|
|
ללמוד בצורה מקראית זה לא אומר שלמדת טוב.
ללמוד בצורה מקראית (כמו הקראים) זה לקרוא ''לא תבשל גדי בחלב אמו'' ולהתחיל כמו מטומטם להגיד ''אה טוב אז אני לא יבשל גדי בחלב של אמא שלו'' ולחשוב שהתורה ומקיימיה מטומטמים.
''לעומק על כל רבדיה'' אם באמת הייתה עושה את זה הייתה מבין משהו אחר עליה.
לא כתבת גיל אז אתה יכול להסתלבט על כל האחרים בגלל הגיל אבל תדבר ככה עד מחר אתה יודע את מה זה מעניין לי.
אתה עונה לא עניין ומתחמק. מה זה משנה מה אני למדתי או לא למדתי? מה זה הופך אותך ליותר צודק או טועה?
זמיר כהן לא למד שום דבר שקשור למדע והוא מברבר ומנפח ת'מח בכל מקום. למה אליו אין לך טענות?
והסברתי שכנראה חוסר היכולת שלך להבין משהו פשוט, מגיעה מהעבודה שאתה רק ילד בן 15 שלא מבין שום דבר.
לא אישי, אל תיפגע.
אם יהוה התכוון למשהו, הוא מוזמן להגיד לי בעצמו. הוא יודע איפה אני נמצא.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
שששש אל תגלה לו...
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
"כן כי אם אתה ואמר דברים שהתורה אומרת ואתה בכלל לא יודע ממנה אז אתה טועה כי אתה מנחש."
אז אם הייתי בקיא עד אינסוף בתורה, הייתי צודק? ללכת ללמוד את כל התורה ואז לחזור ולטעון את אותם הטיעונים ורק אז אני אהיה צודק?
אתה מבין למה אני מזכיר את העובדה שאתה ילד בן 15? יש לך תירוצים מאוד מפגרים. זמיר לא יודע כלום חוץ מהתורה והוא מברבר כל היום.
זמיר כהן כל כך חכם, שהוא מדבר לאנושות בגלוי על תולעת לייזר.
זמיר כהן כל כך חכם שהוא יודע פיזיקה כל כך טוב, מניחוש בלבד.
זמיר כהן כל כך חכם שהוא יכול לנצח קרב חידות עם צ'אק נוריס.
(זה רק אני או שאפשר להמציא מים חדש?)
שורה תחתונה, זמיר כהן לא למד שום דבר מהנושאים עלייהם הוא מדבר. אין לו מושג כמה יבשות יש על הכוכב הזה, אין לו מושג על נושאים ביולוגים פיזיקליים ושאר נושאים שהוא מרצה עלייהם, והכי חשוב אין לו שום תעודה שמעידה על כך שהוא למד את הנושאים האלה. מה שכן יש לו זה את תואר הרב שהוא העניק לעצמו וקהל מאמינים חסרי ידע יותר ממנו. במילים אחרות, הוא אידיוט. עצה אישית ממני אם אתה מתכוון להקשיב לו, ילדים בכיתות ז-ט יותר מלומדים ממנו.
זמיר כהן הוא חרטא מהלכת, אסור לך בתור אדם חכם להאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה, הוא ימציא כל שקר בשביל לגרום לאנשים להתחזק ולהאמין יותר.
התכוונתי שבגלל שאתה מנחש אתה מנחש טעויות, לא עצם העובדה שאתה מנחש הופכת את הניחוש לטעות מלכתחילה. מספיק ברור לך הפעם?
תמשיכו ''לתקוף'' ולקלל אבל מאיפה אתם יודעים שהוא לא יודע כלום והוא לא למד כלום והוא לא בלה בלה בלה?
איזה אינטרס יש לו שיאמינו עם חרטוטים?
האינטרס של זמיר כהן לחרטט זה להחזיר אנשים בתשובה, פשוט מאוד. הוא מניח שהדת נכונה ומרשה לעצמו לשקר כדי להוכיח את זה.
כל מה שהוא מבלבל את המוח שהתנינים הגדולים זה היה דינוזאורים זה שטות גמורה שהוא המציא - אף אחד מהמפרשים לא מתאר חיה כמו דינוזאור כשהוא מסביר מה זה התנינים הגדולים, הם מתארים חיות שונות לחלוטין.
לא יודע מה הקטע בדינוזאורים ששואלים דווקא מהם, יש מלא חיות פרה היסטוריות.
לך תסביר לי למה לא כתוב על הממותה בתורה.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.