|
|
איך זה קשור לתורת הקוונטים? אני שואל בתור מישהו עם בסיס קודם בפיזיקה. ממה שאני יודע קוונטים אומר יחידות בדידות, כמויות אנרגיה מסוימות, וזה הגיע מתוך כמות האנרגיה הבדידות שהאור מוסר, או מקבל, לדוגמא בספקטרום פליטה או בליעה של גז.
ואז משם הגיע הרעיון של פוטונים וכל זה, ונתנו לכל התורה הזאת את השם תורת הקוונטים. איפה פה יש יקומים מקבילים?
נערך לאחרונה על ידי theidan; 01-03-2012 בשעה 23:37.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ישמור על מאזן אימה שאף אחד לא ייעז לתקוף
נערך לאחרונה על ידי theidan; 02-03-2012 בשעה 09:15.
אלברט איינשטיין
זה גם יהיה מסוכן.
תחשוב שמישהו טמבל או שיכור ינסה לחזור אחורה לפני שההורים שלו ילדו אותו..?
הוא לא יתקיים, וזה יהרוג אותו וייצור בלאגן בעולם.
עוד עובדה:
אם אנשים יסעו קדימה, ויראו שהעתיד שלהם לא כזה מוצלח..
הם ימצאו את הדרכים לשנות את זה.
עוד עובדה ():
אנשים ייסעו קדימה ויראו מתי הם ימותו..
ואז באותו היום הם ילמדו תורה ויתפללו כך שלא יוכלו למותו.
ואז בעצם הכול ישתבש..
בקיצור:
גם אנשטיין לא יצליח לעשת את זה כי ה' ימנע את זה מכל אחד עקב הסיבה האחרונה שהסברתי.. (^)
נערך לאחרונה על ידי -Dp-; 02-03-2012 בשעה 10:13.
פרשתי
אתחבר מדי פעם..
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
כיום אפשר באופן תאורטי ללכת קדימה בזמן, (וזה באופן יחסי) אבל אי אפשר לחזור אחורה בזמן.
תקרא על פרדוקס התאומים
אלברט איינשטיין
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update