אני מנסה לצרוב משחקים שהם בקובץ ISO אבל זה רוצה שאני אכניס דיסק ניסיתי לצרוב בנרו וגם במחשב בוינדוס 7 כאילו..
איך אני יכול שזה יצרוב לי רק על המחשב בלי שזה יבקש דיסק?
אני מנסה לצרוב משחקים שהם בקובץ ISO אבל זה רוצה שאני אכניס דיסק ניסיתי לצרוב בנרו וגם במחשב בוינדוס 7 כאילו..
איך אני יכול שזה יצרוב לי רק על המחשב בלי שזה יבקש דיסק?
|
|
אתה מנסה לצרוב לדיסק בלי דיסק?!
או שזה מבקש דיסק מסוג אחר?
בדוק איזה סוג הדיסק שהכנסת ואיזה סוג דיסק מתבקש
אם אתה רוצה להשתמש במה שיש בתוך הקובץ ISO בלי דיסק, תוכל לנסות להשתמש בתוכנה DEAMONTOOLS או לחלץ את הקבצים בעזרת WINRAR ולהריץ את קובץ ההתקנה
אני לא רוצה לצרוב לדיסק.
הורדתי מהפורום משחקים וחלק מהם הם קובץ ISO ולא הבנתי איך לצרוב בדיימון טולס תוכל להסביר לי?
אני מוריד משחקים למחשב וחלק מהם הם קובץ ISO הבנת?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
burn image to a disc
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
תוריד דיימון טולס ותפתח את הקבצים באמצעות התוכנה.
ממליץ שוב, לפני הבלאגן של התוכנה הזו, לבדוק אם ניתן להתקין ללא דיסק, לחלץ את הקבצים בעזרת WINRAR ולהריץ את קובץ ההתקנה
יש 2 אפשרויות
א. לצרוב וירטואלית עם דיימון טולס
ב. לחלץ את קובץ הISO בעזרת winrar ..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה מוכן להסביר לי מה אתה עושה בתמיכה טכנית למשחקים?
בסיסי ביותר -
יש משחקים / תוכנות שדורשות דיסק בכונן.
במצב כזה אתה צריך להפעיל את קובץ הISO באמצעות דיימון טולס, המדמה כונן אמיתי.
במשחקים / תוכנות שלא דורשים דיסק תוכל לפתוח את הקובץ באמצעות ווינראר ולחלץ את הקובץ לתיקיה רגילה.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
יש תוכנה קטנה וחמודה שלא עושה בכלל בלאגן במחשב שמאפשרת לך לדמות דיסק מקובץ תמונה (ISO במקרה שלך) שמה בישראל הוא MagicDisc
תוכל להוריד אותה מפה:
http://download.cnet.com/MagicDisc/3...-10383679.html
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אלי אני מכיר את דיימון טולס ותאמין לי אם לא היה לי ניסיון לא הייתי כרגע מנהל רק לא ידעתי איך לצרוב איתי
ואורי תודה רבהעזר לי מאוד התוכנה שלך! שוב תודה אתם יכולים לנעול
מ א ו ש ר
בכייף![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update