שהטוב מבין הכובעים ינצח!!
מי יותר מזיין???????? ויותר תותח??????
סניה או יגאל שטארק? כולל תמונות!
יגאל שטארק:
(תתעלמו מהבתול הזה שמסומן בעיגול יגאל הוא המאסטר והגורו שלו..יגאל הוא הימני)
יגאל שטארק בשטח:
סניה:
\
סניה בשטח:
![]()
שהטוב מבין הכובעים ינצח!!
מי יותר מזיין???????? ויותר תותח??????
סניה או יגאל שטארק? כולל תמונות!
יגאל שטארק:
(תתעלמו מהבתול הזה שמסומן בעיגול יגאל הוא המאסטר והגורו שלו..יגאל הוא הימני)
יגאל שטארק בשטח:
סניה:
\
סניה בשטח:
![]()
|
|
מייקל לואיס התאפק כל כך כדי לא להתחיל לצחוק.
הבנאדם מגיע לו לביצים, שוקל שליש ממה שהוא, מגמגם [ראיתי את הראיון הזה], מדבר במושגים ומילים יפות, בא עם חולצת צווארון והכל הכל כדי להראות שהוא "מדריך אמנות הפיתוי".
זה עלוב, ואין לי מושג איך אנשים אשכרה שילמו לו סכומים אסטרונומיים של כסף בשביל ללמוד ממנו משהו..
אני לא יודע מי הוא ובמה הוא עוסק ומה המעגל החברתי שלו להבדיל מסניה, לסניה יש לי כבוד לפחות מהצד העסקי שהוא יודע לקדם ויודע לעסוק במה שהוא חושב שהוא יודע [לא פיקאפ], אבל יגאל הזה.... נראה כמו ילד הכאפות של השכבה גם ביסודי + חטיבה + תיכון
לא, כמו תמיד אותם דברים על "אמנות הפיתוי".
הכי מצחיק שהוא בעצם בא לשם בתור החנון הגמד, ליד דוגמן שהוא מטר 95 שלא הכיר ת'מושג פיקאפ בחיים ועדיין זיין בשנה אחת יותר ממה שהוא זיין בכל החיים, ואז החנון מתחיל לגמגם ותוך כדי אומר ש"המטרה של הקורס שלנו היא בעצם לבנות ביטחון לגברים שלא הולך או הלך להם עם נשים".
פשוט בדיחה לא מצחיקה
יגאל אתה הגורו שלי.
אתה היחיד שאין לו AA.
פאק אני חייב ללמוד לרקוד ככה כי רק ככה מביאים בנות.
חחחחחחחחחחחחחחח תסתכלו איך היד שלו דבוקה לשולחן מרוב פחד.
האמת היא שאני לא מבין בדיוק איך אתם מסיקים משהו מהתמונות האלה. אני מבין עד כמה הפורום התדרדר.. אבל גנון כזה כבר מזמן לא היה פה.
כן, יגאל יושב ליד לואיס. כנראה שהוא הגיע למשהו, בלי להיות חתיך ומפורסם כמו לואיס. זה לא הדבר שבשבילו כולם נמצאים כאן?
או שאתם מעריכים את לואיס יותר בגלל המראה והפרסום שלו, ונפלתם באמונה שעולם הפיקאפ נלחם נגדה - שלא משנה איך אתה נראה וכמה אתה מפורסם?
דרך אגב בתמונה השניה זה לא יגאל שטארק אלא אהוד קינן - צריך להיות ממש אהבל כדי לשים תמונה אחת ולכתוב שיש בה אדם אחר.
OVERPOWERED שלח לי תוידיאו אני מת לראות את זה
עריכה לא חשוב מצאתי
אחלה שפת גוף ודיבור ממש משדר בטחון עצמי גבוה!!!
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-02-2012 בשעה 15:34.
טיילר, אם היית פוגש את סניה או את יגאל ברחוב, גם היית יורד עליהם? חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח