|
|
ההומלסים שנראים לך בני 50 לא בהכרך בני 50.. לצערינו, הם עוברים חיים קשים ולפעמים הם נראים מבוגרים בהרבה מכפי שהם..
וכן, תאמין או לא כשאתה באמת מגיע למצב הזה אתה אפילו תלך שעתיים כדי לחסוך 6.60 במקום לנסוע באוטובוס.
עזוב אני לא יהיה האחד שיטיף לכם מוסר כי אני חושב שאין לי שום זכות לעשות את זה אבל זה הסיבה שאני עזבתי את זה. בהצלחה !
אח שלי אסף ובסוף קנה מצלמה ב400 ש"ח
לא שווה את הזמן ואת העבודה הקשה , תחפש עבודה נורמלית אחרת.
אתה תיהיה בסוף כמו הומלס בעיר שלי
שעובד בכל מיני שוארמות ופיצריות ולוקח בקבוקקים עם עגלות אל תתחיל עם זה עם אתה צריך את זה למטרה חד פעמית
אני אוסף עם המשפחה שלי בקבוקים בישביל דרקונים לטיסה לחו"ל (לא שאנחנו עניים)אבל זה חיסכוני אפשר לאסוף בלי להפוך את עצמך לדפוק שמחפש בבפחים
כל פעם שאתה אוכל פיצה תששמור את הבקבוק של השתיה או בכל מקום אחר שאתה קונה פחית במכולת ועוד דימוים ותגיע לסוף חודש ותחזיר את הבקבוקים לסופר
ותקבל כסף לאט לאט תרוויח אנחנו אוספים כבר 6 חודשים ויש לנו 250 שקלים חדשים ועד החופש הגדול יש זמן יהיה לנו כסף לשלוש דרכונים לטיסה חיסכוני אתה יכול להשתמש בשיטה הפחות מוזרה .אבל אם אתה רוצה לקנות משהו יקר כמו "טוסטר של פיילוט" אני עשיתי את זה פשוט כל בקבוק שרואים בפראק שעשועים או כל מיני מקומות אוספים ככה בחודש 50 שקל כפול שנה נגיד שנה =635 ימים =אתה עושה 31.750 שקל בשנה משתלם וקל וזה כפול מיליון ממה שסיני מקבל בישביל לקטוף אורז ותוסיף את המשכורת של האתיופים בעוד 5.000 שקל בחצי שנה בוכתה כסף שווה לך את השיטה המהירה לטוסטר של פיילוט חדש חדש או שני מקבוקים של אפל וטוסטר של פיילוט שווה יותר!!!!!!!
LOL
לא עדיף לך בגיל 20, ללכת לעבוד בסופר? במכולת? בתור נציג של חברה? בקניון? בארומה? משהו נורמלי שתוכל להרוויח גם יותר.. - לימודים, צבא.
שמע גם אתה יכול ללכת להיות מלצר במסעדה יוקרתית, אחלה טיפים ואחלה משכורת. או ברמן..![]()
אתה יודע כמה זמן לוקח לעובדים זרים למלאות שקיות כאלה ?!
ספוילר: