אנשים רבים נוהגים לומר "אטרף לא כמו שהיה פעם" ,ואני ?לא יכול להבין אותכם ,כי אני לא מהאנשים של "פעם".
אם יש אדם שגלש באמת בהרבה פורומים מכל העולם ,לא רק בישראל ,זה אני. החל מ-2006 התחלתי לגלוש בפורום
שהשם שלו מאבד כל ערך ,וזה נכון,בנוסף גילתי שלא באמת כמות ההודעות והאשכולות שם היא אמיתית ושמתחזקי
האתר עשו את זה למען "השם הטוב של הפורום" ,אבל באמת שלא באתי לדבר על פורומים אחרים אלה דווקא על הפורום
המקסים שלנו ,שמקבל כל אדם כמו שהוא!
אני זוכר את כל הפורומים הקטנים האלה שניסו להתחרות אחד בשני והיו כאלה שהצליחו ,אבל בסופו של דבר כולם נפלו כמו ציפורים.
ובכל הים הכחול הזה נשאר לו פורום אחד והפורום הזה הוא הפורום שלנו ,הפורום שאותו אנו כל כך אוהבים ,הפורום המטורף הזה
באמת..בואו נסתכל דוגרי ,אני בתור אחד שמכיר פה אולי שניים מכל הגולשים כאן במציאות ובכל זאת ,עונים לי על כל דבר שאני צריך,נותנים לי להספים בשפע,וההנלה ?מחבקים אותי יותר ויותר חזק על מנת שאני יספים את הקהילה בכיף וגאווה רבה ! ,חח סתם ,לא רוצה להגזים xD
בכל זאת ,ההנלה כאן היא היחידה ברשת הישראלית שלא מתייחסת אל המשתמשים שלה כמו אל זבל ,דואגת לכל משתמש בצורה כזו או אחרת והעיצוב כאן נוח וקל לרובינו ,הבעלים ?עושה הכל כדי שלמשתמשים יהיה נוח ויהיו מרוצים ,המשתמשים?ישנם חופרים פחות
וישנם חופרים יותר אבל כולנו בסופו של דבר משפחה אחת ,אוהבת ומטורפת ואני גאה בשבילה איפו שהיא היום,תודה על הכל ואמן אמן אמן תזכי לעוד שנים רבות,אוהב אותכם!!!

,אוהב אותכם!!!
ציטוט ההודעה