לטענת שני החיילים, שנפצעו קל, הצעירים הערבים בהם פגשו בכניסה לבית החולים רמב"ם שאלו אותם אם הם יהודים ומשנענו בחיוב - תקפו אותם. הארבעה יובאו מחר להארכת מעצרם
לכתבה המלאה כאן
לטענת שני החיילים, שנפצעו קל, הצעירים הערבים בהם פגשו בכניסה לבית החולים רמב"ם שאלו אותם אם הם יהודים ומשנענו בחיוב - תקפו אותם. הארבעה יובאו מחר להארכת מעצרם
לכתבה המלאה כאן
|
|
אני לא מבין למה המאבטחים לא ירו בהם היו הורגים כמה הם היו לומדים לא להתעסק אתנו החיות האלה .
למה הם מרביצים לנו בגלל שאנחנו יהודים, ואנחנו לא מרביצים להם בגלל שהם ערבים?
למה האמריקנים לא מרביצים לגרוזינים?
למה הרוסים לא מרביצים לאוסטרלים?
למה רק הערבים מרביצים ליהודים?
איפה כל היפיי נפש שיקפצו היהודים התגרו בהם.... זה קורא רק בגלל השמאל שנותן להם יד חופשית לפני 20 שנה כשהשמאל נקרא באמת שמאל ולא ערבים יהודים אז הערבים לא הרשו לעצם לדבר בכלל והיו עוברים צד בכביש... היום המצב שלנו בטטה.... וזה ימשיך ככה עד שלא נתפכח... קיבלתי כבר באן על הדעות שלי אבל אני במדינה דמוקרטית ומותר לי להביע דעה! גם עם תפגע באנשים
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
לא יאמן שככה הערבים מתנהגים ועוד במדינה שלנו.
זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי.
ספוילר:
וכמובן אם החיילים היו מרימים עליהם יד כולם היו מתנפלים עליהם שהם מכים ערבים, בושה וחרפה
".It always seems Impossible until it's done"
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
תקראו את התגובות שם
ככל הערבים מגנים על התוקפים
אם זה היה הפוך הם היו יודעים טוב איך לעשות מזה סיפור גדול וזה כבר היה מגיע לתכנית מיוחדת של שעה וחצי בטלוויזיה
הערבים האלה אוהבים לטייח דברים (תרתי משמע)
אומרים שזה ערבים
קוראים לי חומוס
אני בטוח שאם החיילים הללו היו יודעים שבמקרה הזה הם היו מקבלים גב מלמעלה הם לא היו מהססים לפחות לדרוך את הנשק ולכוון על החארות האלה אם לא לירות, וזה מה שעצוב כאן!
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 26-02-2012 בשעה 03:31.
כמו שגבי אמר, שעם החיילים היו מרימים עליהם יד ישר אנחנו הרעים.
ספוילר:
זה בסוף לא על רקע לאומני, קראתי שהם תקפו את החיילים בגלל טעות בזיהוי.