קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

למה המון -כסף- לא יגרום לך להצליח עם נשים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ברירת מחדל למה המון -כסף- לא יגרום לך להצליח עם נשים? + שאלה ממני למחשבה.

שלום לכולם ושבוע טוב,
    הייתי חייב להביא לפה את המאמר הזה, שיהיה שבוע טוב.

למה המון כסף לא יגרום לך להצליח עם נשים?

הרבה גברים מאמינים שכסף יעזור להם להשיג נשים. נניח אתה כבר טוב עם בנות.
    האם כסף יעזור לך? לא, כסף הוא קריטי לבערך 10 אחוז מהבחורות.
    יש בחורות מאוד מסוימות שחשוב להן הכסף אצל הגבר. דוגמא: אתם מכירים את הסוסים הגדולים שמתאמנים בחדר כושר כל היום ועובדים כמאבטחים?

רוב הבנות יגעלו מזה, אבל יש 5 אחוז של בנות שזה מדליק אותן. בדיוק אותו דבר עם כסף - יש אחוז מסוים של נשים ש גבר עם כסף מדליק אותן. יש תיאוריה שלמה שמסבירה למה כסף יכול לפגוע בסיכויי ההצלחה שלכם עם נשים: LOVER VERSUS PROVIDER (מאהב מול מספק צרכים) ? התיאוריה הזו לקוחה מתחום הפסיכולוגיה האבולוציונית. יש על זה ספר שלם, אבל בקצרה היא אומרת שבחורה מחלקת כל גבר שהיא פוגשת לאחד מ-2 קטגוריות:

א) אחד שמספק עבורה את כל הצרכים: הגנה, ביטחון, פרנסה, אוכל, הגנה לילדים וכו' (PROVIDER).
    ב) גבר שהיא רואה אותו בתור אובייקט מיני שיספק אותה מינית (LOVER).

אם גבר משתמש בכסף בשביל למשוך נשים, הוא הולך להיכנס מראש למסגרת הPROVIDER.
    הבעיה היא שאם בחורה שמה אותך בקטגוריה הזו היא לא תשכב איתך במשך הרבה מאוד זמן אלא רק אחרי שתהיה בטוחה שאתה תהיה נאמן אך ורק לה.
    עכשיו נשאלת השאלה הפשוטה - מה יותר קל? להפוך מPROVIDER לLOVER או מLOVER לPROVIDER ? במילים אחרות, מה יותר פשוט ? לגרום לבחורה שתופסת אותך בתור סקס לתפוס אותך בתור מי שידאג לה ולצאצאים שלה או לגרום לגבר שהבחורה תופסת אותו בתור אחד שידאג לה ולצאצאים שלה להפוך לבחור שהיא רוצה ממנו רק סקס?
    מרגע ששכבתם, אם אתה רוצה להיכנס עם בחורה לקשר, אתה פשוט דואג לה - לא מהבחינה של להזרים לה כספים.

אני לא טוען שיש משהו רע בלהרוויח כסף - כסף עוזר לך לחיות את סגנון החיים שאתה רוצה.
    אם אתה כרגע תפרן, זאת לא סיבה לא להכיר בחורות. הרבה גברים שאני מכיר אומרים שבגלל שהם לא מסודרים כלכלית "אין להם מה להציע לבחורות". זה נכון אם אתה מחפש מישהי שתתפוס אותך בתור PROVIDER אבל אם אתה רוצה לשכב עם נשים זה בדיוק ההפך - אם אתה מרושש הדבר היחיד שנשאר לך זה להכיר בחורות ולשכב איתן.

למה רוב הגברים חושבים שצריך כסף בשביל להצליח עם נשים?
    כשהם רואים גבר עם כסף הם מיד חושבים שהוא מוצלח עם נשים כי יש לו כסף. ואז הם יחשבו שלהרוויח עוד כסף יעזור להם. סיפור קלאסי שאני זוכר הוא על בחור עשיר שמכיר בחורה במועדון ומביא אותה הביתה ואז כשהבחורה רואה שיש להם בית גדול היא רוצה לצאת איתו לדייט.

נניח במועדונים הגדולים בניו יורק יש את השולחנות עם כל המשקאות והגברים העשירים שמוקפים נשים.
    גבר רואה את אותם התופעות בהם גבר עשיר מפזר כסף על בחורות וחושב לעצמו שאין לו כסף לבזבז סכומים כאלה על שולחן. תבינו, הגברים האלה לא שוכבים עם הבנות.

גם אני חשבתי פעם "זה מדהים, צריך כסף ואז יהיה בחורות". בסופו של יום מה שיגרום לבחורה להמשך אליך זה לא הכסף שלך אלא תכונות האופי שלך כגבר. מה שגורם לה להרגיש "אני רוצה אותו היום", אלה התכונות שמראות עוצמה גברית ? החלטיות, תושייה, אסרטיביות, כנות, אותנטיות. ואיך בחורה יודעת שיש לכם את התכונות האלה? באמצעות דפוסי ההתנהגות שלכם (ראו מאמר בגוגל "משיכה ותקשורת בלתי מילולית"\ או בקיצור ממני - שפת גוף, טון דיבור, סגנון לבוש וכו'...).

לכל מי שמשתמש בתירוץ של "אין לי מספיק כסף, אני לא מספיק עשיר" שיעזוב את התירוץ הזה וילמד היום כיצד להצליח עם נשים.
    אחד האנשים שהכרתי האמין שכסף זה חשוב בשביל ליצור משיכה , לכן בעבר הוא לקח הלוואה וקנה מכונית פאר בשביל להשיג בחורות.
    אותו אדם אחרי שהוא למד מה באמת גורם לנשים להמשך לגבר הגיע להצלחות מדהימות ואמר לי באופן אישי שאם הוא היה לומד את זה לפני הוא היה יכול לחסוך המון כסף.
    הוא היה רגיל לקחת בנות למסעדות יוקרה ולהשקיע בהן המון כסף.

קרדיטים:
    1. לסטס סגין מאתר אחר שאני לא יפרסם כאן את שמו.
    2. גם לי .

נערך לאחרונה על ידי דודפור; 02-09-2012 בשעה 11:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

כסף= בטחון כלכלי= DHV

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אפילו לא הולך לקרוא תשטויות האלה

כסף זה רק כלי לא יותר מזה יש הבדל בין מעפן שקונה לכונפה שלו מתנות לבין אוליגרך שהופך כל אחת לשפחה שלו ולא מתרגש מזה כי לכל אחד יש מחיר בסופו של יום
    כסף ועוד איך יגרום לך להצליח ולא רק עם נשים כל עוד אתה גבר ולא חנון חסר בטחון

מה שכן להתחתן ולהקים משפחה בלי כסף זה פיגור וצריך לסרס את כל העניים שמביאים 10000 ילדים ונמצאים במינוס של מאה אלף שקל בבנק
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 04:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אפילו לא הולך לקרוא תשטויות האלה

כסף זה רק כלי לא יותר מזה יש הבדל בין מעפן שקונה לכונפה שלו מתנות לבין אוליגרך שהופך כל אחת לשפחה שלו ולא מתרגש מזה כי לכל אחד יש מחיר בסופו של יום
    כסף ועוד איך יגרום לך להצליח ולא רק עם נשים כל עוד אתה גבר ולא חנון חסר בטחון

מה שכן להתחתן ולהקים משפחה בלי כסף זה פיגור וצריך לסרס את כל העניים שמביאים 10000 ילדים ונמצאים במינוס של מאה אלף שקל בבנק

למה ניראלך שזה באמת יכול לעזור לך? אולי זה יכול לעזור לך בזה שתביא אייזו מישהו שהיא תמצוץ ת'אשראי שלך ובסוף תעיף אותך !!!

נ.ב = שים לב שהבאתי את המדריך הזה, לא כתבתי אותו.

ובקשר למה שכתבת בקשר למשפחה וואלה אתה צודק :-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

תלוי כמה כסף.

מליונר זה כבר לא כזה מגניב היום, סתם דוגמה.

מליארדר הרבה יותר טוב.
    והם משיגים בנות בקלות.

למרות שזה ברור ,כסף - יתרון.
    זה מקביל ליופי, זה יתרון, אבל זה לא משיג לך בנות אוטומטית.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כסף=כוח=מעמד=גישה לאנשים הכי שווים אוטומטית.

פעם ראיתם אוליגרך רוסי או איזה מאפיונר עם כונפות??? גמאני לא!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כסף=כוח=מעמד=גישה לאנשים הכי שווים אוטומטית.

פעם ראיתם אוליגרך רוסי או איזה מאפיונר עם כונפות??? גמאני לא!!!
    אחי לא בדיוק כולם שווים יש הרבה בני זונות בעולם החדש ואני בטוח שזה לא חדש לך
    ושמת לב שהן אוהבות את הכסף שלו ולא אותו?
    חוץ מהמעמד שלו?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    אחי לא בדיוק כולם שווים יש הרבה בני זונות בעולם החדש ואני בטוח שזה לא חדש לך
    ושמת לב שהן אוהבות את הכסף שלו ולא אותו?
    חוץ מהמעמד שלו?
    כשאני הולך למסעדה יוקרתית ומזמין את המנה שאני הכי אוהב, אני מסתכל בצלחת ורואה אוכל עסיסי שאני מת לנגוס בו - לא באמת אכפת לי אם האוכל אוהב אותי או לא - אני פשוט מוריד בו ביס ונהנה מכל רגע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

כשאני הולך למסעדה יוקרתית ומזמין את המנה שאני הכי אוהב, אני מסתכל בצלחת ורואה אוכל עסיסי שאני מת לנגוס בו - לא באמת אכפת לי אם האוכל אוהב אותי או לא - אני פשוט מוריד בו ביס ונהנה מכל רגע.
    אז אתה משווה יחסים בין בני אדם, ליחסים בין בן אדם למזון?

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אז אתה משווה יחסים בין בני אדם, ליחסים בין בן אדם למזון?
    הנשים כאן בשביל לקשט אותנו לא פחות ולא יותר. בעיקר שמדובר באנשים בעלי מעמד שלא יכולים להרשות לעצמם דברים של אנשים רגילים (ראה ערך אהבה)

שוב זה לא ככה אצל מי שמסתפק בחיים הנורמטיביים של עבודה אישה 2 ילדים וכלב...אבל יש אנשים שמחפשים מעבר ומאמינים שהם יותר מכל זה, כאלה שקמים ועושים משהו עם החיים שלהם ללא פחד ליפול
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-03-2012 בשעה 21:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

הנשים כאן בשביל לקשט אותנו לא פחות ולא יותר. בעיקר שמדובר באנשים בעלי מעמד שלא יכולים להרשות לעצמם דברים של אנשים רגילים (ראה ערך אהבה)

שוב זה לא ככה אצל מי שמסתפק בחיים הנורמטיביים של עבודה אישה 2 ילדים וכלב...אבל יש אנשים שמחפשים מעבר ומאמינים שהם יותר מכל זה, כאלה שקמים ועושים משהו עם החיים שלהם ללא פחד ליפול
    אני לא מסכים עם הטענה של הפסקה הראשונה מכיוון שבני האדם נועדו לקשט האחד את השני, בני אדם מתחברים אחד לשני בשביל
    אינטרסים, לא יותר מזה,
    איזה אינטרסים?
    - אינטרס להקים משפחה
    - אינטרס לעשות סקס
    -אינטרס לשיתוף פעולה בגידול ילדים
    - אינטרס להמשכת השושלת.

אתה קישוט בדיוק כמו שאישה היא קישוט, חברים שלך מקשטים אותך בדיוק כמו שאתה מקשט אותם.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני לא מסכים עם הטענה של הפסקה הראשונה מכיוון שבני האדם נועדו לקשט האחד את השני, בני אדם מתחברים אחד לשני בשביל
    אינטרסים, לא יותר מזה,
    איזה אינטרסים?
    - אינטרס להקים משפחה
    - אינטרס לעשות סקס
    - אינטרס להמשכת השושלת.

אתה קישוט בדיוק כמו שאישה היא קישוט, חברים שלך מקשטים אותך בדיוק כמו שאתה מקשט אותם.
    לא סותר בכלום את מה שאמרתי. א-י-נ-ט-ר-ס. זה מילה שמסמלת את המגרש של הגדולים. שומדבר לא אישי, הכל זה עסקים לא פחות ולא יותר.

אבל בחיים, חייבים לבחור בין 2 דברים - או השילוש הקדוש (כסף כבוד וכוח) או אהבה וכל מיני שטויות נוסח קומדיה רומנטית שאותם מכנים "הדבר האמיתי" משום מה (אם זה כל כך אמיתי למה 70% מהזוגות מתגרשים?).
    וכשאני מדבר על השילוש הקדוש אני מדבר על משהו רציני ולא משחקים של חרא. (ראה ערך משפחות פשע, אוליגרכים וטייקונים. אנשים שבאמת מחזיקים משהו בעולם הזה). מה שנחשב אצל אנשים רגילים בתור "שלב הכרחי בחיים" אצלם נחשב חולשה. הם קיבלו חינוך שונה לגמרי. אהבה זאת חולשה, תלות בחברים זאת חולשה. אין אהבה וחברים במגרש של הגדולים, מי שמחפש את זה שילך ויחיה חיים ממוצעים של אישה ילדים ומשכנתא ל40 שנה.

אי אפשר לקבל את שניהם, חייבים להקריב משהו. ומי שטוען אחרת תמים ואני מקנא בתמימות שלו.
    ככה שכשיש לך משהו בידיים, הדבר האחרון שמעניין אותך זה אם אוהבים אותך בגלל "מי שאתה" עלק או בגלל השילוש הקדוש.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-03-2012 בשעה 23:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אינטרסים, לא יותר מזה,
    איזה אינטרסים?
    - אינטרס להקים משפחה
    - אינטרס לעשות סקס
    - אינטרס להמשכת השושלת.

צצצצצצוווווווווווודדדדדדדדקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!~~!!!!!!!!!!

לא סותר בכלום את מה שאמרתי. א-י-נ-ט-ר-ס. זה מילה שמסמלת את המגרש של הגדולים. שומדבר לא אישי, הכל זה עסקים לא פחות ולא יותר.

אבל בחיים, חייבים לבחור בין 2 דברים - או השילוש הקדוש (כסף כבוד וכוח) או אהבה וכל מיני שטויות נוסח קומדיה רומנטית שאותם מכנים "הדבר האמיתי" משום מה (אם זה כל כך אמיתי למה 70% מהזוגות מתגרשים?).
    וכשאני מדבר על השילוש הקדוש אני מדבר על משהו רציני ולא משחקים של חרא. (ראה ערך משפחות פשע, אוליגרכים וטייקונים. אנשים שבאמת מחזיקים משהו בעולם הזה). מה שנחשב אצל אנשים רגילים בתור "שלב הכרחי בחיים" אצלם נחשב חולשה. הם קיבלו חינוך שונה לגמרי. אהבה זאת חולשה, תלות בחברים זאת חולשה. אין אהבה וחברים במגרש של הגדולים, מי שמחפש את זה שילך ויחיה חיים ממוצעים של אישה ילדים ומשכנתא ל40 שנה.

אי אפשר לקבל את שניהם, חייבים להקריב משהו. ומי שטוען אחרת תמים ואני מקנא בתמימות שלו.
    ככה שכשיש לך משהו בידיים, הדבר האחרון שמעניין אותך זה אם אוהבים אותך בגלל "מי שאתה" עלק או בגלל השילוש הקדוש.
    בקשר למה שאמרת ש70% שזה בעיקר בשנים האחרונות מהזוגות מתגרשים כי כל אחד\אחת חושבים תעצמם ברגע שהם מתחתנים האגו עולה להם לראש ואז אם קורה ריב אפילו הכי קטן שיש אז הם ישר חושבים ש"כניראה לא היינו אמורים להיתחתן" [אפילו עם הם היו ביחד לפני החתונה שנה שנתיים+ כן?] ואז מתגרשים,
    כל אחד מהם חושב "שתגיד תודה שהתחתנתי איתה" או ההיפך אף אחד כבר לא מתייחס אחד לשני בקושי מתחשבים בשניהם ואז שמביאים ילדים בסוף אלו הם שנפגעים, ההורים מתגרשים וחושבים שאפשר "להתגרש" כאילו לא קרה כלום ואישה על הדרך תוציא מהגבר את המזונות ועוד זה לא מספיק לה היא תוציא ממנו את כל הרכוש + הילדים ואז כאילו אפשר "לפתוח דף חדש" עם בן\ת זוג אחר חחחחח עלאק אייזה טמבלים,
    שים לב שהגירושים האלו רק אצל הח-י-ל-ו-נ-י-ם, אצל הדתיים פחות מ1% מתגרשים !!!

שתיהיה לכולם שבת שלום ומבורכת !
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 02-03-2012 בשעה 13:29.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה אכפת לי מהדוסים הפינגווינים האלה כל אחד שם מזיין תילדים של הסבתא שלו הולך שם גילוי עריות אחושילינג לא מתפלא שהם יוצאים טמבלים שיורקים על ילדות ברחוב ומטרידים מינית נשים בת''א יותר מהתלמידים של מאפי מסריחים לא מתקלחים...בריח אין הבדל בין נרקומן או אלכוהוליסט לדוס (שזה שיא בפני עצמו)
    חוצמזה היה לי תקופה שהייתי צריך להיות מעורבב עם נערות ליווי וכל העולם הזה של הליווי ורוב מוחץ של הלקוחות היו דוסים (בעיקר בדרום ת''א וליד המלונות בת''א). מה תגיד על זה?

חתונה זה זבל שלא יותר מקישוט למעמד בעולם שבו בחרתי ללכת. ואהבה זו סתם חולשה שיום אחד תפיל אותך (ראה ערך מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך).

למה מי מת שאני אתן לאיזו זונה שקל ממה שעשיתי? מי היא בכלל? סתם עוד אחת שאני מציג בתור "האישה הכוסית".
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 02-03-2012 בשעה 15:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

+1 באמת שאתה צודק בקטע הזה, עבריין הוא נטול רגשות לחלוטין!,
    חברה תתעוררו לעבריין אין רגשות, אם החבר הכי טוב שלו יעשה לו קטע יום אחרי החבר הזה יטופל.
    מה אכפת לי מהדוסים הפינגווינים האלה כל אחד שם מזיין תילדים של הסבתא שלו הולך שם גילוי עריות אחושילינג לא מתפלא שהם יוצאים טמבלים שיורקים על ילדות ברחוב ומטרידים מינית נשים בת''א יותר מהתלמידים של מאפי מסריחים לא מתקלחים...בריח אין הבדל בין נרקומן או אלכוהוליסט לדוס (שזה שיא בפני עצמו)
    חוצמזה היה לי תקופה שהייתי צריך להיות מעורבב עם נערות ליווי וכל העולם הזה של הליווי ורוב מוחץ של הלקוחות היו דוסים (בעיקר בדרום ת''א וליד המלונות בת''א). מה תגיד על זה?

חתונה זה זבל שלא יותר מקישוט למעמד בעולם שבו בחרתי ללכת. ואהבה זו סתם חולשה שיום אחד תפיל אותך (ראה ערך מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך).

למה מי מת שאני אתן לאיזו זונה שקל ממה שעשיתי? מי היא בכלל? סתם עוד אחת שאני מציג בתור "האישה הכוסית".
    אחי זה שאתה מדבר ככה על דוסים, ונמאס לי כבר לשמוע את זה זה לא יפה.
    מה אתה לא מבין? אתה שונא דוסים כי התקשורת "הנחמדה" רוצה להעיף אותה מהמדינה ובגלל זה הם מוציאים שם יותר מידי רע לדוסים ונמאס לי לשמוע את זה אני כבר מתחרפן שאני רואה עליהם כתבות בעיתונים על כל פיפס קטן

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,459 | הודעות: 8,173,046 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect