מה הקשר עבריין
ומה שם רע מה חחחחחחחחחח בעיניים שלי ראיתי תלקוחות מה הייתי על סמי הזיה? חלאס עם זה די
מה הקשר עבריין
ומה שם רע מה חחחחחחחחחח בעיניים שלי ראיתי תלקוחות מה הייתי על סמי הזיה? חלאס עם זה די
|
|
האמת אתה צודק חלקית, למשל כל בני ברק ובית שמש נסחפים עם זה אחושילינג אבל יש כאלה שיוצאים משם ובאים עם מטרה טובה.
אתה יודע מי זה הרב גרוסמן, הוא בא לעיר שלנו ואתה יודע מה הוא החזיר יותר מחצי עיר בתשובה, והוא בחיים לא דיבר על כל זה שהנשים זונות והם עושות חטאים, הוא בא וגורם לך לחזור בתשובה בדרך אחרת(זה נחשב אדם מוסרי מבחינתי )
למה הייתה לך תקופה שאתה חייב להיות בין נערות ליווי ?
וגם אחי למה אתה מדבר ככה עם הדוסים זה בגלל התקשורת הבת של זונה הזאתי עם דס יורק על מישהי אז כאילו כל העולם נחרב !!!
ואם אייזה ערבי יתאבד לא יגידו על זה כלום!!
היה לי אונס בשכונה שמוסלמי אנס ילדה מהשכונה שלי לא אמרו על זה כלום בעיתונות בקיצור איך אומרים ? "תשקורת"!!!!~~~~!!!
נ.ב = איפה הערך הזה "מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך" תביא לי קישור לא מצאתי בגוגל
נערך לאחרונה על ידי דודפור; 02-03-2012 בשעה 16:38.
לא עניינך ולא עניין אף אחד. היה, תם ונשלם. מה שכן, אם אתה לא מאמין לי, תאמין לעיניים שלך. לא צריך להיות שם יותר משעתיים בשביל להבין. תסתובב באיזורים של זונות רחוב ותיקתוקיות ותראה שמה שאמרתי לא רחוק מהמציאות...אז על מה כל ההצגה של הצניעות ושנאת החילונים?
וזה שהתקשורת שמאלנית זה לא חדש אני מדבר בתור מישהו שגם מכיר תעולם של הדוסים מבפנים. אני האחרון שמקשיב לבולשיט הזה ואני האחרון שמצדיק ערבים ככה שאם אתה חושב שאני איזה שמאלני מרמת אביב אז רד מהרעיון. אני הבנאדם האחרון שמתאים לתיאור.
בנוגע למה שלא מצאת בגוגל, תתחתן ותדע. אתה לא יודע מזה חלוקת רכוש (בין אם היא הייתה הומלסית מהרחוב ואתה שווה כמה מיליארדים בשוק עדיין מחלקים אותך ל50 50)? אתה לא יודע מזה מזונות? הלווווו כדור הארץ לדורפור עבור??? אתה מעופף כפרה.
או שיודע מה תקרא קצת את הביוגרפיה של דונלד טראמפ, הוא הדוגמא הכי טובה לזה שחתונה מפרקת את האימפריה שבנית לאט ובזהירות (והוא עוד מקרה טוב). רק שהוא אידיוט שדורך על אותו מוקש פעמיים. ואפילו שלוש...