קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]שיר שרץ במועדונים| 20 נק
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 20:41
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 15:38
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 17:46
  4. הניק במועדונים של eS
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 00:33
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

פיקאפ במועדונים... - עמוד 3

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    -כן, זה מאד פשוט.
    - נכון, זאת כל החוכמה, לעשות את זה בדרך שהיא לא נראת כאילו אתה אונס אותה, למרות שאתה כן. אתה כן אונס את הבחורה, פשוט אתה משדר לה שאתה בה במטרה לא לפגוע בה, אבל עדיין אתה אונס אותה. הוא לא מבקש רשות אף פעם ממנה אם הוא יכול לתפוס אותה, הוא פשוט תופס. זה נקרא אונס, אבל הוא עושה את זה בדרך כזאת שזה לא יראה כאילו הוא אונס. אל תחשוב שאני נגד זה..אני גם פועל ככה .
    - השיטה הזאת עובדת לא רק בארה"ב אבל היא עובדת בצורה מושלמת שם. בארץ זה יותר מסובך.
    היא עובדת בצורה מושלמת למי שעושה אותה מושלם, בכל מקום.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

-כן, זה מאד פשוט.
    - נכון, זאת כל החוכמה, לעשות את זה בדרך שהיא לא נראת כאילו אתה אונס אותה, למרות שאתה כן. אתה כן אונס את הבחורה, פשוט אתה משדר לה שאתה בה במטרה לא לפגוע בה, אבל עדיין אתה אונס אותה. הוא לא מבקש רשות אף פעם ממנה אם הוא יכול לתפוס אותה, הוא פשוט תופס. זה נקרא אונס, אבל הוא עושה את זה בדרך כזאת שזה לא יראה כאילו הוא אונס. אל תחשוב שאני נגד זה..אני גם פועל ככה .
    - השיטה הזאת עובדת לא רק בארה"ב אבל היא עובדת בצורה מושלמת שם. בארץ זה יותר מסובך.
    עם מה שהולך פה היום בארץ אתה יכול למצוא את עצמך חוטף תביעה על הטרדה מינית בגלל דבר כזה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ידוע.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תקשיבו לרודני, הוא בחור חכם.

בנוגע לבחורות בארץ ובחורות בחו''ל, אל תדברו שטויות שאתם לא מבינים כי אתם יוצאים טמבלים ברמות. לפני שאתם פותחים תפה תעשו טיול לאחד מהמקומות הבאים:

איביזה
    תאילנד
    בורגס
    נאפה
    ברלין
    אמסטרדם
    מקומות מסויימים בארה''ב בסגנון של מיאמי ווגאס
    מסיבות רייבים באנגליה עם יותר MDMA מאנשים
    אוקראינה (בעיקר באיזור הכפרים)
    ספרד
    כרתים

תבחרו מקום או 2 ובמקום ללכת לסדנאות פיקאפ מפגרות של יגאל שטארק תדפקו טיול בקיץ\חורף תלוי לפי מקום והעונה. תחזרו ותגידו לי בלב שלם שלא יותר קל שם ואין שם יותר כוסיות ולא עושים שם עניין מסקס. ושאתם לא רוצים לחזור לשם. אני רוצה לשמוע את זה.
    הכרתי אנשים שפה בקושי השיגו נשיקות והם כולה נראים כמו גרסא של אבי ביטר או אחד שברח ממחנה ריכוז של אושוויץ ושם ראיתי אותם במצבים שנראים כמו צילום פורנו ביתי.
    אם הם כאלה לוזרים בארץ איך זה יכול להיות ששם המצב פתאום התהפך?! הרי אין הבדל בין התרבות שם לתרבות פה ואין הבדל בבחורות נכון?
    יש סיבה למה בר רפאלי אמרה שהיא לא מרגישה שם מיוחדת. כי היא באמת לא. פה לא היו נותנים לה ללכת מטר בלי להתחיל איתה ושם אף אחד לא מתייחס אליה. מה שנחשב כוסית בארץ שם נחשב ממוצעת.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2012 בשעה 20:14.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

בנוגע לבחורות בארץ ובחורות בחו''ל, אל תדברו שטויות שאתם לא מבינים כי אתם יוצאים טמבלים ברמות. לפני שאתם פותחים תפה תעשו טיול לאחד מהמקומות הבאים:

איביזה
    תאילנד
    בורגס
    נאפה
    ברלין
    אמסטרדם
    ספרד
    כרתים

תבחרו מקום או 2 ובמקום ללכת לסדנאות פיקאפ מפגרות של יגאל שטארק תדפקו טיול בקיץ\חורף תלוי לפי מקום והעונה. תחזרו ותגידו לי בלב שלם שלא יותר קל שם ואין שם יותר כוסיות ולא עושים שם עניין מסקס. ושאתם לא רוצים לחזור לשם. אני רוצה לשמוע את זה.
    הכרתי אנשים שפה בקושי השיגו נשיקות והם כולה נראים כמו גרסא של אבי ביטר או אחד שברח ממחנה ריכוז של אושוויץ ושם ראיתי אותם במצבים שנראים כמו צילום פורנו ביתי.

"הכרתי אנשים שפה בקושי השיגו נשיקות והם כולה נראים כמו גרסא של אבי ביטר או אחד שברח ממחנה ריכוז של אושוויץ ושם ראיתי אותם במצבים שנראים כמו צילום פורנו ביתי."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אותך טיילר וואלק באמא שלי שאני אוהב אותך

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"הכרתי אנשים שפה בקושי השיגו נשיקות והם כולה נראים כמו גרסא של אבי ביטר או אחד שברח ממחנה ריכוז של אושוויץ ושם ראיתי אותם במצבים שנראים כמו צילום פורנו ביתי."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אותך טיילר וואלק באמא שלי שאני אוהב אותך
    חחחחחחחחחח מצחיק אבל נכון, אתה קולט איזה גוץ שמן כולו מסטול מהתחת מתנשק עם איזה בלונדה ומחרמן עוד מישי תוך כדי עם בקבוק בירה ביד וכל זה לפני איזה שעה שעתיים היכרות
    אבל מה בארץ הוא נחשב "לוזר" ובקושי הצליח להביא משהו

איפה תראו תשטויות האלה בארץ איפההההה חחחחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2012 בשעה 20:18.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אני האחרון שאתה צריך להראות לו את הסרטון הזה, כל הגישה האגרסיבית הזאת שלהם זה מה שאני עושה בד"כ, אתה חושב שמה שהוא עושה שם זה פשוט? יש שם הרבה מעבר ללתפוס את הבחורה ולהצמיד אותה אליו, יש להם סרטונים שהם מסבירים בדיוק איך לעשות את זה. (אגב גם טיילר וגם ג'וליאן התחילו עם אלפי נשים לפני שהם הגיעו לרמה הזאת).
    כל החוכמה היא לעשות את זה בדרך פלייפולית בלי לצאת אנס ולגרום לבחורה לרצות להישאר איתך ולעזוב את החברות שלה.
    עכשיו אתה כמובן תגיד לי שהשיטה הזאת עובדת רק בארה"ב, אז אני יכול להתווכח איתך עכשיו ימים שלמים שזה עובד בכל מקום או שתלך עוד כמה חודשים לסמינר שלהם שג'וליאן בא להעביר פה בארץ ותתרשם בעצמך, בנתיים כל אחד ימשיך להאמין במה שהוא מאמין.
    אז אתה כבר מכיר את הסרטונים שלהם, מצוין.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 03-03-2012 בשעה 22:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

טוב יודעים מה? אני מוכן אפילו באותו הלילה להזדיין עם מישהי, שיניתי את דעתי. אני כבר מספיק גדול. אז כשאני הולך למסיבות בתל אביב לנסות לקחת מישהי לשירותים פשוט? יש לך עצות איך לעשות את זה? חחחח וצריך להביא קונדום לדבר כזה? אני נשמע מפגר רצח אני יודע אבל תענו בבקשה

מורחקים
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    טוב יודעים מה? אני מוכן אפילו באותו הלילה להזדיין עם מישהי, שיניתי את דעתי. אני כבר מספיק גדול. אז כשאני הולך למסיבות בתל אביב לנסות לקחת מישהי לשירותים פשוט? יש לך עצות איך לעשות את זה? חחחח וצריך להביא קונדום לדבר כזה? אני נשמע מפגר רצח אני יודע אבל תענו בבקשה
    מה זה צריך להביא קונדום "לדבר כזה" אז לאיזה דברים צריך להביא קונדום אם לא לסקס?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

כן אבל לא יודעים בדיוק שהולכים לזיין באותו יום.. מה שמים את זה בכיס כל המסיבה?

מורחקים
    לייקים
    19
    נקודות
    0

נהוג לקחת את זה איתך גם שאתה הולך לזרוק את הזבל, אי אפשר לדעת איזו הזדמנות תיפול עלייך

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

חוץ מזה אין לך מה לדאוג, סביר להניח שלא תזיין במסיבה הראשונה שלך במיוחד לא במסיבה של קטינים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

איביזה
    תאילנד
    בורגס
    נאפה
    ברלין
    אמסטרדם
    ספרד
    כרתים

אם הם כאלה לוזרים בארץ איך זה יכול להיות ששם המצב פתאום התהפך?! הרי אין הבדל בין התרבות שם לתרבות פה ואין הבדל בבחורות נכון?
    יש סיבה למה בר רפאלי אמרה שהיא לא מרגישה שם מיוחדת. כי היא באמת לא. פה לא היו נותנים לה ללכת מטר בלי להתחיל איתה ושם אף אחד לא מתייחס אליה. מה שנחשב כוסית בארץ שם נחשב ממוצעת.
    אמת, הרשימה עוד ארוכה בתכלס.. אבל [כרגע לפחות] אנחנו חיים פה, ולהגיד שהבנות של ישראל הן לא היצור הכי מבורך גנטית על הכדור הזה לא ישנה את המצב שלהן לטובה.. לצערי ולצער כולנו זה המצב וזה מה שיש ועם זה אנחנו חיים.. הייתי שמח לשמוע אם יש לך פתרון שהוא לא לטוס לחו''ל בשביל למצוא כוסיות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אמת, הרשימה עוד ארוכה בתכלס.. אבל [כרגע לפחות] אנחנו חיים פה, ולהגיד שהבנות של ישראל הן לא היצור הכי מבורך גנטית על הכדור הזה לא ישנה את המצב שלהן לטובה.. לצערי ולצער כולנו זה המצב וזה מה שיש ועם זה אנחנו חיים.. הייתי שמח לשמוע אם יש לך פתרון שהוא לא לטוס לחו''ל בשביל למצוא כוסיות
    כן. תתחיל עם 20 כוסיות למשך חצי שעה. בדוק 2 לפחות (אם לא יותר) יסכימו לך

כן אחי יצא לי לטייל קצת בעולם ולראות את ההבדלים.. כוסאמא של הישראליות חחחח... אגב סתם מסקרנות, אני ער כי אני יוצא לעבוד עוד 10 דקות.. למה בנאדם אחר ער ביום ראשון ב5:30 בבוקר?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,012 | הודעות: 8,151,594 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect