נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-03-2012 בשעה 18:02.
One Shot - One Kill
|
|
אני חושב שאתה מגזים כאן ..תמיד הייתה כאן קבוצה ערבית ,שגם בה אתה צריך להתחשב וזה לא יאכל אותך אם תוסיף סך הכל שורה להמנון או תשנה
אותו במגוון אחר ,אני יודע שעכשיו תרשום לי תגובה דומה לזאת כגון "אתה לא קשור לכאן ,נלחמו על האדמה הזו" וכד' וכד' ,אבל תקח בחשבון שלא רק יהודים
חיים כאן ,ואתה לא יכול להתעלם מהאוכלוסייה הערבית שחייה בארץ.
צריך לעשות דבר או שניים שיתקנו וכמובן שרק יוסיפו לדמוקרטיה הישראלית.
כתוב גם שיש שוויון בין כל האזרחים בלי קשר לדתם, לאומם, מינם, ועוד. אז אל תזיינו לי ת'שכל עם מגילת העצמאות.
אתם עברתם שטיפת מוח מההורים הימניים שלכם ואתם לא מבינים שהמדינה הזאת שלהם בדיוק כמו שהיא שלנו. לפני שקמה פה מדינה יהודית היו פה הרבה מאוד ערבים, והם היו אמורים לקבל חצי מארץ ישראל. אבל מה, בגלל טיפשותם הם לא הסכימו להתפשר ולקבל חלק גדול מהארץ וקיבלו בסוף כלום. הממשלה הזאת לא רוצה שלום ואף ממשלה שכהנה פה אי פעם לא רצתה שלום. נראה לכם באמת שאין שלום בגלל הערבים? אם זה מה שאתם חושבים, מצטער לבשר לכם אבל אתם פשוט טיפשים.
אני מת לראות אותך כשיהודי יפגע (חס וחלילה!!!) במשפחה שלך אחר כך תדבראני מת לראות אותך כשערבי יפגע במשפחה (חס וחלילה!!) שלך אחר כך תתדבר
150 מדינות זה לא מספיק??מה אתה כולכך מבין אותם שהם זורקים טילים ?
ואני מבין את קצב שהוא אנס היה מיוחם מסכן.
אנחנו רוצים שלום זה הם שלא רוצים תקרא עיתונים ותרחיב את הידע שלך אולי תבין שכבר 40 שנה מנסים לעשות שלום אבל הם כמו ילדים קטנים רוצים עוד ועוד לך אתה תביא להם מקום לעוד 10000000000000 ערבים על מדינה שהיא כמו שכונה בניו-יורק
היהודים הכלבים האלה, כל מה שהם רוצים זה רק עוד ועוד שטח! הם סתם יורים לנו על בתי ספר ומסגדים, אונסים את בנותינו, בוזזים את רכושינו, וגונבים את שטחינו!
זה פחות או יותר מה שאתה כתבת רק הפוך. עברת שטיפת מוח בדיוק כמוהם.
*ד"א, אני נגד שינוי ההמנון.
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 01-03-2012 בשעה 18:26.
תקרא עובדות, ברק בעצמו הציע להם 95% מיהודה ושומרון + 5% פיצוי.
אם זאת לא הצעה הוגנת, מה כן?
הם רצו את עזה? קיבלו, אנחנו עקרנו אנשים שעכשיו חיים במבנים שהיו אמורים להיות זמניים.
אז אל תגיד שלא מוכנים לעשות הקרבה. המדינה הזאת שלהם כמו שהיא שלנו, זה נכון.
אבל, אדם אשר רוצה בסופה של המדינה הזאת ובהשמדת העם היהודי, מבחינתי? אין לשמוע את קולו, פשוט מאוד.
בברכה,
חגי.
אני אמרתי שאני בעד השמדת העם היהודי?
בסך הכל אמרתי שרוב מי שהגיב פה הוא שטוף מוח בלי שמץ של מידע אקטואלי בנושא שמעלה טיעונים מפגרים שגורמים לעולם (ולערבים) לשנוא אותנו עוד יותר.
ההמנון לא צריך להשתנות מהסיבה הפשוטה שההמנון מתייחס לעם היהודי ולא לכל אזרחי ישראל. הם לא צריכים לשיר אותו אם הם לא יהודים, אבל גם לא צריך לשנות אותו. לא בגלל שהארבים בניייייייזונות נאצייייייםםםםםםםםם כושלאמאאאאשלהם נרעה מה עתא טגיד שאם ארביצו לך!
אתה רציני??
איזה יהודי יאנוס הערביה ?
איזה יהודי ירצח ערבי?
איזה יהודי יגנוב מערבי?
תעשה השוואה בנינו ותראה איזה חיות הם ואיזה בני אדם אנחנו
למען השם הם רוצחים ילדים בסוריה הםדוקרים חיילים הם מתאבדים לנו באמצע היום והורגים 200 אנשים
שוטחים ?אתה רוצה שיחסלו אותנו הבנו להם את עזה זה מקום דיי גדול מה הם עוד רוצים ????
תגובה כזו מטומטמת !!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 01-03-2012 בשעה 18:34.
ישראל לא רוצה שלום?
פפפ
נראה לי כאילו אתה קצת לא מבין בנושא,
החזרנו שטחים למצרים, שטחים שגודלם היה כפול ממדינת ישראל בעלי משאבים שהיו עושים את ישראל עשירה.
החזרנו להם את עזה,
הוצאנו אנשים מהתנחלויות, אנחנו מספקים לעזה מיים,
אוכל, גז, דלק ומה לא.
מה עוד צריך? מה?
וואו.
אם אתה לא קיצוני, אז יש לזה מילה אחרת,
אבל אני לא אעליב אותך.
הוא אזרח ויש לו זכות להתבטא,
מדינה דמוקרטית ת'יודע - לא אוהב? סע מפה.
One Shot - One Kill
לשנות את ההמנון כן , אבל לא בשביל הערבים , עם הם חושבים שהם רוצים המנון אז שימציאו המנון מיוחד , למרות שהם אזרחי
מדינת ישראל והכל , אבל לא רק הם אזרחים , הם המיעוט הלא קטן , אך מיעוט . ולמיעוט עדיין יש את זכות הבחירה שלו אבל ,
מאז ומעולם מדינת ישראל , אז אפשר לפרש את המילה כ-את הערבים אפשר לשלוח ישר-אל מדינתם . הערבים טוענים שמדינת
ישראל גם שלהם , אך למה הם באים בטענות עם באו והתחשבו בהם ונתנו להם אזרחות , למרות שהם לא יהודים וכמעט לא תורמים למדינה.
ההמנון הוא משהו שמיחד את הלאום היהודי , אני לא ראיתי אדם ערבי יהודי , כי אין דבר כזה , וגם לא יהיה. אז לדעתי עם ערבים רוצים לשנות
את ההמנון הם יכולים לשנות אבל רק לערבים כי ההמנון שייך ליהודים .