נכתב במקור על ידי
R0Y
כתוצאה מהתגובה הזאת ראיתי את הסרטון הזה אתמול ויצאתי לבדוק אותו היום מתוך סקרנות.
הערות:
- עשיתי את זה בפאב מאוד עמוס שהיה מפוצץ עד אפס מקום.
- לפעמים לקח לי המון זמן ליצור קשר עין עם הבחורה שאני רוצה לנסות את זה עליה כי הם פשוט לא הסתכלו למקום שישבתי בו.
- המיקום הוא דבר גורלי, אני ישבתי בשולחן באמצע הפאב, אנשים כל הזמן חסמו את שדה הראייה שלי עם בנות והאפשרויות שלי היו מאוד מצומצמות בפאב שהיה עמוד עד אפס מקום.
ניסיתי את זה רק על שולחנות שהיו בהם בנים ובנות, העדפתי להשקיע בהם בגלל הקושי שהיה לי להשיג את התשומת לב של הבנות.
פעם ראשונה -
שולחן של 4 בנות ובחור.
הצלחתי להשיג את התשומת לב של הבחורה שאני רוצה עשיתי לה כמה תנועות עם הידיים וניגשתי אליה, היא הייתה סוג של ביישנית, היא לא נפנפה אותי אבל היא גם לא השקיע כ"כ בשיחה, בשלב מסויים פשוט החלטתי שהיא בזבוז זמן והיא לא מספיק שווה בשביל האנרגיה שאני משקיע עליה אז חתכתי.
מבחינת השיטה עצמה:
- אוטומטית היא קיבלה אותי לשיחה והתחילה לדבר איתי.
- דיברתי רק איתה למרות שהיה מסביבה עוד 3 בנות ובחור שהניחו שאנחנו מכירים ולא אמרו כלום.
פעם שנייה -
שולחן של בערך 10 אנשים בנים ובנות.
ניסיתי ליצור קשר עין עם בחורה שישבה ליד חברה שלה בסוף יצא שיצרתי קשר עין עם החברה שלא כ"כ הייתי מעוניין בה אז הקצנתי את זה ועשיתי לה כל מיני תנועות מצחיקות, היא הייתה בעניין ואפילו ניסתה לדבר איתי בשפת הסימנים, לא ניגשתי אליה כי היא פשוט לא הייתה הטעם שלי.
פעם שלישית -
שולחן של 7 אנשים, 4 בנים ו3 בנות.
יצרתי קשר עין עם אחת הבחורות, נופפתי לה שלום והיא התעלמה וסובבה את הראש, חסכה לי לגשת אליה.
מסקנות -
- קשה לעשות את זה במקום עמוס, לפעמים אתה יכול לבהות בבחורה מלא זמן כמו מפגר והיא בכלל לא מסתכלת לכיוון שלך כי היא בשלה.
- כשזה יוצא לפועל זה עובד לא רע, בהחלט ידעתי לאיזה בחורה כדאי לגשת ולאיזה לא.
- אחלה דרך לחסוך זמן ולדבר רק עם הבחורה שאתה מעוניין בה + להתגבר על בחורים אחרים.
סה"כ - אם יוצא ספונטנית שאני יוצא קשר עין עם מישהי ונותן לה איזה סימן זה אחלה אבל אני לא רואה טעם בלהשקיע מאמץ מיותר ביצירת קשר עין, דווקא לשולחנות שהגעתי משום מקום והתחלתי לדבר הלך הרבה יותר טוב (שוב קשה להשוות כי לא השקעתי בשיטה הזאת יותר מדי אבל העובדה שלא יצרת קשר עין עם מישהי לא אמורה למנוע ממך לגשת אליה, אם יצא יצא ואם לא אז לא עדיין אפשר להצליח).