קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה לעזאזל דוחים לי תגיוס ?!
    על ידי galgal18 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 11:51
  2. [למה לעזאזל] אני לא יכול להגיב
    על ידי almnu5 בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 16:56
  3. [למה לעזאזל] אני לא יכול להגיב
    על ידי almnu5 בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 16:39
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 23:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

למה לעזאזל נכתבה תורה שלמה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל למה לעזאזל נכתבה תורה שלמה?

כל האלפי מאמרים, אלפי דיווחים, אלפי שיטות האלה..זו אשכרה תורה שלמה על איך להשיג בחורות, ראיתי כלכך הרבה מאמרים ואני חייב לשאול, זה באמת כלכך מסובך כמו שזה נראה? אני לא מבין למה בנאדם צריך לשנן 34984 מאמרים על 5489 סוגים של דברים רק בשביל להשכיב בחורה, איך בנאדם אמור לזכור את כל האלפי דברים האלה כשהוא נמצא עם בחורה ולהשתמש בהם רק בשביל להשכיב אותם?

'להיות אתה עצמך' הדרך הפשוטה הטובה, אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה באמת נאמר מהמשפט הזה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 19:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זאת מכיוון שלאדם, כמו שקיימת בו התאווה למין, קיימת בו תאווה (אפילו יותר גדולה) לידע.
    אני מאמין שיש כאן אנשים וותיקים בתחום שיוכלו להסכים איתי שבשלב מסויים הם הבינו טוב מאוד שהסיכוי שהם יצליחו לבצע את מה שהם קוראים הוא אפסי..
    ולמרות זאת הם המשיכו לקרוא מתוך התעניינות וסקרנות בלבד.
    הכל טוב ויפה, אבל באמת צריך לשנן אלפי מאמרים בשביל להשיג לעצמך בחורה?
    נערך לאחרונה על ידי amirbb; 22-02-2012 בשעה 18:36.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מי שמשנן 1000 מאמרים כמות הבחורות שהוא השיג בחיים שלו עומדת אי שם על מינוס 1000.

הקטע המצחיק שאף אחד לא באמת מבין מזה "להיות עצמך". מבחינתם להיות עצמך זה להשאר הלוזר שאתה ולקוות שאנשים יאהבו אותך ולא לשנות כלום לא בעצמך ולא במי שסובב אותך.
    רמז - מישו ללא בנות (ששוות משו מבחינת תפוקה) עם מעגלים חברתיים של רק בנים לא יוצלחים במיוחד בחיים הוא לא יהיה עצמו לא משנה כמה הוא טוען שהוא כן עצמו. הוא יותר מזוייף מהפרצוף של אביבית מהאח הגדול.

ואני לא אתחיל לפתוח תפה על המושפעים מהפיקאפ למינהם כי זה ייגמר בקללות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 18:48.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 19:37.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    רמז - מישו ללא בנות (ששוות משו מבחינת תפוקה) עם מעגלים חברתיים של רק בנים לא יוצלחים במיוחד בחיים הוא לא יהיה עצמו לא משנה כמה הוא טוען שהוא כן עצמו. הוא יותר מזוייף מהפרצוף של אביבית מהאח הגדול.
    ?‎‎‎

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    ?‎‎‎
    מה לא מובן בזה?

מה לא מובן בזה?
    למה אתה אומר שמישהו שמתנהג בצורה מסויימת, וחי בהווי מסויים הוא לא אמיתי? ועל אחת כמה וכמה שהוא לא חי בדרך שבה בנאדם ממוצע רוצה לחיות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

מי שמשנן 1000 מאמרים כמות הבחורות שהוא השיג בחיים שלו עומדת אי שם על מינוס 1000.

הקטע המצחיק שאף אחד לא באמת מבין מזה "להיות עצמך". מבחינתם להיות עצמך זה להשאר הלוזר שאתה ולקוות שאנשים יאהבו אותך ולא לשנות כלום לא בעצמך ולא במי שסובב אותך.

ואני לא אתחיל לפתוח תפה על המושפעים מהפיקאפ למינהם כי זה ייגמר בקללות.
    תוכל לתת פירוט קצת יותר מורחב לגבי 'להיות אתה עצמך'? ולגבי השינוי שצריך בעקבות זה בשביל להיות אתה עצמך באמת?

זה יעזור לי מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי amirbb; 22-02-2012 בשעה 19:21.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

היו היה איש שהצליח לו עם בנות \ לא הצליח לו והוא למד איך לבד
    האיש רצה לעזור לאנשים שלא הצליח להם מתוך שליחות חברתית ומוסרית
    או שהוא פשוט רצה להרוויח הרבה כסף אז הוא כתב ספר ומחר אותו לאנשים שיקנו כל דבר שמבטיח להם הצלחה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    למה אתה אומר שמישהו שמתנהג בצורה מסויימת, וחי בהווי מסויים הוא לא אמיתי? ועל אחת כמה וכמה שהוא לא חי בדרך שבה בנאדם ממוצע רוצה לחיות
    כי ראיתי תחיים שלהם מהצד. כל אחד מושפע מהשני, אין להם ערכים אין להם כבוד אין להם כלום. כלום. אחד ימכור תשני בשביל איזו כונפה מהכיתה ויפקיר מתי שהכי לא צריך להפקיר. מורידים אחד לשני תבטחון כדי להרגיש "גברים" אבל תאכלס בסופו של יום כל אחד מהם הוא בתול שפתיים מסריח. יש יותר מושפע מזה? ועוד אומרים שהאנשים ש"השתנו וזרקו תחברים האלה" הם המושפעים..כן בטח

ומזה להיות עצמך? זה פשוט כמו שזה נשמע. לחיות תחיים שאתה חושב שמגיע לך ושישרף העולם
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 20:35.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

כי ראיתי תחיים שלהם מהצד. כל אחד מושפע מהשני, אין להם ערכים אין להם כבוד אין להם כלום. כלום. אחד ימכור תשני בשביל איזו כונפה מהכיתה ויפקיר מתי שהכי לא צריך להפקיר. מורידים אחד לשני תבטחון כדי להרגיש "גברים" אבל תאכלס בסופו של יום כל אחד מהם הוא בתול שפתיים מסריח. יש יותר מושפע מזה? ועוד אומרים שהאנשים ש"השתנו וזרקו תחברים האלה" הם המושפעים..כן בטח

ומזה להיות עצמך? זה פשוט כמו שזה נשמע. לחיות תחיים שאתה חושב שמגיע לך ושישרף העולם
    לא יודע מה עברת בחיים, אבל אתה מלא בחרא, המון.
    אני מתאר לעצמי שבוודאי תגיד שאני עוד חלק מהמערכת, שאני מושפע, בלה בלה בלה.

אבל התפיסת עולם שלך פשוט לא בריאה, לא שהיא לא נכונה, היא לא בריאה, לחיות בהרגשה שכל מי שמסביבך ידפוק אותך ברגע שיצטרך, שאין דבר כזה חברים, שכולם מושפעים, שאתה צריך לזרוק את החברים הטובים שלך בשביל להיות עם בחורות, פשוט תפיסה מעוותת.

ויכול להיות שאני עוד כובע, מערכת, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי מה שאתה אומר, אבל אני יודע שגם אם אני מזיין רק כונפות תימניות בניגוד אליך שמזיין דוגמניות על שאם אחד אפנה אליהן ברחוב הן ימשיכו ללכת, אני יודע שיש לי חברים שאני יכול לסמוך עליהם, ערכים שרכשתי בחיים, בניגוד אליך שכל מה שחשוב לך זה להיות בפיסגה, גם אם זה אומר למכור את הנשמה שלך.

אבל לקחתי ממך את הדברים הטובים שאתה אומר, ובאמת שהם עזרו לי, תודה על זה.
    ותקן אותי אם אני טועה באחת התפיסות שלי לגביך.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 22-02-2012 בשעה 21:44.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

גם לי יש חברים שהוכיחו את עצמם בשעת מעשה. אנשים שמוכנים לשבת מאסר עולם בשבילי וזה הדדי. אנשים שכשהחיים הביאו להם מבחן והם עברו אותו בהצלחה. אנשים שיהיו שם בשבילי כשאצטרך ואני אהיה שם בשבילם. בניגוד לרוב הטמבלים שקוראים לכל קוקסינל שגדל איתם בשכונה "חבר", אני את שלי בודק היטב. אדם חכם אמר לי פעם "כבדהו וחשדהו". זה מה שאני עושה בעצם.

אני לא זרקתי חברים טובים בשביל להיות עם בחורות מעולם. זרקתי את מי שקרא לעצמו "חבר" אבל בפועל הוא ימכור אותך בשביל הכוס הראשון שהוא יקבל. שלא נדבר על דברים יותר רציניים בחיים. סתם הפכת אותי לפרפקטציוניסט ממורמר.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 22:01.

סליחה..
    כשאמרת מה שציטטתי דמיינתי חברה שיושבים בהפסקות לשחק בגמבויי, ומעדיפים פלייסטיישן על פני בנות
    הם מסוג האנים שאני בטוח שלא מתחרטים על מה שהם עושים , ואולי מחוסר מודעות למגוון הקיים, אבל דיי נהנים מזה

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    לא יודע מה עברת בחיים, אבל אתה מלא בחרא, המון.
    אני מתאר לעצמי שבוודאי תגיד שאני עוד חלק מהמערכת, שאני מושפע, בלה בלה בלה.

אבל התפיסת עולם שלך פשוט לא בריאה, לא שהיא לא נכונה, היא לא בריאה, לחיות בהרגשה שכל מי שמסביבך ידפוק אותך ברגע שיצטרך, שאין דבר כזה חברים, שכולם מושפעים, שאתה צריך לזרוק את החברים הטובים שלך בשביל להיות עם בחורות, פשוט תפיסה מעוותת.

ויכול להיות שאני עוד כובע, מערכת, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי מה שאתה אומר, אבל אני יודע שגם אם אני מזיין רק כונפות תימניות בניגוד אליך שמזיין דוגמניות על שאם אחד אפנה אליהן ברחוב הן ימשיכו ללכת, אני יודע שיש לי חברים שאני יכול לסמוך עליהם, ערכים שרכשתי בחיים, בניגוד אליך שכל מה שחשוב לך זה להיות בפיסגה, גם אם זה אומר למכור את הנשמה שלך.

אבל לקחתי ממך את הדברים הטובים שאתה אומר, ובאמת שהם עזרו לי, תודה על זה.
    ותקן אותי אם אני טועה באחת התפיסות שלי לגביך.
    אני נוטה לסמוך על אנשים שאני לא מכיר יותר מאשר על מסויימים שאני כן
    והתופעה של חבר כביכול שישקר, ילך מאחורי הגב וכו', רק בשביל להכניס לאיזה חור תזין זה דיי נפוץ

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,690 | הודעות: 8,174,277 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect