אהלן, אתמול ישבתי עם חברים באיזה דירה של מישו, חבר אחד נהג, וכל השאר פשוט שתו למוות, כולל אותי.
בסוף הוחלט שניסע לאיזה פאב לסגור את הלילה, כי זה באסה לחזור הבית מסטולים, סבבה.
הגענו לאיזה פאב, היה שלושת-רבע פאב ריק, וכל השאר היו קצת זוגות וקצת בחורות מבוגרות, התיישבנו באיזה שולחן.
חבר שלי נותן לי אחת לכתף ומוסיף "אם אתה גבר..יש שני בחורות שנראות..(פרצוף שאומר חצי-כח) על הבר..לך תראה מה יוצא לך"
הסתכלתי לכיוון הבחורות, קיבלתי מבט של כמה שניות מאחת הבחורות, ופשוט קמתי מהשולחן, ממש ככה.
כמה שניות לפני שהגעתי לבר, חברה של הבחורה קמה מהבר ועזבה אותה, אז נשאר לי רק אחת.
באתי אלייה מאחורה, מהגב, נשענתי על הכיסא שלידה עם שני הידיים שלי, חייכתי אלייה והוספתי "היי, מה ניינים?"
היא חייכה בטירוף, היה נראה כאילו שהיא שמחה שנגשתי אחרי שהיא נתנה לי מבט.
"תגידי, בת כמה את..?"
"22"
"או-ווואה ..."
"חחחח למה או-וואהה?"
פה איזה שניה וחצי קצת הסתכלתי עלייה כי לא הצלחתי להניע את המח, אחרי הכל, אני עדיין מסטול פצצות פה.
"אממ..אני צעיר חרא כאילו חחח בן 20"
"אה..לא נורא..כאילו, אני בעקרון יש לי חבר"
"מה, נשואה והכל?"
"חחח לא, לא, חבר..."
"הבנתי, ביאסת לי תתחת"
"חחחח, אבל שתדע שזה ממש מחמיא לי שאין לך בעיה להתחיל עם מישהי שגדולה ממך בגיל" פה היא תפסה לי את הסנטר עם שני אצבעות ונתנה לי נשיקה על הלחי.
חייכתי, הוספתי "שיהיה לך אחלה ערב, ואם לא ילך עם הבחור.." הוספתי קריצה.
ואז היא חייכה ופשוט הלכתי.
תראו, אומנם לא סגרתי שום דבר ממנה, אבל זה לא הרעיון וזאת לא הבעיה.
מה שניסיתי להראות זה גם כשאין מה להגיד, אז סתם נותנים למח קצת לפעול, גם אם זה אומר שאל תגידו כלום לאיזה שנייה, זה לא כזה נורא, ולא תצאו מפגרים.
תהנו מהערב ויהיה מה שיהיה. אם לבחורה הזאת לא היה חבר באמת, קרוב לוודאי שהיה יכול לצאת לי איתה אחלה ערב.
(עכשיו אני רואה את כל החכמולוגים "אולי אין לה באמת חבר", אבל כמה דקות אחרי שהלכתי, הגיע גבר ונישק אותה )

"
ציטוט ההודעה

"