אני בעד ,כי גם לערבים יש זכות לאהוב את המדינה וההמנון שלה!
בעקבות מקרה השופט כן?
אשמח אם תביעו את דעתכם הצנועה כפערות.
אני בעד ,כי גם לערבים יש זכות לאהוב את המדינה וההמנון שלה!
בעקבות מקרה השופט כן?
אשמח אם תביעו את דעתכם הצנועה כפערות.
|
|
דיי להיות מפגרים, אתם מבינים שעם הגישה הזו לא יקרה כלום, הם חיים כאן. אנחנו צריכים להשלים עם העובדה הזו, מה לעשות.
אם נמשיך להיות עם הדעה הגזענית והימנית הזו לא יקרה כלום.
וואלה מה לעשות אני מבין תערבים ואני מבין את הסבל שלהם, אני מבין למה הם שולחים טילים ולמה הם פוגעים אבל אני לא מצדיק אותם.
אין להם לאן ללכת וואלה, 150 מדינות ערביות סבבה, אבל אלו לא אותם ערבים, ערבים שונים.
תתחילו להבין שלא משנה מה הם לא יעזבו, הדרך היחידה להגיע לשלום ויהיה טוב לשני הצדדים היא לתת להם לחיות כמונו, מעורבבים.
בקשר לענון אני נגד, זה שהם חיים כאן כ"מדינה" לא אומר כלום.
חוץ מיזה שמה לעשות הם לא יודעים לחיות כ"מדינה" מי שממן אותם זה אנחנו, אם הם רוצים מדינה שיתחילו להראות רצון, אפילו לנקות, הם לא מנקים, חושבים רק איך לפגוע בנו.
ורק שתדעו ש80% מהבים בעזה משתפים פעולה עם השבכ ועם צהל, וזו עובדה.
זה שהם הולכים כמו עדר כבשים אחרי המנהיגים שלהם לא אומר כלום.
אם יקום מנהיג שירצה שלום, אז יהיה שלום.
יאללה אין מספיק דברים בחיים לדאוג להם עכשיו גם צריך לשנות המנון?
ולא, לא צריך לשנות לדעתי.
".It always seems Impossible until it's done"
מדינה יהודית דמוקרטית.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אני מת לראות אותך כשערבי יפגע במשפחה (חס וחלילה!!) שלך אחר כך תתדבר
150 מדינות זה לא מספיק??מה אתה כולכך מבין אותם שהם זורקים טילים ?
ואני מבין את קצב שהוא אנס היה מיוחם מסכן.
אנחנו רוצים שלום זה הם שלא רוצים תקרא עיתונים ותרחיב את הידע שלך אולי תבין שכבר 40 שנה מנסים לעשות שלום אבל הם כמו ילדים קטנים רוצים עוד ועוד לך אתה תביא להם מקום לעוד 10000000000000 ערבים על מדינה שהיא כמו שכונה בניו-יורק
מדינה של יהודים, לא של ערבים..
ד"א.. הטיעון של המדינות האחרות שלהם לא עובד בגלל שכל מדינה ערבית יש סוג שונה לאיסלם, שפה שונה, דברים כאלו, לא יקבל אותם בדיוק כמו שאנחנו לא מקבלים אותם.. אבל אני עדיין רוצה שיעופו לקיבינימט, לפחות אלו שרוצים להרוג אותנו כי יש הרבה שרוצים לחיות בשלום וברוגע איתנו.
אבל בכל מקרה, בקשר להמנון, לא זכור לי שזאת מדינה יהודית/איסלמית דמוקרטית וחופשייה.. מדינה יהודית..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
נגד חחחחחחחחחחחחח
במגילת העצמאות רשום כי זוהי מדינה יהודית, לכן בדגל שלנו יש סממן יהודי, כך גם בסמל ובהמנון.
אם נתחיל עם ההמנון, נאבד את כל הזהות של המדינה שלנו
בברכה,
חגי.