נכתב במקור על ידי
firya
אתה רציני?? לפני שאתה פותח את הפה שלך, אתה יודע בכלל מה זאת "תאוריה מדעית"?
גם כח הכבידה זאת "תאוריה" נכון, ו..? מה זה אומר? אז אם אני לא יאמין בה אני אתחיל לרחף נראה לך?! לא. זאת עובדה! נו נכון,אבל אם התאוריה הזו צודקת לא אומר שכל התאוריות האחרות שקיימות צודקות....לא ככה? גם אם אתה "לא מאמין" באבולוציה, לא אומר שהיא לא נכונה.זה שאתה לא מאמין בה' לא אומר שהוא לא קיים. ולמזלך היא כן. ''למזלך''... רוצה לעמוד באידיאולוגיה שלך, אז אל תיקח אף תרופה יותר כל חייך. אם אתה חולה או צריך טיפול רפואי, אל תראה רופא בכלל כדי שלא "להאמין באבולוציה". ואז נראה בדיוק עד כמה אלוהים עומד לצידך.מה זה קשור עכשיו? כל הזמן נותנים לי את התירוץ הזה...איך התרופות קשורות להווצרות העולם ע'י עצמו ולא ע''י ה'? התרופות לא סותרות את ה'....
"כי אני יודע שהעולם נברא"
לא, אתה מנחש שהעולם נברא. כדי לדעת משהו צריך הוכחות. בלי הוכחות אתה יכול לשער, לנחש, להאמין... אבל לא לדעת.
ואחרי שהסברתי את זה, אז לשאלתך, אני יודע שהאבולוציה עובדת, מהסיבה הפשוטה ביותר, יש לזה הוכחות. איזה הוכחות? יש דברים לא הגיוניים שקרו באבולוציה ואני מחפש תשובה....יכול להיות שמיצור שחי בים ונושם בים נוצר יצור שיכול לעוף ונושם אוויר צח ושממש הוא השתנה מקצה לקצה ותאמין לי שמלמדים אותנו הרבה אבולוציה בבית ספר וזה נראה כל כך לא הגיוני....עוד משהו הצורה הזווית והמקום של מה שנקרא ''החור הגדול'' (הפתח בגולגולת שממנו נכנס חוט/עמוד השדרה למוח)השתנה מהמיקום של הולך על ארבע (מאחורי הראש) למיקום של הולך על שתיים, מתחת לראש. כל המבנה של העצם הקשה והגסה שנקראת גולגולת ממש השתנתה....יפה..
***הדברים נאמרו מציניות, במקרה של בעיה רפואית לך תראה רופא! יש בימינו עדיין אנשים שמתים ממחלות פשוטות בגלל שבחרו להתפלל שהם יעלמו. תפילה זאת לא תרופה ובמקרים כאלו, מסוכנת!
תחזור לבית ספר. אני לומד כרגע אם זה מה שהתכוונת. עצוב לי שאישרו תוכנית לימוד איזה תוכנית לימוד? שמוציאה אנשים כמוך (חסרי השכלה) לעולם.אני חסר השכלה? זה מה שיש לך להגיד? אנחנו דנים בנושא בצורה רצינית ומה שיש לך לעשות זה לנסות להעליב? השורה הזאת באמת מיותרת במיוחד אם היינו מדברים במציאות.