|
|
עם כל הצער כפרה הישראלים הם עם של פראיירים.
אתם משרתים מדינה שיורקת לכם בפנים אשכרה מקבלים שכר שאפילו לסופש נורמלי בקושי מספיק וגם שלוקחים לכם את ההטבות הבסיסיות כמו נסיעות חינם אתם ממשיכים לשתוק כל מדינה אחרת היו שורפים רחובות על מעשה כזה..שלא נדבר על זה שיש לכם טפילים שחיים על חשבונכם ומחליטים מה יהיה גורל המדינה עם חוקים שאין אפילו במדינה כמו אירן והממשלה שאתם כ''כ משתוקקים להתגייס להגן עליה נותנת להם את כל הכסף שלכם ולחיילים לוקחים את כל האפשרויות קיום פה ואתם שותקים כמו טטלה וממשיכים להתגייס בשביל להגן על החלאות האלה במקום לקום ולהעיף שולחנות באוויר
פעם אחרונה שבדקתי זה נחשב פראייר אחושרמוטה
אתה כל הזמן כותב "אתם"...
אני מבין שאת עצמך אתה מחשיב ל"לא פראייר"...משמע משתמט משירות צבאי, שורף רחובות, מנסה לשנות סידרי עולם בישראל, נלחם נגד חוקים שלא לטעמך וכו'.
או שאולי אתה מחשיב את עצמך כ"לא ישראלי?" וכל מה שרשמת לא שייך אליך?
למען האמת אני מרגיש ממה שכתבת כאן התנשאות ילדותית של מישהו שגילה לראשונה שהעולם לא כזה וורוד כמו שהוא תמיד חשב, ועכשיו נמצא בתקופת "מרד הנעורים".
האבסורד בהודעה שכל מי שאתה חושב שאנחנו (בעצם בלי הכללות, אני והאנשים הקרובים אליי) משרתים (אני ספציפית ישרת) בשבילו, זה בידיוק האנשים שאנחנו לא משרתים בשבילם.
אני ממש לא ישרת את ביבי נתניהו או מושחת אחר, ממש לא את החרדים.
אני יודע שאני חי במדינה לא שקטה בלשון המעטה, ואני עד עכשיו חייתי ביחסית שקט למרות הכל בזכות החיילים שלנו. אני משרת את המשפחה שלי, את החברים שלי, ואת כל האנשים הקרובים אליי ואני משרת את המדינה בעיקר, את האדמה הזאת שנולדתי אליה, את הדבר היחיד שבאמת שייך לי, המולדת שלי.
אני הייתי קטן ושירתו כדי שיהיה לי שקט, אוטוטו אני בוגר וישרת את הילדים והמבוגרים כדי שלהם יהיה שקט וכשאני אגדל אני ארצה להזדקן בשקט ולדעת שיש מישהו ששומר עליי.
אתה יכול לא לשרת (מאוד לא מסכים עם זה, אבל זו החלטה שלך) רק לפי דעתי תעשה את זה מהסיבות הנכונות, ואם אתה לא מתחבר גם למה שרשמתי אז שיבושם לך.
הדוסים לא משרתים כי הם מאמינים באלוהים ולומדים איך להתקרב אליו, נכון?
אז כל עוד זה בסדר...למה שהגרסא שלי לא תהיה?
אני מאמין בעצמי שאני סוג של אלוהים ואני לומד להתקרב לעצמי בשעות הפנאי. ע''י מעשים שונים ומגוונים במוח ובגוף שלי
במה זה כבר שונה מהטענה שלהם?
שמע זה שהדוסים חלאות ואוכלי חינם זה ידוע ..
נראה מה נסגר בסוף עם חוק טל .. שיזיינו אותם בתחת!
אני לא מתערב לאנשים בהחלטות שלהם, אני בקושי מצליח להשתלט על ההחלטות שלי אז אין סיבה שאני אקח פיקוד על החלטות של אחרים.
זה שהם לא מתגייסים לא אומר שגם אני לא צריך להתגייס, אני מקווה שחוק טל יתבטל אבל זה בטוח לא יקרה בזמן הקרוב לדעתי.
אתה סוג של אלוהים ? MY ARGUMENT IS INVALID חחחחחחחחחחחחחחחחח