קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]שיר שרץ במועדונים| 20 נק
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 20:41
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 15:38
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 17:46
  4. הניק במועדונים של eS
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 00:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

פיקאפ במועדונים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל פיקאפ במועדונים...

בקרוב פורים ואני מתכוון ללכת לאיזה מסיבה או שתיים... זה נראה לי מקום מעולה להכיר בנות ולסגור מספרים..
    אז רציתי לבקש עצות, מה שאני יודע עד עכשיו זה ככה:
    קשר עין, ואז כשכבר רוקדים במעגל או קבוצה קטנה, צריך ליצור מגע, הרבה מאוד מגע. ובנוסף להיות עם כל הקבוצה ולא רק עם אחת.
    יש עוד משהו שיכול לעזור?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

קודם כל אל תעצור את עצמך מלגשת לבחורות אם לא יצרת איתם קשר עין, זאת אומרת אם אתה רואה בחורה יפה שאתה רוצה לגשת אליה אל תגיד לעצמך לא יצרתי קשר עין אז אני לא הולך.
    ועזוב אותך שטויות של לסגור מספר, זה מסיבה לך עד הסוף.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חפש ביוטיוב "cracking the code to night clubs" ישנה לך את החיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

מה אתה אומר לא לסגור על מספרים? מה כן? ללכת לזיין אותה בשירותים? חחחחחחח לא יודע אני עדיין בתול ואני בן 16 ופעם ראשונה לפחות אני רוצה עם מישהי רצינית ולא סתם.. זה לא רציני לסגור מספר במועדון ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    מה אתה אומר לא לסגור על מספרים? מה כן? ללכת לזיין אותה בשירותים? חחחחחחח לא יודע אני עדיין בתול ואני בן 16 ופעם ראשונה לפחות אני רוצה עם מישהי רצינית ולא סתם.. זה לא רציני לסגור מספר במועדון ?
    מה מישי רצינית?? כאילו אתה מהזיון ישר הולך לחופה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה דתי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

לא מה הקשר דתי ומה הקשר חופה אני אומר חברה או משהו.. קשר כזה.. לא חייב לאורך זמן אבל אולי חודש או כמה חודשים למה לא? בסך הכל אפשר להכיר שם אף אחד לא אמר שזה רק לרקוד ולזיין בשרותים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם אתה לא דתי אז מה העניין תתעורר נשמה בגיל שלך אנשים כבר מזדיינים על ימין ושמאל ולא מחפשים מספרים וסקס זה הדרך הכי טובה להכיר מישי למעשה אתה לא באמת מכיר מישי עד לסקס איתה..עזוב אותך רציני לא רציני קום תחיה תחיים שלך מה אתה מחכה למשיח הוא לא יגיע כפרה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מה הקשר דתי ומה הקשר חופה אני אומר חברה או משהו.. קשר כזה.. לא חייב לאורך זמן אבל אולי חודש או כמה חודשים למה לא? בסך הכל אפשר להכיר שם אף אחד לא אמר שזה רק לרקוד ולזיין בשרותים
    אם זה מה שאתה מחפש, אז זה קשה למצוא מישהי במועדונים ומסיבות לקשר ארוך.
    בדרך כלל, יותר קל למצוא בחורה ללילה אחד במסיבות..פשוט תיהי זורם ופשוט..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אגב לא לזלזל כל הקשרים שהיו לי אישית התחילו מסטוץ לכל דבר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חפש ביוטיוב "cracking the code to night clubs" ישנה לך את החיים.
    כתוצאה מהתגובה הזאת ראיתי את הסרטון הזה אתמול ויצאתי לבדוק אותו היום מתוך סקרנות.

הערות:
    - עשיתי את זה בפאב מאוד עמוס שהיה מפוצץ עד אפס מקום.
    - לפעמים לקח לי המון זמן ליצור קשר עין עם הבחורה שאני רוצה לנסות את זה עליה כי הם פשוט לא הסתכלו למקום שישבתי בו.
    - המיקום הוא דבר גורלי, אני ישבתי בשולחן באמצע הפאב, אנשים כל הזמן חסמו את שדה הראייה שלי עם בנות והאפשרויות שלי היו מאוד מצומצמות בפאב שהיה עמוד עד אפס מקום.

ניסיתי את זה רק על שולחנות שהיו בהם בנים ובנות, העדפתי להשקיע בהם בגלל הקושי שהיה לי להשיג את התשומת לב של הבנות.

פעם ראשונה -
    שולחן של 4 בנות ובחור.
    הצלחתי להשיג את התשומת לב של הבחורה שאני רוצה עשיתי לה כמה תנועות עם הידיים וניגשתי אליה, היא הייתה סוג של ביישנית, היא לא נפנפה אותי אבל היא גם לא השקיע כ"כ בשיחה, בשלב מסויים פשוט החלטתי שהיא בזבוז זמן והיא לא מספיק שווה בשביל האנרגיה שאני משקיע עליה אז חתכתי.

מבחינת השיטה עצמה:
    - אוטומטית היא קיבלה אותי לשיחה והתחילה לדבר איתי.
    - דיברתי רק איתה למרות שהיה מסביבה עוד 3 בנות ובחור שהניחו שאנחנו מכירים ולא אמרו כלום.

פעם שנייה -
    שולחן של בערך 10 אנשים בנים ובנות.
    ניסיתי ליצור קשר עין עם בחורה שישבה ליד חברה שלה בסוף יצא שיצרתי קשר עין עם החברה שלא כ"כ הייתי מעוניין בה אז הקצנתי את זה ועשיתי לה כל מיני תנועות מצחיקות, היא הייתה בעניין ואפילו ניסתה לדבר איתי בשפת הסימנים, לא ניגשתי אליה כי היא פשוט לא הייתה הטעם שלי.

פעם שלישית -
    שולחן של 7 אנשים, 4 בנים ו3 בנות.
    יצרתי קשר עין עם אחת הבחורות, נופפתי לה שלום והיא התעלמה וסובבה את הראש, חסכה לי לגשת אליה.

מסקנות -
    - קשה לעשות את זה במקום עמוס, לפעמים אתה יכול לבהות בבחורה מלא זמן כמו מפגר והיא בכלל לא מסתכלת לכיוון שלך כי היא בשלה.
    - כשזה יוצא לפועל זה עובד לא רע, בהחלט ידעתי לאיזה בחורה כדאי לגשת ולאיזה לא.
    - אחלה דרך לחסוך זמן ולדבר רק עם הבחורה שאתה מעוניין בה + להתגבר על בחורים אחרים.

סה"כ - אם יוצא ספונטנית שאני יוצא קשר עין עם מישהי ונותן לה איזה סימן זה אחלה אבל אני לא רואה טעם בלהשקיע מאמץ מיותר ביצירת קשר עין, דווקא לשולחנות שהגעתי משום מקום והתחלתי לדבר הלך הרבה יותר טוב (שוב קשה להשוות כי לא השקעתי בשיטה הזאת יותר מדי אבל העובדה שלא יצרת קשר עין עם מישהי לא אמורה למנוע ממך לגשת אליה, אם יצא יצא ואם לא אז לא עדיין אפשר להצליח).

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    כתוצאה מהתגובה הזאת ראיתי את הסרטון הזה אתמול ויצאתי לבדוק אותו היום מתוך סקרנות.

הערות:
    - עשיתי את זה בפאב מאוד עמוס שהיה מפוצץ עד אפס מקום.
    - לפעמים לקח לי המון זמן ליצור קשר עין עם הבחורה שאני רוצה לנסות את זה עליה כי הם פשוט לא הסתכלו למקום שישבתי בו.
    - המיקום הוא דבר גורלי, אני ישבתי בשולחן באמצע הפאב, אנשים כל הזמן חסמו את שדה הראייה שלי עם בנות והאפשרויות שלי היו מאוד מצומצמות בפאב שהיה עמוד עד אפס מקום.

ניסיתי את זה רק על שולחנות שהיו בהם בנים ובנות, העדפתי להשקיע בהם בגלל הקושי שהיה לי להשיג את התשומת לב של הבנות.

פעם ראשונה -
    שולחן של 4 בנות ובחור.
    הצלחתי להשיג את התשומת לב של הבחורה שאני רוצה עשיתי לה כמה תנועות עם הידיים וניגשתי אליה, היא הייתה סוג של ביישנית, היא לא נפנפה אותי אבל היא גם לא השקיע כ"כ בשיחה, בשלב מסויים פשוט החלטתי שהיא בזבוז זמן והיא לא מספיק שווה בשביל האנרגיה שאני משקיע עליה אז חתכתי.

מבחינת השיטה עצמה:
    - אוטומטית היא קיבלה אותי לשיחה והתחילה לדבר איתי.
    - דיברתי רק איתה למרות שהיה מסביבה עוד 3 בנות ובחור שהניחו שאנחנו מכירים ולא אמרו כלום.

פעם שנייה -
    שולחן של בערך 10 אנשים בנים ובנות.
    ניסיתי ליצור קשר עין עם בחורה שישבה ליד חברה שלה בסוף יצא שיצרתי קשר עין עם החברה שלא כ"כ הייתי מעוניין בה אז הקצנתי את זה ועשיתי לה כל מיני תנועות מצחיקות, היא הייתה בעניין ואפילו ניסתה לדבר איתי בשפת הסימנים, לא ניגשתי אליה כי היא פשוט לא הייתה הטעם שלי.

פעם שלישית -
    שולחן של 7 אנשים, 4 בנים ו3 בנות.
    יצרתי קשר עין עם אחת הבחורות, נופפתי לה שלום והיא התעלמה וסובבה את הראש, חסכה לי לגשת אליה.

מסקנות -
    - קשה לעשות את זה במקום עמוס, לפעמים אתה יכול לבהות בבחורה מלא זמן כמו מפגר והיא בכלל לא מסתכלת לכיוון שלך כי היא בשלה.
    - כשזה יוצא לפועל זה עובד לא רע, בהחלט ידעתי לאיזה בחורה כדאי לגשת ולאיזה לא.
    - אחלה דרך לחסוך זמן ולדבר רק עם הבחורה שאתה מעוניין בה + להתגבר על בחורים אחרים.

סה"כ - אם יוצא ספונטנית שאני יוצא קשר עין עם מישהי ונותן לה איזה סימן זה אחלה אבל אני לא רואה טעם בלהשקיע מאמץ מיותר ביצירת קשר עין, דווקא לשולחנות שהגעתי משום מקום והתחלתי לדבר הלך הרבה יותר טוב (שוב קשה להשוות כי לא השקעתי בשיטה הזאת יותר מדי אבל העובדה שלא יצרת קשר עין עם מישהי לא אמורה למנוע ממך לגשת אליה, אם יצא יצא ואם לא אז לא עדיין אפשר להצליח).

השיטה הזאת גאונית. כל הקטע זה לסחוט ממנה תגובה כלשהי. תרקוד מצחיק, תקרוץ תושיט יד זה לא משנה. ברגע שקיבלת תגובה טובה זה כבר נקרא forcing IOI ואתה יכול לגשת עם חיוך במחשבה של "טוב היא התחילה איתי, למה לא לזרוק מילה" וזה עובד ביותר מחצי מהפעמים.
    ואני אחד שהולך על הבנות הכי יפות במועדון.
    הקושי האמיתי זה הסטייט (זה החלק הקל) ולהיות בסביבה שמעריצה אותך ומוקף בנות בשניה הראשונה של הקשר עין (זה החלק היותר קשה), אחרי זה הכל משחק ילדים.

עכשיו חזרתי ממסיבה שבה התחלתי ככה עם הבחורה הכי יפה במועדון. הכי. (בעיניי). רקדנו איזה 2 דקות, לא היתה נשיקה אבל הייתי קרוב, אני מרגיש החמצה, אולי לא הייתי משוגע מספיק, זה מהרגעים שאתה מרגיש שעוד ניצוץ קטן של משיכה הייתם עכשיו בגן עדן.

בכל מקרה אני יכול לשלוח לך עוד כמה סרטונים משלימים שיסדרו אותך מכל הכיוונים ובאמת תראה מה זה כח, מה שפירסמתי לו פה זה רק לבסיס. אני זוכר גם ששלחת לי תמספר שלך, אפשר להיפגש פעם אחת באיזה מועדון\בר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    השיטה הזאת גאונית. כל הקטע זה לסחוט ממנה תגובה כלשהי. תרקוד מצחיק, תקרוץ תושיט יד זה לא משנה. ברגע שקיבלת תגובה טובה זה כבר נקרא forcing IOI ואתה יכול לגשת עם חיוך במחשבה של "טוב היא התחילה איתי, למה לא לזרוק מילה" וזה עובד ביותר מחצי מהפעמים.
    ואני אחד שהולך על הבנות הכי יפות במועדון.
    הקושי האמיתי זה הסטייט (זה החלק הקל) ולהיות בסביבה שמעריצה אותך ומוקף בנות בשניה הראשונה של הקשר עין (זה החלק היותר קשה), אחרי זה הכל משחק ילדים.

עכשיו חזרתי ממסיבה שבה התחלתי ככה עם הבחורה הכי יפה במועדון. הכי. (בעיניי). רקדנו איזה 2 דקות, לא היתה נשיקה אבל הייתי קרוב, אני מרגיש החמצה, אולי לא הייתי משוגע מספיק, זה מהרגעים שאתה מרגיש שעוד ניצוץ קטן של משיכה הייתם עכשיו בגן עדן.

בכל מקרה אני יכול לשלוח לך עוד כמה סרטונים משלימים שיסדרו אותך מכל הכיוונים ובאמת תראה מה זה כח, מה שפירסמתי לו פה זה רק לבסיס. אני זוכר גם ששלחת לי תמספר שלך, אפשר להיפגש פעם אחת באיזה מועדון\בר.
    אני מאוד סקרן לגבי השיטה הזאת ,
    כתבתי בyoutube :
    "cracking the code to night clubs"

זה לא מצא לי שום סרטון שקשור לנושא חוץ מכמה שירים ואיזה מישהו שמסביר על פיקאפ באינטרנט ואיך להשיג בחורות באינטרנט .
    אני חושב שמחקו את זה , אתה יכול לשלוח לי קישור לסרטון ?
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אני מאוד סקרן לגבי השיטה הזאת ,
    כתבתי בyoutube :
    "cracking the code to night clubs"

זה לא מצא לי שום סרטון שקשור לנושא חוץ מכמה שירים ואיזה מישהו שמסביר על פיקאפ באינטרנט ואיך להשיג בחורות באינטרנט .
    אני חושב שמחקו את זה , אתה יכול לשלוח לי קישור לסרטון ?

כן, שינו לו את השם משום מה...

זה הבסיס של השיטה שדיברתי עליה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא מצליח עד היום להבין למה אנשים משתמשים בכל מיני שיטות וקודים למיניהם כדי להתחיל עם בנות.
    ספציפית עם הדבר הזה של להתחיל עם בנות במועדונים, למה אתם לא מסוגלים פשוט ללכת עם חבר בתוך המועדון, לקלוט בחורה ולהתחיל איתה? אם היא מסרבת (קרוב לוודאי) אז מסתובבים וממשכים לבחורה הבאה, למה אתם צריכים לקרוא על זה מאמרים וללמוד על זה בצורה מוזרה כזאת?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect