לפי מה שהבנתי לסניה יש חברה בשם דון ז'ואן שמלמדת אומנות פיתוי והוא עושה מזה כסף, איך יש לו אשכרה חברה שעושה כסף מלימוד פיקאפ כביכול והאקסית האחרונה שלו פשוט מכוערת ברמות?
ומי ששואל איך ראיתי את האקסית, פרסמו פה תמונה..
לפי מה שהבנתי לסניה יש חברה בשם דון ז'ואן שמלמדת אומנות פיתוי והוא עושה מזה כסף, איך יש לו אשכרה חברה שעושה כסף מלימוד פיקאפ כביכול והאקסית האחרונה שלו פשוט מכוערת ברמות?
ומי ששואל איך ראיתי את האקסית, פרסמו פה תמונה..
נערך לאחרונה על ידי amirbb; 27-02-2012 בשעה 20:59.
|
|
שמע כל התחום הזה נהיה פשוט מעורר רחמים.
הפסיקו לעודד גברים להיות גבריים, ומעודדים אותם להיות צבועים שלא מצליחים.
וזה לא רק סניה ויגאל.
נהיה?
הוא תמיד היה
התחום הזה כמו קומוניזם - הרעיון טוב, הביצוע אחד הגרועים שיצא לי לראות
וכשמישו בא עם רעיון לביצוע קצת יותר מועיל ויותר טוב שנבדק - מתחילים לבקר את זה מכל הכיוונים ומעדיפים להשאר באיזור הנוחות שלהם.
הופה מישו מתחיל לשאול שאלות...
שמישו יענה לו למה לי נמאס לנסות להסביר
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 14:32.
למי שיצא לקרוא את הספר "המשחק":
יש שם קטע שהוא מספר שהוא בא בפתיח אל מישהי והיא נפנפה אותו כי היא שמעה את זה בפעם הבאה, ואז הוא מבין שבל חור זיינו את אותו פתיח
..ככה בדיוק מרגיש התחום כיום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ברגע שיצא לי לראות תקהילה הזאת במציאות מהצד מיד התחלתי לשנוא כל דבר שקשור לזה. וכשראיתי תבנות שהם מביאים... (ראה ערך סניה, יגאל שטארק ועוד איזה מנהל אחד פה שהיה בפורום שהיה לו חברה כונפה מתה)...זה עוד נחשב אנשים שאני אמור ללמוד מהם? הפרחות מהתקווה נראות כמו פמלה אנדרסון לעומת מה שהם מביאים והם עוד מבלבלים בשכל על איך להתנהג
![]()
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 17:18.
משפט ראשון שלך שאני מתחבר אליו ב100%.
זה כל כך נכון, אולי לא הבנתי נכון את מה שעכשיו כתבת אבל אני מחשיב את זה כלראות ברחוב או בכל מקום אחר בנאדם שהוא מסוג X שמתנהג כמו Y.
מה לעשות, יש לנו כיום בחברה כבר קבוצות נפרדות. יש ערסים, פאקצות, חנונים, רגילים, סטלנים וכו' וכו'
אותי אישית זה מחרפן לראות חנון שמנסה להראות כאילו ביטחון ואגו מזויפים, זה פשוט גורם לי בהתחלה לצחוק וזלזול ואחר כך שאני רואה את זה מתפשט זה סתם מעצבן..
חופשי...(וזה אגב למה אני יורד על כל מי שאני יורד עליהם, אתה רואה יצורים כאלה במציאות ואתה תוהה איך לעזאזל מישי אפילו הכי כונפה בעולם יכולה להמשך לדבר הזה. חוסר בטחון וטיפוח עצמי זאת מילה עדינה לעומת מה שהם אבל מה לדבר הם יודעים..)
כאילו כל שניה זזים משחקים אותה שהם עוד שניה "הולכים" אבל דוגרי הם מתים להשאר (שזה אגב מאפיין בולט לאיזה גורו אחד שכולם מעריצים פה), שפת גוף חסרת בטחון, הליכה של קוקסינל מה לא?! גם שמישי מתה להזדיין איתם (ושוב אלוהים יודע מה הן מוצאות בהם לפעמים אני משער שככה אלוהים מרחם עליהם וזורק להם עצמות) הם משחקים אותה דון ג'ואן ועושים להן "רחוק" ואז תוהים למה הם לא מזיינים..
והכי מצחיק שהם משחקים אותה איזה פרס אבל דוגרי הם סתם מעפנים שלא שונים בכלום מהשמוק הממוצע שהולך ברחוב (ולעיתים אפילו גרועים יותר בהרבה)
אנשים צריכים להיות עצמם ולא לנסות ביום אחד~חודשיים להפוך מהאפס שהם היו לאחד שמתנהג כאילו הוא מינימום מחזיק את חיי הלילה באיביזה
MY RANT HERE IS OVER.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 18:16.
מה שכן המשפט האחרון שלך לא בטוח נכון, חבר שלי שהיה אחד הילדים הכי יבשים וכאלה שאף בת לא יודעת איך קוראים להם, עשה ב2-3 חודשים מהפך ענק ועד עכשיו זה קיים ואני חושב שזה הפך כבר לאופי.
הבאתי אותו לכמה יציאות, בהתחלה כמובן הוא תירץ שאין לו כח והוא לא מכיר אף אחד ובסוף הוא השתכנע ובא פעם אחר פעם והיום הוא כבר מסתדר לבד חחח..
![]()
מסכים על טיילר, צריך להיות עצמך. אני עובד ככה.
נערך לאחרונה על ידי Idan64; 28-02-2012 בשעה 18:32.
חחחחחחחח טיילר הפתעת אותי לטובה עם האשכול הזה, אתה תחת החסות שלי ואין סיכוי שאתה חוטף באן או משהו כל עוד אתה ממשיך עם האשכולות האלה
אגב, מה שאמרתם לגבי מייקל ממש לא נכון -
כשיגאל דיבר על הטכניקות לאיך להתחיל עם נשים, ניתן לראות שמייקל מסכים איתו בכל מילה.
לרגע נראה שמייקל מרגיש מאוים (שימו לב לשילוב הידיים הפיתאומי - מעבר למצב מגננה), אך כמה שניות אחר כך הוא מבין עם מי יש לו באמת עסק והוא חוזר לישיבה הנינוחה שלו.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
גבר אני לא בא מתוך זלזול אבל לא צריך כל דבר לשחק אותה פסיכולוג.
אז הוא שילב ידיים, נכון בהרבה מקרים זה סימן לסגירות, בושה, הגנה, לחץ וכו' וכו'.
אבל בהרבה מקרים אחרים זאת סתם צורת ישיבה נוחה שמתאימה באותו הרגע, אף פעם לא קרה לך ששילבת ידיים סתם ככה בזמן ששמעת שיר או משהו?
מייקל באמת מהנהן בראש ואני לא יודע אם זה להסכמה או סתם כדי לא להראות מתנשא, אבל השילוב ידיים לא בהכרח מראה על זה שהוא מרגיש מאוים.
אני מוצא את עצמי משלב ידיים מלא פעמים בחיים שלי
זה אומר שהעצים מאיימים עלי? או שזה האוויר?
שלא נדבר על העובדה שאני גם מהנהן עם הראש לאנשים שאין לי כוח לשמוע את הזיוני שכל שלהם ועמוק בפנים אני לא שם עליהם ואני עושה את זה כדי שהם יפסיקו לחפור (רק היום עשיתי את זה ל10 אנשים)
חלאס לא לכל דבר יש פאקינג הסבר. אנלא מבין איך אחד שנראה כמו אחד שעובר אודישן ביפה והחנון יכול לאיים עליך בכלל מה הוא הבן של אלפרון? (ועוד על אחד כמו מייקל שאמור לשים זין על כל אחד עם המעמד שלו)
ותודה על החסות, אשמח להמשיך אם תתנו לי מוזה לרעיונות מצחיקים.