תשבע שחשבת על זה רק עכשיו -.-
תשבע שחשבת על זה רק עכשיו -.-
|
|
חחח נשבע שרק באטרף יכול להיות דיון כזה
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
למעשה אני מכיר את הפרדוקס הזה עוד מלפני שכתבת אותו, הכרתי אותו כפרדוקס הסבא ואתה קראת לו פרדוקס המת, זה כל מה שחידשת לי.
אם יש אין סוף יקומים מקבילים, האבא שלי קיים באין סוף יקומים. כשאני אחזור אחורה בזמן ואגרום למותו של אבא שלי, אני לא אשנה שום דבר מהיקום שבאתי ממנו, שם אבא שלי ימשיך לחיות. אני אהרוג את אבא של מהיקום השני, לא מזה שממנו באתי. זה לא ישפיע עלי, כי האבא האמיתי שלי (זה שהיה ביקום שממנו באתי) לא נהרג לפני שהוא הוליד אותי.
לפי תאוריית המיתרים יש אין סוף יקומים מקבילים שכל אחד מכיל סדר התרחשויות שונה. ברגע שאני עושה משהו, אני למעשה בוחר לעבור ליקום שבו אני בחרתי לעשות את זה, אבל קיים גם יקום שבו בחרתי שלא לעשות את זה.
לא אני המצאתי את הפתרון הזה, תקרא קצת פה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...A1%D7%91%D7%90
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
אני אוותר לך מסיבה אחת, ברור לי שאתה ניזון ממידע שגוי והולך איתו רק משום שאתה לא באמת מבין לעומקו של עיניין
(הערך הזה בויקפדיה לא הכי מדוייק בעצמו)
בכל מקרה אין שום טעם להיכנס איתך לנושא הזה משום שדבר ראשון כמו שצייניתי כבר קודם אין לנו בסיס ידע משותף שאפשר לדון על גביו שנית אני לא ממוחה בנושא ולדעותיי בעיניין אין כל יחוס מדעי כזה או אחר (עדין מדובר פה על נושא תיאורתי בלבד)
לסיום כל נושא פרדוקס המת מתחייס בצורה די מופשטת לבעיה הפרדוקסלית של כל הנושא ופתרון היקומים המקבלים הוא ניסיון די רדוד להמציא מחדש את כל הרעיון..
נקודת ההנחה שאתה מבסס היא שגויה מראש, משום שמסע בזמן מחייב תנועה ישרה על אותו בסיס ומשום כך אין שום סיכוי שתגיע למימד אחר לכן הסבא (אבא) שתהרוג יהיה בהכרח זה שלך ועצם המעשה שלך לא יפצל את התקדמות הזמן לשום מימד אחר אלא רק יוכיח בדיעבד שלא יכולת להרוג אותו ולכן מחייב את ההנחה שאין לך שום אפשרות להמציא מכונה כזאת שתאפשר לך לגרום לפרדוקס כזה (אני מתחיל להרגיש כמו תקליט שבור)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
למה לזיין ת'שכל?
נסיעה בזמן כנראה תהיה אפשרית מתישהו. לא כמו שאתם רואים בסרטים, שעושים SET DATE ומגיעים לאיזה זמן שרוצים.
בשביל למנוע זיוני שכל מיותרים הנה הסבר:
קיימים חורים במרחב ובזמן (חורי תולעת) שכנראה מאפשרים לנוע בזמן. אפשר כביכול להכנס אל החורים האלה ולהגיע לזמן אחר (ברור שכרגע זה בלתי אפשרי טכנולוגית אבל פעם גם תעופה הייתה בלתי אפשרית).
אף אחד לא חוזר אחורה לזמן הזה מכמה סיבות אפשריות:
1. אסור על פי חוק.
2. הוא לא יכול (לא קיימים חורי תולעת מתאימים)
3. בטוח יש עוד משהו, לכו תשאלו פרופסור לפיזיקה ולא ילדים בני 7 שמשחקים מייפל סטורי.
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 03-03-2012 בשעה 00:02.
גאון גאון גאון
LOVE marijuana
חח איזה ילד חמוד אתה, אבל להיות חמוד, זה לא מספיק? נכון?
אי אפשר לחזור אחורה בזמן,
ותשאיר את ה'משחקים הכבדים' למבוגרים, בסדר?
אם תצליח להבין את האנגלית, תבין למה אי אפשר לחזור בזמן,
בשל עצם העובדה שמרחק = זמן.
אתה לא יכול לקחת צעד אחורה, אתה יכול רק להתקדם צעד אחד קדימה.
ככה איינשטיין גם טען בתאוריית היחסות שלו,
אך הוא גם הסביר שאם נצליח לעבור את מהירות האור - רק אז נוכל לחזור בזמן.
אי אפשר לעבור את מהירות האור.
נ.ב,
אני לא משחק מייפל. אולי אתה מתבלבל עם הבחור האחר שגנב לי את הניק.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 03-03-2012 בשעה 11:51.
One Shot - One Kill
בפיזיקה הכל זה תאוריות. תפסיק לשחק אותה כאילו שאתה באמת מבין משהו.
הסברתי לך מאוד ברור איך יהיה אפשרי לחזור אחורה בזמן וככה גם פרופסורים לפיזיקה שמאמינים בתאוריה הזאת יסבירו לך את זה. שוב, ברור שכרגע זה בלתי אפשרי אבל לך תדע מה יהיה בעתיד.
לא התייחסתי אלייך ב-"3", התייחסתי לגאונים הקטנים שיש לנו פה שבטוחים שהם פיצחו את השאלות שאנשים הרבה יותר חכמים מהם עם הרבה יותר ידע מהם לא מצליחים.
אני אמציא יום אחד אל תדאג
<script>alert ("test")</script>