קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]שיר שרץ במועדונים| 20 נק
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 20:41
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 15:38
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 17:46
  4. הניק במועדונים של eS
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 00:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

פיקאפ במועדונים... - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם היא מסרבת (קרוב לוודאי)
    enough said.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    enough said.
    ידעתי שמישו יגיב על זה..אוקי, נלך איתך.
    המטרה של כל החוקים האלה זה להגיע למצב שהיא לא תסרב. אבל זה לא יקרה, למה? כי הבנות בארץ (רוב, לא כולן) הן אוהבות להרגיש כמו מלכות העולם והאף שלהם נושק לעננים מרוב שהן מרגישות כל כך טוב עם עצמן. ברוב המקרים הן גם מכוערות. עכשיו בטח כל ה"מביני פיקאפ" למיניהם יקפצו עליי עם כל ה-"אומנה מקבילה" וכל הזבל הזה. אם אתה אוהבים לשקר לעצמכם, תהנו. אני לא חיי באשליות, אני יודע מה הוא מקומי ואיפה אני יכול להצליח. במקום ללמוד מספר שיטות וחוקים איך לא להגיע למצב של לדחייה, אני מלמד את עצמי איך להתמודד עם דחייה, להמשיך להבאה בתור, לקבל עוד דחייה, עוד אחת, ואז אני יצליח. אז במקום לשבת על הכיסא של המחשב וללמוד, אני יוצא למועדונים במקום לקניונים באמצע היום, ומקבל דחיות על ימין ועל שמאל, ממשיך לחייך ובסוף משיג מישהי בגלל שהיא שמה לב שאני לא שם זין על שום דבר שיוצא לה מהפה.
    WiseEde, אני מקווה שהבנו אחד תשני

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

כן, אבל השיטה שלך גרועה, אתה עובד קשה ובסוף בכלל לא משיג מישהי ממש כוסית.
    מבין?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

המטרה של כל החוקים האלה זה להגיע למצב שהיא לא תסרב. אבל זה לא יקרה, למה? כי הבנות בארץ (רוב, לא כולן) הן אוהבות להרגיש כמו מלכות העולם והאף שלהם נושק לעננים מרוב שהן מרגישות כל כך טוב עם עצמן. ברוב המקרים הן גם מכוערות. עכשיו בטח כל ה"מביני פיקאפ" למיניהם יקפצו עליי עם כל ה-"אומנה מקבילה" וכל הזבל הזה. אם אתה אוהבים לשקר לעצמכם, תהנו. אני לא חיי באשליות, אני יודע מה הוא מקומי ואיפה אני יכול להצליח. במקום ללמוד מספר שיטות וחוקים איך לא להגיע למצב של לדחייה, אני מלמד את עצמי איך להתמודד עם דחייה, להמשיך להבאה בתור, לקבל עוד דחייה, עוד אחת, ואז אני יצליח. אז במקום לשבת על הכיסא של המחשב וללמוד, אני יוצא למועדונים במקום לקניונים באמצע היום, ומקבל דחיות על ימין ועל שמאל, ממשיך לחייך ובסוף משיג מישהי בגלל שהיא שמה לב שאני לא שם זין על שום דבר שיוצא לה מהפה.
    נמאס לי כבר להגיב לדעה המפגרת שרווחת פה בפורום שהבנות בארץ יותר קשות להשגה, בגלל שאיזה מישהו שהתפרק שבוע באמסטרדם הצליח לזיין קצת כולם פה פיתחו דעות מפגרות.
    אתה סותר את עצמך, אמרת שאתה בסוף משיג מישהי בגלל שאתה לא שם זין על שום דבר שיוצא לה מהפה, זאת אומרת שאם כן הייתה שם זין לא הייתה משיג אותה נכון? ואם מצב כזה היה קורה הייתה אומר שהיא סתם ביצ'ית שמשחקת אותה קשה להשגה, אז אתה בעצמך אומר פה שאפשר להשיג כל בחורה אם פועלים נכון.
    למה שבחורה תרצה ללכת איתך אם אתה בראש בה בגישה של לוזר שאומרת שהיא קשה להשגה? עוד לפני שתוציא מילה מהפה כבר אין לך סיכוי להשיג איתה.
    רוב האנשים פה לא יושבים וקוראים מאמרים כל היום הן קוראים בזמנם הפנוי ויוצאים לנסות את זה, אם זה בפאבים\מועדונים או בקניונים, כל אחד מה שנוח לו ואיפה שהוא מצליח יותר.
    בקשר לשאלה הקודמת למה ללמוד שיטות מפגרות, בדיוק מהסיבה הזאת שאף אחד לא רוצה להסתובב במועדון ולעבור בחורה בחורה, לא בגלל שיש לי בעיה לקבל דחייה כשהתחלתי הייתי עושה את זה וגם מקבל 30 דחיות בערב עד שאני מוצא מישהי,
    היום פשוט לא בא לי לבזבז את כל הערב שלי על להתחיל עם בחורות אלא בא לי לשבת לתפוס ראש להנות וכשבאלי לי על מישהי ללכת אליה ולהשיג אותה.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 03-03-2012 בשעה 16:02.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

השיטה שלי לא גרועה כי אני כן משיג תוצאות, היא פשוט יותר ארוכה ויותר מייאשת, לא מייאשת אותי בכל מקרה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    נמאס לי כבר להגיב לדעה המפגרת שרווחת פה בפורום שהבנות בארץ יותר קשות להשגה, בגלל שאיזה מישהו שהתפרק שבוע באמסטרדם הצליח לזיין קצת כולם פה פיתחו דעות מפגרות.
    אתה סותר את עצמך, אמרת שאתה בסוף משיג מישהי בגלל שאתה לא שם זין על שום דבר שיוצא לה מהפה, זאת אומרת שאם כן הייתה שם זין לא הייתה משיג אותה נכון? ואם מצב כזה היה קורה הייתה אומר שהיא סתם ביצ'ית שמשחקת אותה קשה להשגה, אז אתה בעצמך אומר פה שאפשר להשיג כל בחורה אם פועלים נכון.
    למה שבחורה תרצה ללכת איתך אם אתה בראש בה בגישה של לוזר שאומרת שהיא קשה להשגה? עוד לפני שתוציא מילה מהפה כבר אין לך סיכוי להשיג אותה.
    רוב האנשים פה לא יושבים וקוראים מאמרים כל היום הן קוראים בזמנם הפנוי ויוצאים לנסות את זה, אם זה בפאבים\מועדונים או בקניונים, כל אחד מה שנוח לו ואיפה שהוא מצליח יותר.
    בקשר לשאלה הקודמת למה ללמוד שיטות מפגרות, בדיוק מהסיבה הזאת שאף אחד לא רוצה להסתובב במועדון ולעבור בחורה בחורה, לא בגלל שיש לי בעיה לקבל דחייה כשהתחלתי הייתי עושה את זה וגם מקבל 30 דחיות בערב עד שאני מוצא מישהי,
    היום פשוט לא בא לי לבזבז את כל הערב שלי על להתחיל עם בחורות אלא בא לי לשבת לתפוס ראש להנות וכשבאלי לי על מישהי ללכת אליה ולהשיג אותה.
    - זאת לא דעה מפגרת שהנשים פה בארץ יותר קשות להשגה. זה נכון. כנס לפורום סרטונים ומקורות מידע על פיקאפ ותראה על מה אני מדבר. בכל מקום אחר בעולם (אירופה, איי נאפה, ארצות הברית) הרבה יותר קל להשיג בחורות. סתם דוגמא, חבר טוב שלי הוא חייל בודד, הוא יהודי ובא לשרת פה בארץ ביחידה קרבית, הוא הגיע ממיאמי. הוא סיפר לי שכל מה שרואים בסרטים על המסיבות וילות האלה, זה פשוט ככה וזה נכון. אתה קונה שתייה לבחורה, והיא שלך.
    -אני לא משיג מישהי בגלל שאני לא שם זין על מה שיוצא לה מהפה, אני משיג בנות כי כן למדתי קצת על קריאה של שפת גוף אצל בנות ואיך לשדר מיניות.
    כן, אפשר להשיג כל בחורה אם פועלים נכון, אלה אם כן יש לה חבר.
    - אני לא מגיע בגישה שהיא קשה להשגה, ולא בגישה של לוזר. אני מגיע בגישה שלא מעניין אותי מה יהיו התוצאות. אני פשוט ניגש. אם ילך לי, ילך. לא ילך, שהיא תלך קיבינימט.
    - אני לא יודע אם זה באמת נכון או לא נכון שרוב האנשים פה יוצאים אחרי שהם לומדים. אז אני לא יודע מה להגיב. אני מקווה שהם באמת עושים משהו.
    -אני רוצה להסתובב במועדון ולעבור בחורה בחורה, אל תגיד אף אחד.
    - אם לא באלך לבזבז את כל הערב על זה, זאת בחירה שלך. אל תבוא ותגיד לי שהשיטה שלי היא לא נכונה. אני נהנה מהדברים האלה. זה מצחיק, זה כיף, לפעמים גם מסוכן..אז למה לא? פה ושם אני גם יושב קצת עם החבר'ה ועושה איתם דברים משעממים כמו שכולם עושים.

יצרת לעצמך חתיכת אמת סובייקטיבית, חבל אחי, מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון :]
    שמע, מעולם לא היו לי בעיות עם בנות, תמיד היו לי חברות והכול היה טוב ויפה, אני יכול להגיד לך בלב שלם שמאז שנתקלתי בנושא הזה שנקרא 'פיקאפ', הרמה של הבנות שאיתן התחלתי לצאת עלתה באופן מטורף, וזה פשוט כי למדתי מה צריך לעשות מתי, ומה עשיתי לא בסדר עד עכשיו. אז הנה, מצאתי את עצמי יוצא עם בנות שבעבר סירבו לי. עזוב, מצאתי את עצמי נרדף ע''י בנות שבעבר סירבו לי, מקריות? יש מצב, לי קשה להאמין.
    אז אתה יכול לטעון שאני משקר לעצמי, אני יכול לטעון שאתה משקר לעצמך, לא נדע מי צודק אף פעם כנראה, אני רק יודע מה קורה איתי, ואני אסיר תודה על הדברים שלמדתי בתחום הזה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

- זאת לא דעה מפגרת שהנשים פה בארץ יותר קשות להשגה. זה נכון. כנס לפורום סרטונים ומקורות מידע על פיקאפ ותראה על מה אני מדבר. בכל מקום אחר בעולם (אירופה, איי נאפה, ארצות הברית) הרבה יותר קל להשיג בחורות. סתם דוגמא, חבר טוב שלי הוא חייל בודד, הוא יהודי ובא לשרת פה בארץ ביחידה קרבית, הוא הגיע ממיאמי. הוא סיפר לי שכל מה שרואים בסרטים על המסיבות וילות האלה, זה פשוט ככה וזה נכון. אתה קונה שתייה לבחורה, והיא שלך.
    -אני לא משיג מישהי בגלל שאני לא שם זין על מה שיוצא לה מהפה, אני משיג בנות כי כן למדתי קצת על קריאה של שפת גוף אצל בנות ואיך לשדר מיניות.
    כן, אפשר להשיג כל בחורה אם פועלים נכון, אלה אם כן יש לה חבר.
    - אני לא מגיע בגישה שהיא קשה להשגה, ולא בגישה של לוזר. אני מגיע בגישה שלא מעניין אותי מה יהיו התוצאות. אני פשוט ניגש. אם ילך לי, ילך. לא ילך, שהיא תלך קיבינימט.
    - אני לא יודע אם זה באמת נכון או לא נכון שרוב האנשים פה יוצאים אחרי שהם לומדים. אז אני לא יודע מה להגיב. אני מקווה שהם באמת עושים משהו.
    -אני רוצה להסתובב במועדון ולעבור בחורה בחורה, אל תגיד אף אחד.
    - אם לא באלך לבזבז את כל הערב על זה, זאת בחירה שלך. אל תבוא ותגיד לי שהשיטה שלי היא לא נכונה. אני נהנה מהדברים האלה. זה מצחיק, זה כיף, לפעמים גם מסוכן..אז למה לא? פה ושם אני גם יושב קצת עם החבר'ה ועושה איתם דברים משעממים כמו שכולם עושים.
    כל "קהילת הפיקאפ" נוצרה בארה"ב, שם הכל התפתח, אם זה באמת היה כ"כ קל שכל מה שאתה צריך לעשות זה לקנות לבחורה שתייה והיא שלך אתה חושב שמישהו בארה"ב היה הולך ללמוד איך להתחיל עם בחורות?
    בקשר לזה שאתה אוהב להתחיל עם מלא בחורות עד שאתה משיג מישהי, אני לא שופט אותך אם זה כיף לך תמשיך בשלך אבל תסכים איתי שבמקום לעשות את זה הייתה מעדיף להשיג את הבחורה הראשונה שאתה ניגש אליה לא ככה?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    יצרת לעצמך חתיכת אמת סובייקטיבית, חבל אחי, מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון :]
    שמע, מעולם לא היו לי בעיות עם בנות, תמיד היו לי חברות והכול היה טוב ויפה, אני יכול להגיד לך בלב שלם שמאז שנתקלתי בנושא הזה שנקרא 'פיקאפ', הרמה של הבנות שאיתן התחלתי לצאת עלתה באופן מטורף, וזה פשוט כי למדתי מה צריך לעשות מתי, ומה עשיתי לא בסדר עד עכשיו. אז הנה, מצאתי את עצמי יוצא עם בנות שבעבר סירבו לי. עזוב, מצאתי את עצמי נרדף ע''י בנות שבעבר סירבו לי, מקריות? יש מצב, לי קשה להאמין.
    אז אתה יכול לטעון שאני משקר לעצמי, אני יכול לטעון שאתה משקר לעצמך, לא נדע מי צודק אף פעם כנראה, אני רק יודע מה קורה איתי, ואני אסיר תודה על הדברים שלמדתי בתחום הזה
    מצטער על האוף טופיק, בא לך קצת להרחיב לנו איך ?
    תמיד כיף לשמוע סיפור חיים מעניין.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

WizeEde, שמח בשמחתך אחשלי גיבור
    רק שאלה קטנה לי אלייך..ככה עם יד הלב, כמה שעות\ימים\חודשים "בזבזת" על ללמוד חומרים של פיקאפ עד שיישמת?

Roy, למה? מאותה הסיבה שבגללה לך היה פעם פחד גישה. כל החנונים בארה"ב שעסוקים במשחקי רשת ומשחקי מייפל סטורי כל היום, מבריחים מהם בנות. פשוט ככה. ביום בהיר אחד הם החליטו והבינו שכנראה שהם עושים משהו לא בסדר, כי הם הגיעו לגיל 24 ועדיין לא נגענו\נישקו\זיינו או אלוהים יודע מה, בנות.
    אז הם פנו לגדולי הפיקאפ ובזבזו כמה אלפי דולרים (אם לא עשרות אלפי..) ולמדו על תורת הפיקאפ, איך להבין את המין השני.

בקיצור, אחרי שזיינתי לך תמח.. למה הם לומדים אם זה כל כך קל? כי הם מפחדים מדחייה, הם מפחדים מפחד גישה, הם מפחדים מנשים. בדיוק כמוך וכמוני לפני כמה שנים. ברגע שהם קולטים שזה באמת כזה פשוט שם..הם מתחילים לזיין על ימין ועל שמאל, ואז מתחילים לשתף את הדברים האלה בסרטונים ביו-טיוב.
    כמו זה : (אני סתם מראה לך סרטון שתראה שזה באמת כזה פשוט, ויש לי הוכחות)

בקשר לissue השני- אם אני הייתי מעדיף להשיג את הבחורה הראשונה שהייתי ניגש אלייה? אמממ..מצד אחד כן, כי הייתי יכול לזיין אותה 20 דקות אחרי זה בשירותים, להעיף אותה ממני ואז לעבור לבאה בתור. ומצד שני לא, כי כמו נשים אני גם אוהב אתגרים. זה נחמד שבחורה משחקת אותה קשה להשגה..אתה יכול לעקוץ אותה על ימין ועל שמאל ואז כשהיא באה ואומרת לך "יוואווו..אתה מ'זה מגעיל!" ואז יש לך תירוץ להגיד "חחח אני מגעיל? את כנראה לא שמה לב שהאף שלך איפה שהוא על המצח מרוב שהוא למעלה..ועוד את אומרת לי שאני מגעיל!"

רק שאלה קטנה לי אלייך..ככה עם יד הלב, כמה שעות\ימים\חודשים "בזבזת" על ללמוד חומרים של פיקאפ עד שיישמת?
    שמע, לא הסתגרתי בבית ימים וחרשתי על פורומים של פיקאפ, לא, זה לא היה וגם לא יהיה. כמו כולנו, קראתי את דה גיים, הספר פתח חלון לנושא חדש, אז במקום להעביר שעה בפייסבוק הייתי מעביר שעה בלקרוא מאמרים\תאוריות\מדריכים. הזמן בין הלמידה ליישום היה הזמן בין קריאת המאמר עד ליציאה הבאה שלי, תמיד הייתי מתחיל עם בנות, רק עכשיו עם כלים שונים.
    אני לא מתחרט על שום זמן שהקדשתי ללמוד ולקרוא על הנושא, ואני ממש לא חושב שזה זמן שביזבזתי

Peace, הייתי מזיין את השכל ומרחיב אבל זה יהיה מיותר כי באמת שאין פה סוד כלשהו, קראתי דברים ויישמתי אותם. אני יכול לומר לך שהדברים ששמתי עליהם דגש הם אינר גיים, שליטה במסגרת, למדתי קצת על שפת גוף.. והכי חשוב, פרופורציות.. אם תתייחס לזה כאילו זה לא סוף העולם, זה באמת לא יהיה סוף העולם, ואם בחורה תראה שלא אכפת לך לוותר עליה, כנראה שהאגו הישראלי שלה יפעל לטובתך :]

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נורא אהבתי את מה שאמרת לPeace, באמת

בקשר למה שאמרת לי, זה רק מחזק את מה שאמרתי. יש כלים שהם לפי דעתי פשוט בזבוז והם יותר מידי מגבילים אותנו. במקום לקרוא את הבחורה ופשוט לחייך ולענות בכיף, אנחנו עסוקים (שמת לב שאמרתי "אנחנו"? כי אני גם מידי פעם נופל לזה) יותר מידי בכלים האלה. אנחנו מחפשים איפה להכניס את מה שהבחורה אומרת לאיזה מסגרת. זה לא נכון לעשות ככה, צריך להנות וזה המטרה שלי היום בחיים שיש לי.
    נ.ב- אני מתכוון גם לעשות קעקוע על הזרוע עם משהו בסגנון של "לחיות את הרגע" או "חיים רק פעם אחת" באנגלית..סתם כי בא לי להגיד

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

Roy, למה? מאותה הסיבה שבגללה לך היה פעם פחד גישה. כל החנונים בארה"ב שעסוקים במשחקי רשת ומשחקי מייפל סטורי כל היום, מבריחים מהם בנות. פשוט ככה. ביום בהיר אחד הם החליטו והבינו שכנראה שהם עושים משהו לא בסדר, כי הם הגיעו לגיל 24 ועדיין לא נגענו\נישקו\זיינו או אלוהים יודע מה, בנות.
    אז הם פנו לגדולי הפיקאפ ובזבזו כמה אלפי דולרים (אם לא עשרות אלפי..) ולמדו על תורת הפיקאפ, איך להבין את המין השני.

בקיצור, אחרי שזיינתי לך תמח.. למה הם לומדים אם זה כל כך קל? כי הם מפחדים מדחייה, הם מפחדים מפחד גישה, הם מפחדים מנשים. בדיוק כמוך וכמוני לפני כמה שנים. ברגע שהם קולטים שזה באמת כזה פשוט שם..הם מתחילים לזיין על ימין ועל שמאל, ואז מתחילים לשתף את הדברים האלה בסרטונים ביו-טיוב.
    כמו זה : (אני סתם מראה לך סרטון שתראה שזה באמת כזה פשוט, ויש לי הוכחות)

בקשר לissue השני- אם אני הייתי מעדיף להשיג את הבחורה הראשונה שהייתי ניגש אלייה? אמממ..מצד אחד כן, כי הייתי יכול לזיין אותה 20 דקות אחרי זה בשירותים, להעיף אותה ממני ואז לעבור לבאה בתור. ומצד שני לא, כי כמו נשים אני גם אוהב אתגרים. זה נחמד שבחורה משחקת אותה קשה להשגה..אתה יכול לעקוץ אותה על ימין ועל שמאל ואז כשהיא באה ואומרת לך "יוואווו..אתה מ'זה מגעיל!" ואז יש לך תירוץ להגיד "חחח אני מגעיל? את כנראה לא שמה לב שהאף שלך איפה שהוא על המצח מרוב שהוא למעלה..ועוד את אומרת לי שאני מגעיל!"

אני האחרון שאתה צריך להראות לו את הסרטון הזה, כל הגישה האגרסיבית הזאת שלהם זה מה שאני עושה בד"כ, אתה חושב שמה שהוא עושה שם זה פשוט? יש שם הרבה מעבר ללתפוס את הבחורה ולהצמיד אותה אליו, יש להם סרטונים שהם מסבירים בדיוק איך לעשות את זה. (אגב גם טיילר וגם ג'וליאן התחילו עם אלפי נשים לפני שהם הגיעו לרמה הזאת).
    כל החוכמה היא לעשות את זה בדרך פלייפולית בלי לצאת אנס ולגרום לבחורה לרצות להישאר איתך ולעזוב את החברות שלה.
    עכשיו אתה כמובן תגיד לי שהשיטה הזאת עובדת רק בארה"ב, אז אני יכול להתווכח איתך עכשיו ימים שלמים שזה עובד בכל מקום או שתלך עוד כמה חודשים לסמינר שלהם שג'וליאן בא להעביר פה בארץ ותתרשם בעצמך, בנתיים כל אחד ימשיך להאמין במה שהוא מאמין.

אבל אח שלי האהוב והחתיך, תקשיב - אתה רוצה את הבחורה. היעד שלך הוא מלהיות במצב שבו אתה נמצא כרגע שזה בלי הבחורה, להיות במצב שאתה עם הבחורה, יש מלא דרכים לעשות את זה, חלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות, אתה לא חושב שאם היית יודע מה לעשות במצבים מסוימים אז הכול היה יותר טוב ופשוט ויפה והיית יותר נהנה? אתה מקבל עוד אופציות, עוד דרכים, אז איך זה בדיוק מגביל אותך? אני מבין את מה שאתה שאומר לגמרי, לגבי להנות ולחיות את הרגע ואני מסכים עם זה, אבל זה לא סותר אחד את השני בכלל, להפך, התקופה הזאת שבה התחלתי להיכנס לפיקאפ היא אחת התקופות היפות שהיו לי בחיים, בוודאות
    נערך לאחרונה על ידי WizeEde; 03-03-2012 בשעה 18:00.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אני האחרון שאתה צריך להראות לו את הסרטון הזה, כל הגישה האגרסיבית הזאת שלהם זה מה שאני עושה בד"כ, אתה חושב שמה שהוא עושה שם זה פשוט? יש שם הרבה מעבר ללתפוס את הבחורה ולהצמיד אותה אליו, יש להם סרטונים שהם מסבירים בדיוק איך לעשות את זה. (אגב גם טיילר וגם ג'וליאן התחילו עם אלפי נשים לפני שהם הגיעו לרמה הזאת).
    כל החוכמה היא לעשות את זה בדרך פלייפולית בלי לצאת אנס ולגרום לבחורה לרצות להישאר איתך ולעזוב את החברות שלה.
    עכשיו אתה כמובן תגיד לי שהשיטה הזאת עובדת רק בארה"ב, אז אני יכול להתווכח איתך עכשיו ימים שלמים שזה עובד בכל מקום או שתלך עוד כמה חודשים לסמינר שלהם שג'וליאן בא להעביר פה בארץ ותתרשם בעצמך, בנתיים כל אחד ימשיך להאמין במה שהוא מאמין.
    -כן, זה מאד פשוט.
    - נכון, זאת כל החוכמה, לעשות את זה בדרך שהיא לא נראת כאילו אתה אונס אותה, למרות שאתה כן. אתה כן אונס את הבחורה, פשוט אתה משדר לה שאתה בה במטרה לא לפגוע בה, אבל עדיין אתה אונס אותה. הוא לא מבקש רשות אף פעם ממנה אם הוא יכול לתפוס אותה, הוא פשוט תופס. זה נקרא אונס, אבל הוא עושה את זה בדרך כזאת שזה לא יראה כאילו הוא אונס. אל תחשוב שאני נגד זה..אני גם פועל ככה .
    - השיטה הזאת עובדת לא רק בארה"ב אבל היא עובדת בצורה מושלמת שם. בארץ זה יותר מסובך.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 03-03-2012 בשעה 18:06.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect