קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

למה המון -כסף- לא יגרום לך להצליח עם נשים? - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר עבריין

ומה שם רע מה חחחחחחחחחח בעיניים שלי ראיתי תלקוחות מה הייתי על סמי הזיה? חלאס עם זה די

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה הקשר עבריין

ומה שם רע מה חחחחחחחחחח בעיניים שלי ראיתי תלקוחות מה הייתי על סמי הזיה? חלאס עם זה די
    אחי זה לא הקטע, הקטע זה שמכל פיפס קטן כולם יעשו עניין..
    אם מוסלמי דתי יזמין זונה אתה תגיד משהו? לא, אתה תגיד לקוח רגיל מה אכפת לי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    אחי זה לא הקטע, הקטע זה שמכל פיפס קטן כולם יעשו עניין..
    אם מוסלמי דתי יזמין זונה אתה תגיד משהו? לא, אתה תגיד לקוח רגיל מה אכפת לי
    לאדע מי שמטיף נגד "פריצות ותועבה" ומזיין תשכל שכל החילוניים מתגרשים ואין להם "אהבת אמת" עלק ובחצות הולך לתחנה המרכזית הישנה זה נראה צבוע

וזה לאא משנה איזה דת הוא הוא פשוט טמבל צבוע שמשחק אותה צדיק

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

לאדע מי שמטיף נגד "פריצות ותועבה" ומזיין תשכל שכל החילוניים מתגרשים ואין להם "אהבת אמת" עלק ובחצות הולך לתחנה המרכזית הישנה זה נראה צבוע

וזה לאא משנה איזה דת הוא הוא פשוט טמבל צבוע שמשחק אותה צדיק
    האמת אתה צודק חלקית, למשל כל בני ברק ובית שמש נסחפים עם זה אחושילינג אבל יש כאלה שיוצאים משם ובאים עם מטרה טובה.
    אתה יודע מי זה הרב גרוסמן, הוא בא לעיר שלנו ואתה יודע מה הוא החזיר יותר מחצי עיר בתשובה, והוא בחיים לא דיבר על כל זה שהנשים זונות והם עושות חטאים, הוא בא וגורם לך לחזור בתשובה בדרך אחרת(זה נחשב אדם מוסרי מבחינתי )

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

מה אכפת לי מהדוסים הפינגווינים האלה כל אחד שם מזיין תילדים של הסבתא שלו הולך שם גילוי עריות אחושילינג לא מתפלא שהם יוצאים טמבלים שיורקים על ילדות ברחוב ומטרידים מינית נשים בת''א יותר מהתלמידים של מאפי מסריחים לא מתקלחים...בריח אין הבדל בין נרקומן או אלכוהוליסט לדוס (שזה שיא בפני עצמו)
    חוצמזה היה לי תקופה שהייתי צריך להיות מעורבב עם נערות ליווי וכל העולם הזה של הליווי ורוב מוחץ של הלקוחות היו דוסים (בעיקר בדרום ת''א וליד המלונות בת''א). מה תגיד על זה?

חתונה זה זבל שלא יותר מקישוט למעמד בעולם שבו בחרתי ללכת. ואהבה זו סתם חולשה שיום אחד תפיל אותך (ראה ערך מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך).

למה מי מת שאני אתן לאיזו זונה שקל ממה שעשיתי? מי היא בכלל? סתם עוד אחת שאני מציג בתור "האישה הכוסית".
    למה הייתה לך תקופה שאתה חייב להיות בין נערות ליווי ?
    וגם אחי למה אתה מדבר ככה עם הדוסים זה בגלל התקשורת הבת של זונה הזאתי עם דס יורק על מישהי אז כאילו כל העולם נחרב !!!
    ואם אייזה ערבי יתאבד לא יגידו על זה כלום!!
    היה לי אונס בשכונה שמוסלמי אנס ילדה מהשכונה שלי לא אמרו על זה כלום בעיתונות בקיצור איך אומרים ? "תשקורת"!!!!~~~~!!!

נ.ב = איפה הערך הזה "מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך" תביא לי קישור לא מצאתי בגוגל
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 02-03-2012 בשעה 16:38.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    למה הייתה לך תקופה שאתה חייב להיות בין נערות ליווי ?
    וגם אחי למה אתה מדבר ככה עם הדוסים זה בגלל התקשורת הבת של זונה הזאתי עם דס יורק על מישהי אז כאילו כל העולם נחרב !!!
    ואם אייזה ערבי יתאבד לא יגידו על זה כלום!!
    היה לי אונס בשכונה שמוסלמי אנס ילדה מהשכונה שלי לא אמרו על זה כלום בעיתונות בקיצור איך אומרים ? "תשקורת"!!!!~~~~!!!

נ.ב = איפה הערך הזה "מזונות ו50% מההכנסות והרכוש שלך" תביא לי קישור לא מצאתי בגוגל
    לא עניינך ולא עניין אף אחד. היה, תם ונשלם. מה שכן, אם אתה לא מאמין לי, תאמין לעיניים שלך. לא צריך להיות שם יותר משעתיים בשביל להבין. תסתובב באיזורים של זונות רחוב ותיקתוקיות ותראה שמה שאמרתי לא רחוק מהמציאות...אז על מה כל ההצגה של הצניעות ושנאת החילונים?

וזה שהתקשורת שמאלנית זה לא חדש אני מדבר בתור מישהו שגם מכיר תעולם של הדוסים מבפנים. אני האחרון שמקשיב לבולשיט הזה ואני האחרון שמצדיק ערבים ככה שאם אתה חושב שאני איזה שמאלני מרמת אביב אז רד מהרעיון. אני הבנאדם האחרון שמתאים לתיאור.

בנוגע למה שלא מצאת בגוגל, תתחתן ותדע. אתה לא יודע מזה חלוקת רכוש (בין אם היא הייתה הומלסית מהרחוב ואתה שווה כמה מיליארדים בשוק עדיין מחלקים אותך ל50 50)? אתה לא יודע מזה מזונות? הלווווו כדור הארץ לדורפור עבור??? אתה מעופף כפרה.
    או שיודע מה תקרא קצת את הביוגרפיה של דונלד טראמפ, הוא הדוגמא הכי טובה לזה שחתונה מפרקת את האימפריה שבנית לאט ובזהירות (והוא עוד מקרה טוב). רק שהוא אידיוט שדורך על אותו מוקש פעמיים. ואפילו שלוש...

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

לא עניינך ולא עניין אף אחד. היה, תם ונשלם. מה שכן, אם אתה לא מאמין לי, תאמין לעיניים שלך. לא צריך להיות שם יותר משעתיים בשביל להבין. תסתובב באיזורים של זונות רחוב ותיקתוקיות ותראה שמה שאמרתי לא רחוק מהמציאות...אז על מה כל ההצגה של הצניעות ושנאת החילונים?

וזה שהתקשורת שמאלנית זה לא חדש אני מדבר בתור מישהו שגם מכיר תעולם של הדוסים מבפנים. אני האחרון שמקשיב לבולשיט הזה ואני האחרון שמצדיק ערבים ככה שאם אתה חושב שאני איזה שמאלני מרמת אביב אז רד מהרעיון. אני הבנאדם האחרון שמתאים לתיאור.

בנוגע למה שלא מצאת בגוגל, תתחתן ותדע. אתה לא יודע מזה חלוקת רכוש (בין אם היא הייתה הומלסית מהרחוב ואתה שווה כמה מיליארדים בשוק עדיין מחלקים אותך ל50 50)? אתה לא יודע מזה מזונות? הלווווו כדור הארץ לדורפור עבור??? אתה מעופף כפרה.
    או שיודע מה תקרא קצת את הביוגרפיה של דונלד טראמפ, הוא הדוגמא הכי טובה לזה שחתונה מפרקת את האימפריה שבנית לאט ובזהירות (והוא עוד מקרה טוב). רק שהוא אידיוט שדורך על אותו מוקש פעמיים. ואפילו שלוש...
    בואי אחי אני מדבר אליך טוב ואתה מתחיל לעוף על עצמך !!!
    תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מה זה "מזונות" ואם אתה לא יודע לקרוא מה זה "הבנת הנקרא"
    כתבתי בהמשך של המשפט על "ההכנסות והרכוש שלך" על זה לא כלכך הבנתי אבל זה כבר לא משנה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect