתם הפכת אותי לפרפקטציוניסט ממורמר.
    במידה והתגובה אליי, אתה הצגת את עצמך כזה, תשתדל להסביר את עצמך טוב יותר במידה ולא תרצה עוד אנשים כמוני שיבינו אותך בצורה לא נכונה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני נוטה לסמוך על אנשים שאני לא מכיר יותר מאשר על מסויימים שאני כן
    והתופעה של חבר כביכול שישקר, ילך מאחורי הגב וכו', רק בשביל להכניס לאיזה חור תזין זה דיי נפוץ
    אני חושב שזו טעות, אני לא יכול לסמוך על בן אדם בלי שהוא יתן לי סיבה לסמוך עליו. אז בטח ובטח שאני לא יכול לסמוך על בן אדם שהרגע הכרתי.
    אבל אני גם לא מנסה להכיר רק אנשים שאני יכול לסמוך עליהם ככה שזה לא מה שמעסיק אותי באינטראקציה הראשונית. מי שאני סומך עליו יודע את זה ומי שאני לא סומך עליו גם יודע את זה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    במידה והתגובה אליי, אתה הצגת את עצמך כזה, תשתדל להסביר את עצמך טוב יותר במידה ולא תרצה עוד אנשים כמוני שיבינו אותך בצורה לא נכונה.

אני חושב שזו טעות, אני לא יכול לסמוך על בן אדם בלי שהוא יתן לי סיבה לסמוך עליו. אז בטח ובטח שאני לא יכול לסמוך על בן אדם שהרגע הכרתי.
    אבל אני גם לא מנסה להכיר רק אנשים שאני יכול לסמוך עליהם ככה שזה לא מה שמעסיק אותי באינטראקציה הראשונית. מי שאני סומך עליו יודע את זה ומי שאני לא סומך עליו גם יודע את זה.
    ההבדל היחידי ביני לבינם זה שהחברים שיש לי הם לא ממש בתולי שפתיים ביישנים שמשחקים מייפל סטורי בלשון המעטה. ובמידה והם היו כאלה אנלא חושב שהם היו חברים שלי עקב חוסר תחומי עניין ומטרות משותפות. ואם הייתי כזה בעצמי אני גם לא הייתי חבר שלהם...הם לא ממש נוטים לקבל אנשים כאלה לתוך המעגל שלהם (והם נחשבים עוד זורמים עם כל דבר שקיים)

זה מה שאני אומר פה בעצם שמעמד הולך עם מעמד אם תרצה או לא תרצה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-02-2012 בשעה 14:01.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

ההבדל היחידי ביני לבינם זה שהחברים שיש לי הם לא ממש בתולי שפתיים ביישנים שמשחקים מייפל סטורי בלשון המעטה. ובמידה והם היו כאלה אנלא חושב שהם היו חברים שלי עקב חוסר תחומי עניין ומטרות משותפות. ואם הייתי כזה בעצמי אני גם לא הייתי חבר שלהם...הם לא ממש נוטים לקבל אנשים כאלה לתוך המעגל שלהם (והם נחשבים עוד זורמים עם כל דבר שקיים)

זה מה שאני אומר פה בעצם שמעמד הולך עם מעמד אם תרצה או לא תרצה
    שטויות.
    ואני מדבר גם על סטטוס חברתי, וגם על פיננסי.

יש לי חבר בתול שפתיים, יש לי חבר זיין על, ויש אותי שאני סוג של באמצע (בינתיים ), שלושתינו חברים ממש טובים ולרגע לא מסתכלים על העניין של הוא מעמיס יותר והוא פחות. כי זה שבן אדם בתול שפתיים לא הופך אותו לבן אדם עם אופי על הפרצוף, בן אדם לא זורם ובן אדם שמשחק מייפל.
    התיוגים האלה לא יביאו אותך לשום מקום.

בנוגע לסטטוס פיננסי, אנחנו משפחה שחיה מעל הממוצע (לא עשירים אבל גם לא ממוצע), 2 מכוניות לא בידיוק ממוצעות, חנות בין המצליחות בעיר שאני גר, בית פרטי ובאמת שיש כל מה שבן אדם יכול לבקש ויותר.
    וכל החברים של ההורים שלי פשוט לא, משפחה אחת גרה בדירה, עם מכונית אחת בליסינג, הבעל פוטר מהעבודה לא מזמן והאמא עובדת כאחות בעל שכר ממוצע. מבחינת מצב פיננסי אפילו לא קרובים למצב שלנו ונחש מה ? החברים הכי טובים שיש.

עוד דוגמה, בחבורה של אבא שלי (4 חברים שמבחינת קירבה משפחתית נחשבים רחוקים אחד מהשני) החברים אפילו לא קרובים למצב שלנו, אין להם רכב בכלל, ואבא שלי כל פעם לוקח אותם ממקום למקום כשהם יוצאים, גרים בדירה פשוטה באיזור לא בידיוק יוקרתי ועוד כמה דוגמאות ושוב ? אלה החברים שאבא שלי הכי אוהב.

אז נתתי לך שתי דוגמאות מהחיים שלי ששוללות את מה שאמרת. עכשיו ברור שיש עוד המון דוגמאות ששוללות את מה שאני אמרתי, אבל להגיד ב-100 אחוז שמעמד הולך עם מעמד זה לא נכון, אבל זה בהחלט משהו לגיטימי וחבל.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Peace, אתה לוקח את מה שהוא אומר לקיצנויות מטורפת..כשהוא התכוון שהוא לא רוצה להיות בקרבה של אנשים שמשחקים מייפל סטורי, הוא מתכוון מן הסתם שהוא לא רוצה להיות בסביבה של חנונים ששותים צ'ייסרים של טרופית בפאבים. אתה מבין אני מאמין את הנקודה שלי. אנשים כאלה מתיישבים בפאבים, שותים שליש\חצי גולדסטאר ומתסכלים על כל הגברים שמתחילים עם בנות ומדמיינים כמה שהם היו רוצים להיות כמוהם ושיהיה להם את הביצים להתחיל עם בנות. במקום זה, הם פשוט יושבים על בירה ומדוכדכים מהחיים שלהם, אז כדי שלא יהיה משעמם הם מתחילים לדבר על משחקי רשת ושטויות באמצע הפאב, ואז כל בחורה שעוברת ושומעת את זה, גם אם היא הייתה רוצה אותם, היא לא הייתה מתקרבת רק עצם זה שהיא שומעת את הזיוני שכל שלהם.

מצד שני, תסתכל על הקבוצות של החברה שעושים חיים, אלה שמסתובבים בקבוצות של 4 אנשים, כולם מחזקים ביד כוסות של וודקה\ערק, קופצים מצד לצד, מחייכים כאילו אין מחר, מבסוטים מהמסיבה וכולללםםםםם רוצים להיות כמוהם ולהכנס למעגל החברתי שלהם כדי שגם שהם יוכלו לטעום קצת מהאושר שלהם..זה לא השערה, זה עובדה. אתה מודע לזה.

עכשיו תענה לי על השאלה, בכנות, אם איזה קבוצה היית רוצה לשבת\ להיות?

amir, פותח האשכול- אני מצטער שסתיתי מהאשכול..לגביך:
    לפי השאלה שלך, זה נראה כאילו בחיים לא התחלת עם בחורה במועדון או מסיבה כל שהיא. כי בחורה שאתה מנסה להתחיל איתה במועדון, האף שלה כל כך למעלה באותו רגע, שגם אם יבוא אלייה בראד פיט ויזכור לה משפט שהיא בטעות שמעה שלא לנכון, היא תסרב לו רק כי היא רוצה לדעת בתוך תוכה שהיא מלכת העולם והיא יכולה לסרב לכולם.

אז כן, צריך קצת "ללמוד" על התחום כדי לדעת איך לעבור מכשולים מסויימים. אני לא אומר לך עכשיו להתחיל מרתון למידה ולפתוח ספרים, זה מיותר ומטופש. אבל אני מאד ממליץ שתקרא מאמרים על:
    -משיכה
    -איך להתנהג במיניות ואיך לשדר מיניות
    - ואם אתה לא יודע כבר מלחתחילה...אז, איך להגיד מה שאתה רוצה להגיד מבלי לפחד מהתוצאה. בקיצור..איך לשדר בטחון עצמי.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 25-02-2012 בשעה 16:22.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

בוודאי שבחברה של אלה שקופצים, בעיקר כי זאת החברה שלי.
    מה שניסיתי להגיד זה שהתיוגים שהוא מביא זה שטויות ובילבולי ביצים, כי כמו שאמרתי, יש לי חבר שבתול שפתיים (או ששפתיים הוא לא אבל בתול הוא כן) שאפילו לא קרוב למה שהוא מתאר, פשוט הוא לא יודע לסגור עניין, הוא לא רע בלדבר עם בחורות אבל הוא לא יודע לסגור עניין.

זה הכל.

רוב המאמרים נשנים וחוזרים אחד על השני,
    אתה יכול לשים לב שהם לא מחדשים שום דבר אלא מדגישים נקודה מסויימת שעבורם הייתה הדבר שעזר להם יותר ותרם יותר.
    זה גם לגיטימי לחשוב ככה כי כל תרבות בעולם היא שונה וכך גם הנשים בצורת ההתנהגות שלהן.
    הרעיון הוא לא לקרוא מאמרים בכלל לפי דעתי. ללכת על משהו מאוד בסיסי, ולפתח בעצמך משהו יצירתי שאתה יכול לקבל אותו כחלק ממך.
    ככה זה גם יותר טבעי נעשה, ויותר כיף. ההערצה שאתה תקבל מנשים על טבעיות היא ההערצה החזקה ביותר שלהן והיא תופסת כמעט על כל בחורה שתכיר בדרך.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה לא מובן בזה?
    טיילר, תעשה טובה נשמה - תן מדי פעם תגובה מועילה .

את הקשקשת תשאיר לפסיכולוג.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    טיילר, תעשה טובה נשמה - תן מדי פעם תגובה מועילה .

את הקשקשת תשאיר לפסיכולוג.
    קשקשת לא תמצא בתגובות שלי אם אתה מחפש קשקשת לך לסנדנאות של יגאל שטארק הוא מספק סחורה מדהימה

רואים עברתי עכשיו ליגאל שטארק מגיע לי כפיים

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,644 | הודעות: 8,174,231 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect